İşTcell'den 1. Yıl Hediyesi,10 İşTcell'liye Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz İletişim Kampanyası

Önemli:İştcell'li olmanız için şirket ve işyerinizin olması gerekmiyor çalışanlarda iştcell olabiliyor.Kampanyanın alt kısmında nasıl istcell olunabileceği hakkında bilgi verilmiştir.
İşTcell'den 1. Yıl Hediyesi,10 İşTcell'liye Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz İletişim Kampanyası
İşTcell'den 1. Yıl Hediyesi

10 İşTcell'liye Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz İletişim İşTcell'in birinci yılı şerefine, 10 bireysel İşTcