Milka M-JOY Paketlerinde Boş Yok Müthiş Hediyeler

Milka M-JOY  Boş Yok kampanyası Milka M-JOY Boş Yok kampanyası


M-JOY HEDİYELERİNE DOLGUN…Milka M-Joy 60gr paketlerinde bedava Milka ürünleri ya da 5 adet Turkcell kontörü seni bekliyor!!!

11 Şubat - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında etiketli boş ürün paketinle kampanyaya katılan satış noktalarına gel, bedava ürünlerini hemen al. Milyonlarca Milka Gofree, Milka 3TAT, Milka mini M-Joy bu paketlerde…Turkcell kontörlerini hattına yükletmek için: Paketlerden çıkan şifreyi ister Turkcell 3152’ye şifre, ad, soyad ve telefon numarasını yazarak gönder ya da ücretsiz olarak
http://www.maceraya.com/‘a gir. Kontörler cebine gelsin…

Avea Faturalarını Otomatik Ödeyenleri, Müthiş Hediyeler Bekliyor !!

avea otomatik ödeme kampanyası

Avea Kampanyası

24 Mart-24 Mayıs 2008 tarihleri arasında Avea faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verin, hayalinizdeki tatilin yada muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakalayın.

Kampanya Hediyeleri:

-25 çift Rixos'da herşey dahil tatil,

-55 kişiye Samsung D900İ Cep Telefonu,

-255 kişiye Samsung E250 Cep Telefonu

-2555 kişi her yöne 60 dakika ücretsiz konuşma süresi

Kazanıyor!

Siz de acele edin, muhteşem fırsatlardan birini kaçırmayın.Hayalinizdeki tatil ve muhteşem hediyeler Avea'dan.

Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız .
Kampanya Yayınlanma Tarihi: 29.03.2008

Bonus'la BP 'den 90 YTL lik 5 Alışverişe 60 YTL'lik Bonus Bedava Kampanyası

Bonus kartla BP'den yapacağınız 90 YTL 'lik 5 alışverişe 60 YTL  Bonus Hediye Kampanyası. Bonus kartla BP'den yapacağınız 90 YTL 'lik 5 alışverişe 60 YTL Bonus Hediye Kampanyası.

Üstelik 3 Alışverişinize 25 YTL'lik Bonus hediye .

Bu kampanya kaçmaz.


-20 Mart - 4 Mayıs 2008 tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi BP istasyonlarında akaryakıt alımlarında geçerlidir.
-TEB ve Denizbank Bonus kartlar dahil olup, Shop&Miles, American Express, Flexi ve ticari kartlar dahil degildir.
-Bonus kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.
-Aynı gün içinde yapılan 90YTL ve üzeri işlemlerden ilk işlem kampanya dahilindedir.
-Kazanılan bonuslar 6 Mayıs'ta yüklenip 15 Mayıs'ta geri alınacaktır.
-Kampanya kart bazındadır ve ek kartlar da dahıldır.
-Sanal poslardan geçen işlemler kampanya dahilinde değildir.




Kampanya ile ilgili sorularınız için 444 0 333 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Sadece Garanti POS’undan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.

Kampanyanın Yayınlanma Tarihi: 28.03.2008

Bimeks'te 2.Ürün %40 İndirimli Bu Kampanyayı Kaçırmayın!!


Bimeks Kampanyası
Bimeks'ten 2 günlük harika kampanya bir ürün alana ikincisi %40 indirimli .
*Bimeks'te fiyatı aynı ya da daha ucuz olan ikinci üründe %40 indirim.
Bu Kampanya 26-27 Mart 2008 KDV dahil 250YTL üzeri ürünlerde geçerlidir

%40 indirim aynı veya ucuz olan 2. üründe, Worldcard’a peşin fiyatına 6 taksit, nakit veya diğer banka kartlarında tek çekim ile uygulanır.
Ürün ve hediyeler stoklarla sınırlıdır.
Kampanya Yayınlama Tarihi: 26 Mart 2008

İş Bankası Maximum Kart'ını Kullanana Ücretsiz OGS Cihazı Kampanyası !!!!

İş Bankası Maximum Kart'ını Kullanana Ücretsiz OGS Cihazı Kampanyası


İş Bankası Maximum Kart'ını Kullanana Ücretsiz OGS Cihazı Kampanyası... Müşterilerine sürekli avantajlar sağlayarak alışverişlerin vazgeçilmezi haline gelen Maximum Kart; 31 Aralık 2008 tarihine kadar devam edecek olan Ücretsiz OGS Kampanyası kapsamında aylık asgari 400 YTL'lik alışverişini Maximum Kart ile yapan kart sahiplerine ücretsiz OGS cihazına sahip olma fırsatı sunuyor.
1. Maximum Kart müşterilerimizin geçerli tüm asıl kredi kartları ile 31 Aralık 2008 tarihine kadar yapılan başvurular için geçerlidir. 2. Kampanya döneminde talep edilen OGS cihazına ücretsiz sahip olmak için Maximum Kart ile yapılması gereken alışveriş tutarı toplamı 4.800 YTL'dir. Taahhüt edilen harcama tutarına ulaşıncaya değin, başvuru tarihini izleyen aydan itibaren 12 ay içerisinde her ayın ilk gününden son gününe kadar asgari 400 YTL' lik harcama yapılması gerekmektedir. 4.800 YTL'lik alışveriş tutarına 12 aydan önce ulaşılması halinde taahhüt kapanacaktır. 3. Taahhüt edilen harcama tutarına, müşteri numarası altındaki tüm kredi kartları kullanılarak yapılacak alışveriş işlemleri toplamıyla ulaşılacaktır. 4. Aylık harcama tutarı ayın ilk günü ile son günü arasında hesaplanacak olup ekstre dönemi dikkate alınmayacaktır. Örneğin, Ekim ayında başvurduğunuz taktirde 1 Kasım'dan itibaren harcamalarınız hesaplanmaya başlanacaktır ve harcamalarınızın hesaplanmaya başlandığı ayın son gününe kadar yapacağınız harcamalar taahhüdünüzden düşülecektir. Bu tarihten sonra alacağınız ekstrelerde taahhüdünüzü tamamlamak için ne kadar harcama tutarınızın kaldığını göreceksiniz.
Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız.
Yazının Yayınlanma Tarihi 21.03.2008

Aksigorta 'dan Kampanyabul Üyelerine İndirim !!!!!!!!

Değerli Kampanya Bul Üyeleri,


Biz NB AKSİGORTA ailesi olarak sizlere uygun tekliflerimizle, en kaliteli hizmeti verebilmek ve işbirliği sağlayabilmek adına size özel indirimli ürünlerimizi aşağıda bilgilerinize sunuyoruz:



Kasko araç sigortalarınız için her araç başına %10 indirim uygulanacaktır.

Zorunlu Trafik Sigortalarınız için her araç başına %5 indirim uygulanacaktır.

Akkonut Paket Sigortalarınız için % 10 indirim uygulanacaktır.

Aksağlık Bireysel Sağlık Sigortalarınız için % 10 indirim uygulanacaktır.

Dask ( Zorunlu Deprem Sigortası )


Size özel indirimlerimizden yararlanabilmeniz için acentemize telefon açıp Kampanya Bul Üyesi olduğunuzu söylemeniz yeterli olacaktır.

Yazının Yayınlanma Tarihi: 20 mart 2008


Saygılarımızla,
Özgü Bilgin

NB AKSİGORTA Acenteliği
Altıyol Şemsitap Sok.Sefa İş Merkezi No:9/45 Kadıköy-İstanbul
Tel : 0216 349 13 58
Faks : 0216 349 12 28
e-mail: ozgu@nbaksigorta.com

Alfemo Mobilya Çekilişsiz Kurasız 1.900 'e Kadar Yapılan Her Alışverişe Tatiller

alfemo mobilya kampanyası,tatil kampanyası Yaz Tatiliniz Alfemodan
Herkese üstelik bedava

Mobilya Kampanyası ; tatil hediyeli


30 Nisan 2008 tarihine kadar mobilya alışverişi yapan herkese

* 1.900 YTL 'lik alışveriş karşılığı Kapadokya'da,
* 2.900 YTL 'lik alışveriş karşılığı Çeşme'de
* 9.900 YTL.'lik alışveriş karşılığı İtalya'da

tatil hediye ediyoruz.
Çekilişsiz,kurasız herkese tatil kampanyası.

Bu kampanyayı kaçırmayın.

Yeni evlenecek olanlar balayınızı bedavaya getirin hem evinizi dizin hem balayı tatilinizi yapın.

Kampanya 30 Nisan 2008 kadar geçerlidir.

Ayrıntılı bilgi, alfemo.com.tr sitesinde

Yazının Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2008

Bebeklere Canbebe Alanlar Birbirinden Süper Hediyeler Kazanıyor

canbebe kampanyası Canbebe Kampanya Hediyeleri


*1 adet 2008 model Honda CRV 2.0 otomobil
*5 adet LG LCD TV
*10 adet HP Compaq Notebook
*500 adet Kraft Baby Phone
Canbebe paketleri üzerindeki etikette bulunan yaldızla kaplı şifreyi ad, soyad ve adresinizle birlikte aralarda birer boşluk bırakarak0532 7 542 532'ye kısa mesajla gönderin, muhteşem hediyelerden birini kazanma şansı yakalayın...
Son Katılım :30.05.2008

Kampanya Katılım Şartları:Kampanya, 17 03 2008 saat 00.01- 25 05 2008 saat 24 00 tarihleri arasında geçerli olacaktır Tüketiciler. Türkiye genelindeki satış noktalarında bulunan Canbebe ürünlerinden; Standart Paket, Ekonomik Paket, Ekonomik Yenidogan Paket, Süper Ekonomik Paket Avantaj Paket, Big Steps Paket, Fırsat ikizi Paket ürünlerinden aldıklarında çekilişe katılma hakkına sahip olacaklardır. Tüketiciler, söz konusu ürünlerin üzerindeki özel etikette bulunan üstü yaldız ile kaplı şifreyi: ad, soyad, adres bilgilerini de kelime aralarında birer boşlukbırakarak yazıp Turkcell 0532 754 25 32'ye gönderdiklerinde çekilişe katılmaya hakkazanacaklardır. Standart Paket için 1, Ekonomik Paket için 3, Ekonomik Yenidoğan Paket için 4, Süper Ekonomik Paket için 4, Avantaj Paket için 6, Big Steps Paket İçin 6 ve Fırsat ikizi Paket için 8 çekiliş hakkı verilecektir Katılımcıların şifre mesajını gönderdikleri tarih, kampanyaya katıldıkları tarihtir. Kampanya katılım mesajları 1 kısa mesaja kontor olarak (standart tarife) ucretlendirilecektir. Kampanya katılımları Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki alışverişleri kapsamaktadır Tüketiciler 1 şifre ile çekilişe 1 kez mesaj göndererek katılabileceklerdir. 18 yaşından küçükler düzenlenecek olan çekilişe katılamayacaklardır;katılıp kazansalar dahi ikramiyeleri verilmeyecektir. Bu hizmetten tüm operatörlerin aboneleri yararlanabilir. Canbebe kampanyası çekiliş hediyeleri: 1 adet Honda CRV 2.0 Executive Deri Koltuk Cmbs 2008 otomobil. 5 adet LG 37U41 94 cm LCD TV, 10 adet HP Compaq 6720S T5470 Vista Business Notebook, 500 adet G15606-2 Kraft Baby Phone'dur. Kampanyaya belirtilen kurallara uygun olarak kısa mesaj göndererek katılan ilk 500 kişi Kraft bebek telsizi kazanacaktır. Kampanya suresinde haftalık olarak en çok adette kısa mesaj göndererek kampanyaya katılan kişi 1 adet HP Compaq Vista Business Notebook kazanacaktır: 10 hafta içinde bu şekilde toplam 10 adet HP Compaq Vista Business Notebook hediye edilecektir. En çok kısa mesaj ile katılımda eşitlik olması halinde ilk önce gönderenler esas alınacaktır. Hediye çekilişi, mükerrer şifre elemeleri yapıldıktan sonra, kampanya katılım listesi üzerinden yapılacaktır. Hediye teslimi sırasında talihlilerden özel etiketi ürün ambalajının ibrazı istenecektir Yapılacak çekiliş sonucunda bir kişiye birden fazla hediye verilmeyecektir
Yazının Yayınlanma Tarihi:18 Mart 2008



Petrol Ofisi’nden 90 YTL’lik yakıta Burger King Menü Bedava

Petrol Ofisinden 90 YTLlik yakıta Burger King Menü BedavaPetrol Ofisi’nden 12 Mart–30 Nisan tarihlerinde 90 YTL ve üzeri akaryakıt veya LPG alanlar, Burger King’den bedava Tavukburger Menü veya Hamburger Menü kuponu kazanacak.

Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım şirketi Petrol Ofisi, müşterilerine lezzetli bir sürpriz hazırladı. Petrol Ofisi istasyonlarından bir defada nakit ya da kredi kartı ile 90 YTL ve üzeri akaryakıt veya LPG alan müşteriler, Burger King’den bedava Tavukburger veya Hamburger Menü kuponu kazanıyor.

Petrol Ofisinden 90 YTLlik yakıta Burger King Menü Bedava

Müşteriler, Petrol Ofisi istasyonlarından aldıkları kuponlarını Burger King restoranlarında anında ziyafete dönüştürebilecek. Üstelik dileyenler sadece 3 YTL fark ödeyerek, bedava menüyü Chicken Royal Menü veya Whopper Menü’ye çevirebilecekler.

Deyalı bilgi için tıklayınız.

Fındık Aromalı Nescafe İnanılmaz Hediyeler

Fındık Aromalı NESCAFE 3ü1 Arada Kampanyası
Fındık Aromalı NESCAFE 3ü1 Arada Kampanyası

Promosyonlu Fındık Aromalı NESCAFE 3ü1 Arada paketlerinin içindeki şifreyi adın, soyadın ve adresinle birlikte kısa mesajla Turkcell 7855'e veya www.mukemmelkarisim.com'a gönder! Kazanmanın tadını çıkar!
Bu promosyon Nescafe 3ü1 arada fındıklı ürünü için 10.03.2008-15.06.2008 tarihleri arasında

ÇEKİLİŞE NASIL KATILACAKSINIZ ?
1) Nescafe 3ü1 arada fındıklı paketinin içindeki şifreyi adınızı soyadınızı ve adresinizi kelime aralarında birer boşluk bırakarak yazıp Turkcell 7855 nolu numaraya kısa mesaj olarak gönderin ve çekilişe katılın. Örnek: (B99EZPTG RIFAT YENIAY BUYUKDERE C. NO:71 MASLAK-İSTANBUL) Sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri kısa mesaj ile çekiliş promosyonuna katılabilir.


2) Promosyona, www.mukemmelkarisim.com internet sitesinde kampanyaya katılım bölümüne şifre, ad soyad adres ve cep telefonu bilgilerinizi yazarak katılabilirsiniz.


KAMPANYADA İKRAMİYE OLARAK NE VERİLİYOR?

*1 adet, 1+1 stüdyo daire (İstanbul Bahçeşehir Uphill Court’ta 595 Ada 1 Parsel B Blok 1. Kat 8 No’lu),


*98 adet 300 YTL yüklenmiş Bonus Kontör Card (14 hafta boyunca, her hafta 7 adet). Bonus Kontör Card’lar talihlilerin her birinin adına özel olarak basılacak olup, Türkiye çapında yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır. Nakit çekimlerde kesinlikle kullanılamaz, misli ürün alınamaz. Döviz büroları, silah dükkanları, kumarhaneler ve kuyumcularda; İnternet üzerinden alışverişler, e-posta ve telefon ile ödemelerde kullanılamaz. Karta sonradan yükleme yapılamaz. İlk 7 haftanın talihlileri için 15 Temmuz 2008 tarihine kadar, ikinci 7 haftanın talihlileri için 31 Ağustos 2008 tarihine kadar kullanılabilir niteliktedir.

KAMPANYA HANGİ ÜRÜNLERDE GEÇERLİ?

18 gr. Fındık Aromalı NESCAFE 3ü1 Arada ürünlerinden alarak kampanyaya katılma hakkı elde edebilirler.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


Kampanya 10 Mart-15 Haziran 2008 tarihleri arasında, 14 (on dört) hafta boyunca sürecek.

Yazının Yayınlanma Tarihi: 13 Mart 2008

Efes Pilsen Biz Bize Benzeriz Kampanyası ve Süper Hediyeler Kazanma Şansı

Efes Pilsen Biz Bize Benzeriz Kampanyası







Efes Pilsen Biz Bize Benzeriz Kampanyası


"Biz birbirimize benzeriz, ...." cümlesini tamamlayanlar muhteşem hediyeler kazanıyor! Birinci, ikinci ve üçüncünün yanı sıra, üye olanlar ve/veya oy kullananlar da Efes Pilsen hediyelerine sahip oluyor! Bu kampanya kaçmaz.


* En çok oy alan cümleye sinema salonu kapatma ve Playstation3,

*En çok oy alan ikinci cümleye PSP (Playstation Portable),

*En çok oy alan üçüncü cümleye İpod Shuffle,

*Üye olan ilk 100 kullanıcıya ve her 100.kullanıcıya Efespilsen Retro T-shirt,

*Oy kullanan her 500. kullanıcıya Efes Pilsen Çan Açacak hediye



Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Son Katılım : 30.Nisan.2008


Yazının Yayınlanma Tarihi: 13 Mart 2008

ADSL Başvuran Herkese 4 Büyük Hediye !!!!

adsl ttnet büyük kampanya
Adsl Kampanyası

ttnet başvuru yapan herkese birbirinden süper hediyeler

- mikrofonlu kulaklık,
-mouse,
-flash bellek,
-webcam,




Ayrıca birbirinden özel dört büyük kampanya

1. Kampanya 24 ay sözleşme yapan herkese kablosuz modem ve 2 ay 18,99 YTL. Turbo internet

2.Kampanya 24 ay sözleşme yapan herkese kablolu modem ve 3 ay 18,99 YTL. Turbo İnternet
3.Kampanya 24 ay sözleşme yapan herkese 4 ay 18,99 YTL. ye Turbo İnternet kampanyası.



Bu fırsatlar , bu kampanya kaçmaz.

Ayrıntılı bilgi hediyeliadsl.com sitesinde

Yazının Yayyınlanma Tarihi: 12 Mart 2008

Petrol Ofisi'nden CardFinans İle Yapacağının 100 YTL Akaryakıt Alımlarına 10 YTL Değerinde Para Puan Kampanyası

Cardfinans'dan Petrol Ofisi Kampanyası
Cardfinans'dan Petrol Ofisi Kampanyası

Petrol Ofisi istasyonlarında CardFinans ile tek seferde yapılacak en az 100 YTL'lik akaryakıt alımlarına 10 YTL değerinde ParaPuan. İkinci 100 YTL'ye bir 10 YTL daha. Toplam 20 YTL değerinde ParaPuan avantajı.*

Bu kampanya, 5 Mart 2008 - 20 Nisan 2008 tarihleri arasında Finansbank POS terminali bulunan ve kampanyaya dahil olan Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. Kampanya süresince Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarından CardFinans ve Finansbank kredi kartları ile Finansbank POS terminali üzerinden tek seferde gerçekleştirilecek 100 YTL ve üzeri akaryakıt alımlarına 10 YTL değerinde ParaPuan verilecektir. Kampanyadan bir müşteri, kampanya süresince en fazla iki kez faydalanabilecektir. Kampanya döneminde kazanılan ParaPuan’lar, 28 Nisan 2008 tarihinde kampanya süresince harcama yapılan Finansbank kredi kartına yüklenecektir. Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’ların 12 Mayıs 2008 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir

Yazının Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2008

Ten Dünya Kadınlar Günü Kampanyası

Ten Dünya Kadınlar Günü Kampanyası

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

Ten Dünya Kadınlar Günü Kampanyası

Ten içgiyim, bijama ve çorap tüm ürünlerde kadınlar gününe özel indirimler.

Bir birinden güzel fırsat ürünleri, kampanyalar sizi bekliyor.

Ayrıntılı bilgi ve alışveriş için, tıklayınız.


Yazının Yayınlanma Tarihi: 07 Mart 2008

Tiffany Çatlak T-Shirt Yarışması ve Süper Hediyeler !!!

Tiffany Çatlak T-Shirt Yarışması kampanyası


Tiffany Çatlak T-Shirt Yarışmasına eglenceli, zeka dolu, hınzır, ilgi çekici, söz veya tasarım, özetle ''çatlak'' fikirler ile katılabilirsiniz. Teknik herhangi bir sınırlama yoktur, fikirler elle yada dijital ortamda çalışılmış olabilir.

Yarışmaya Katılmak için,''çatlak'' fikirlerinizi http://www.catlaktshirt.com/ web sitesi üzerinden gönderebilir, tiffany mağazalarından aldığınız katılım formunu doldurarak ve çalışmalarınıza iliştirerek belirtilen adrese posta ile ulaştırabilir veya tiffany mağazalarına elden teslim edebilirsiniz.

Tiffany Çatlak T-Shirt Yarışması'na eserin gönderimi 1 Mart - 1 Mayıs 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek, ardından ünlü ve seçkin jüri tarafından belirlenen 30 finalistin eseri 15 Mayıs - 10 Haziran tarihleri arasında http://www.catlaktshirt.com/ web sitesinde oylamaya sunulacaktır.

* Birinciye 10.000 YTL. + parisbilet.com 'dan iki kişilik Paris seyahati.
* İkinciye 5.000 YTL. + parisbilet.com 'dan TEK kişilik Paris seyahati.
* Üçüncüye 2.500 YTL. + parisbilet.com 'dan Paris'e gidiş-dönüş bileti.
* Finale Kalan 30 kişiye Tiffany ile çalışma fırsatı; Tiffany ile iş görüşmesi yapma hakkı kazanır.

Ayrıntılı Bilgi ve Katılmak İçin: catlaktshirt.com sitesini ziyaret ediniz.

Yazının Yayınlanma Tarihi: 10 Mart 2008

Yataş 'tan Süper Değiştirme Kampanyası

yataş değiştirme kampanyası
YOĞUN İSTEK ÜZERİNE, YATAŞ GELENEKSEL DEĞİŞTİRME KAMPANYASI: EVLERDE ESKİ BİR ŞEY KALMASIN !
En şık, modern ve rahat tasarımlı ürünlerin sahibi YATAŞ, evinizin her köşesini baştan döşüyor. Hem de her yıl gerçekleştirdiği geleneksel değiştirme kampanyası ile en uygun şartlarda. Evlerde eski hiçbir şey kalmasın!

-Yataş eski bazalarınızda 446 YTL,
-Yatak odası takımlarında 1990 YTL,
-Yemek odası takımlarında 1279 YTL,
-Kanepelerde 643 YTL
-Salon takımlarında 1357 YTL’ye varan değiştirme indirimleriyle kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Eskilerinizi evinizden alıyor ve yerlerine yepyeni Yataş’ları getiriyoruz.

Ayrıca eski mobilyalarınızın kullanılır durumda olanlarını Baba Beni Okula Gönder kampanyasına bağışlıyoruz. Yepyeni ve şık Yataş ürünlerine en uygun fiyata sahip olurken eski mobilyanız ise ihtiyaç duyulan yerlere ulaşıyor.
Bu kampanyadan yararlanmak çok kolay! Türkiye’nin en şık ve rahat mobilyaları sadece Yataş mağazalarında bu kampanyaya özel peşin fiyatına 12 ay taksitle ya da 24 ay vade farklı taksitle sizi bekliyor.
Ayrıntılı Bilgi yatas.com.tr 'de Müşteri hizmetleri seçeneğinin kampanyalar bölümünde.
Kampanya bitiş süresi belirtilmemiştir.




Yazının Yayınlanma Tarihi: 07 Mart 2008

gold.com.tr 'dan Yapacağınız Toplama Bilgisayar ve OEM Alışverişlerine Tam 5 Hediye Sizi Bekliyor.

gold bilgisayar kampanyası 31.03.2008 tarihi ne kadar gold.com.tr adresinden yapacağın Kdv dahil 599 $ ve üzeri toplama bilgisayar veya OEM alışverişi yapanlar süper kampanyadan yararlanıyor ve tam 5 adet ürünü kazanıyor.
1-Bien Klavye,
2-Mouse,
3-Webcam,
4-Speaker,
5-Trust Mikrofonlu Kulaklık
kazanıyor.

Bu kampanya 31.Mart.2008 tarihine kadar www.gold.com.tr ve 0216 554 76 54 numaralı telefondan yapacağınız alışverişlerde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Yazının Yayınlanma Tarihi: 07 Mart 2008

8x4 Deodorant Alanlar Süper Hediyeler Kazanıyor.Bu Kampanya Kaçmaz !!!!

8x4 deodorantlarının kampanyası 8x4 deodorantlarının ''Live Your Style'' kampanyası


01 Mart-01 Haziran 2008 tarihleri arasında Türkiye genelinde satın alacağınız 8x4 deodorant ürünlerinin üzerindeki şifreyi, ad, soyad, ve adres bilgilerinizle Turkcell 0532 754 25 52'e kısa mesaj ile gönderen ya da www.8x4.com.tr internet adresini kullanarak, kampanyaya katılım bölümüne cep telefonu şifre, ad, adres bilgilerinizide yollayın. Muhteşem Hediyeler yazanın.

*5 kişi 2008 Model Vespa Lx150 Motosiklet,

*10 kişi Sony PlayStation Portable,

*Kampanyaya Katılan her 50.kişiye 1 yıllık deodorant hediye edilecektir.


Tüketiciler kampanya süresince satın aldıkları 8x4 deodorant ürünlerinin üzerindeki etiketlerde üzeri örtülü olarak bulunan özgün kod numarasını ad soyad ve adres bilgileri ile aralarında birer boşluk bırakarak Turkcell 05327542552 numaralı mesaj servis numarasına kısa mesaj ile göndererek ya da www.8x4.com.tr internet adresini kullanarak, kampanyaya katılım bölümüne cep telefonu özgün kod numarası ad soyad adres bilgilerini yazarak kampanyaya katılacaklardır. Kampanyaya tüm GSM operatörlerinin aboneleri kısa mesaj göndererek katılabilir. Kampanyaya kısa mesaj ile katılım, 1 kısa mesaj/2 kontör olarak (Turkcell, Vodafone ve Avea'nın standart kısa mesaj/kontör tarifesi üzerinden) ücretlendirilecektir, katılımcılara başkaca bir ücret tahakkuk ettirilmeyecektir. Tüm operatörler kısa mesaj ve kontör birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. İkramiyeler mesaj çeken katılımcıya verilecektir. Çekilişte ikramiye olarak 5 kişi 2008 Model Vespa Lx150 Motosiklet, 10 kişi Sony PlayStation Portable kazanacaktır. Çekiliş 10.06.2008 tarihinde saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 13 Haziran 2008 tarihli Akşam Gazetesi Türkiye baskısında ve www.8x4.com.tr internet adresinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.


Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.8x4.com.tr internet adresinden ve 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'ndan öğrenebilirsiniz.


Yazının Yayınlanma Tarihi: 07 Mart 2008

Axess Dünya Kadınlar Günü Kampanyası

Axess Dünya Kadınlar Gününe Özel Kampanya

Axess Dünya Kadınlar Gününe Özel Kampanya


7-8-9 Mart 2008 tarihlerinde Axess üyesi işyerlerinden yapılacak tekstil, kozmetik, mücevher, optik ve saat alışverişlerinizde 2 kat chip-para hediye.


8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz ve 2 kat chip-paranız kutlu olsun.


Yazının Yayınlanma Tarihi: 06 Mart 2008

İşTcell'den 1. Yıl Hediyesi,10 İşTcell'liye Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz İletişim Kampanyası

Önemli:İştcell'li olmanız için şirket ve işyerinizin olması gerekmiyor çalışanlarda iştcell olabiliyor.Kampanyanın alt kısmında nasıl istcell olunabileceği hakkında bilgi verilmiştir.
İşTcell'den 1. Yıl Hediyesi,10 İşTcell'liye Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz İletişim Kampanyası
İşTcell'den 1. Yıl Hediyesi

10 İşTcell'liye Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz İletişim İşTcell'in birinci yılı şerefine, 10 bireysel İşTcell'linin yıl sonuna kadar faturaları ve kontör yüklemeleri bizden.

İşTcell'in 1. yılı şerefine, çekilişle belirlenecek 10 İşTcell'linin Mayıs 2008'den yıl sonuna kadar faturaları / kontör yüklemeleri bizden.

Bireysel hatlı İşTcell üyesiyseniz çekilişe katılmak için 15 Mart 2008'e kadar, IS yazıp boşluk bıraktıktan sonra AD, SOYADI ve ADRES bilgilerinizi 2710'a ücretsiz kısa mesajla gönderin, kazanma şansını yakalayın. Kampanyaya katılım için göndereceğiniz kısa mesaj ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Nasıl İştcellli olabilirim?
Artık sadece şirketler değil, çalışanlar da İşTcell'li.
Bireysel hatların IS KAYIT yazıp kısa mesajla 2222'ye göndermesi ya da Online İşlem Merkezi'ne girerek aboneliklerini gerçekleştirmeleri yeterlidir. Faturalı hat ve Hazır Kart kullanıcıları kayıt olabilirler.
gnçtrkcll ve KampusCell abonelerinin İşTcell'li olabilmeleri için, öncelikle bu aboneliklerini iptal ettirmeleri gerekir.
Kurumsal hatlar zaten İşTcell'lidir, kayıt yaptırmaları gerekmez.

Yazının Yayınlanma Tarihi:06 Mart 2008

Maximum MasterCard Kullanlar UEFA Euro 2008 Türkiye-Portekiz Maçını Tribünden İzle Şansı Yakalıyor!!!!!!

UEFA Euro 2008™ Futbol Şampiyonası’ Türkiye - Portekiz maçını tribünden izleme şansı ve seyahat Paketi Kampanyası
UEFA Euro 2008™ Futbol Şampiyonası’ Türkiye - Portekiz maçını tribünden izleme şansı ve seyahat Paketi Kampanyası

MasterCard’ınızı daha çok kullanın, UEFA Euro 2008™ Futbol Şampiyonası’nda Türkiye - Portekiz maçını tribünden izleme şansına sahip olun!
1 Mart - 30 Nisan 2008 tarihleri arasında MasterCard Gold ve MasterCard Platinum kredi kartınız ile 75 YTL ve üzeri alışverişlerle en fazla alışveriş işlem adedi gerçekleştiren 5 kişiden biri olun, Türkiye - Portekiz Maçı Seyahat Paketi kazanın! Seyahat, tek kişilik İstanbul-Cenevre gidiş dönüş uçak bileti, 2 gece konaklama(oda + kahvaltı), 1 adet UEFA Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Türkiye - Portekiz maç bileti (maç tarihi 7 Haziran 2008) ve Havaalanı-Otel-Havaalanı ve Otel-Stadyum-Otel transferlerini kapsamaktadır.

Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız.

Swatch, Bedava Saat Bakım Kampanyası

Swatch Bedava Saat Bakım Kampanyası



Swatch Saatinizin Bakımı Ücretsiz


1-31 Mart tarihleri arası swatch saatiniz Dr.Swatch kontrolünde.

1-31 Mart tarihleri arasında tüm Swatch Mağazalarında saatlerinizin bakımı, temizliği, kayış kontrolü ve tüm genel kontrolleri ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Swatch Mağazaları
İSTANBUL Akmerkez, Aquarium, Astoria, Bağdat Caddesi, Bahariye, Beyoğlu, Capacity, Capitol, Carousel, Carrefour İçerenköy, Carrefour Maltepe, Carrefour Ümraniye, Cevahir, City's, Flylnn, Galleria, İstinye Park, Kanyon, M1 Meydan, Mayadrom, Metrocity, Olivium, Profilo, Tepe Nautilus, ADANA Atatürk Caddesi, Real ADAPAZARI Ada Center ANKARA Anka Mall, Antares, Arcadium, Cepa, Karum, Migros, Optimum ANTALYA Deepo Outlet Center Migros ALANYA Bostancı Pınarı Cad. AYDIN Kuş Adası Limanı BODRUM Kale Cad. BURSA Carrefour Bursa, Kent Meydanı, Korupark, Zafer Plaza ÇORLU Orion İZMİR Agora, Alsancak, Forum Bornova, Kipa, Çiğli, Park Bornova, İZMİT Dolphin Center KAYSERİ Kayseri Park KONYA Kulesite MARMARİS Point Center MERSİN Forum Mersin SAMSUN Yeşilyurt
Yazının Yayınlanma Tarihi:04.Mart.2008

Turkcell Nar Sezonu Açıldı!! Kat Kat Kontörler Kazanın

Hazır Kartlı'lara kazandıran kampanya
Nar Kampanyasına olan yogun ilgi nedeni ile nar sezonu yeniden açıldı.


Hazır Kartlılar! 14 Şubat-14 Mayıs arasında AD SOYAD yazın, 6666’ya gönderin, onay mesajını aldıktan sonra yüklediğiniz 100 kontöre 100, 250 kontöre 500 kontör hediye kazanın, tüm Turkcell’lilerle uzun uzun konuşun.
Birfiyat tarifesinde 250 ve üzeri kontör yüklemelerde 250 bedava kontör kazanılır

Mudo Collectıon Adventage ile 100 YTL.'lik Alışverişe 25 YTL.'lik Hediye Çeki Kampanyası

Mudo Collectıon Adventage ile 100 YTL.'lik Alışverişe 25 YTL.'lik Hediye Çeki.

Mudo Collectıon Adventage ile 100 YTL.'lik Alışverişe 25 YTL.'lik Hediye Çeki.


1-31 Mart 2008 tarihleri arasında, Mudo mağazalaından Advantage ile 10 Taksite kadar yapacağınız, tek seferde 100 YTL. ve üzeri alışverişlerde kazanılır. Kazanılan hediye çekleri 10 Nisan 2008' e kadar Mudo mağazalarında Advantage ile yapacağınız 50 YTL. ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.


Çek Kampanyasından sadece HSBC , Halk Bank ve Tekstilbank Advantage Kredi Kartı sahipleri yararlanabilir.



Yazının Yayınlanma Tarihi: 03.Mart 2008

World'le Diasa'dan Alışveriş Yapanlar Bedava Kontör ve Dakika Kazanıyor Çekilişsiz, Kurasız .

Diasa'dan Worldcard'la Yapacağın her 30 YTL. ve üzeri alışverişe 30 Turkcell Kontör ve 7,5 dakika konuşma süresi hediye!!Bu kampanya kaçırılmaz.
Diasa'dan Worldcard'la Yapacağın her 30 YTL. ve üzeri alışverişe 30 Turkcell Kontör ve 7,5 dakika konuşma süresi hediye!!
Bu kampanya kaçırılmaz.

1-31 Mart 2008 tarihleri arasında kampanyaya dahil World Üye İşyeri DiaSA Mağazaları'nda tek seferde 30 YTL ve üzeri alışverişlerinizde 30 Turkcell kontör veya 7.5 dakika konuşma süresi hediye!

1-31 Mart 2008 tarihleri arasında kampanyaya dahil World Üye İşyeri DiaSA Mağazaları'nda tek seferde 30 YTL ve üzeri alışverişlerde 30 Turkcell kontör veya 7.5 dakika konuşma süresi hediye edilecektir. Her müşteri kampanyadan en fazla 3 kez 30 Turkcell kontör veya 7.5 dakika konuşma süresi kazanabilir.

Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahildir. Worldcard alışveriş sliplerinin üzerinde yer alan 9 basamaklı kampanya kodu ve anne kızlık soyadı birer boşluk bırakarak 2414'e, 24 Nisan 2008'e kadar, SMS gönderilerek yükleme yapılabilir.
Hazırkart sahiplerinin kazandığı hediye kontörler hatlarına 1 gün sonra yüklenecektir. Faturalı hat sahiplerinin kazandığı hediye dakikalar bir sonraki faturalarına yansıtılmaktadır. Turkcell faturalı hatlarda yüklenen dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan görüşmelerde kullanılabilir. SMS hangi telefon numarasından gönderildiyse, kontör / dakika o hatta yüklenir.
Diasa Mağazalarına ugramayı unutmayın.
Ayrıntılı Bilgi worldcard.com 'da.

Yazının Yatınlanma Tarihi:03. Mart 2008


Fabrika'dan Alışveriş Yapın İpod Nano ve İpod Shuffle Kazanın !!!

fabrika Ipod kampanyası



Hem Fabrika Hem İpod Kampanyası


Mart ayında Fabrika Mağazaları'ndan 1.000 YTL.'lik alışverişe İpod Shuffle,
2.000 YTL.'lik alışlverişinize İpod Nano anında hediye.

Bu kampanya kaçmaz.

Kampanya 1-31 Mart 2008 Tarihleri arasında ve sadece Fabrika 2008 Yaz ürünlerinde geçerlidir.




Ayrıntılı Bilgiyi Fabrika Mağazalarında.

Yazının Yayınlanma Tarihi:01.Mart.2008



Blog Arşivi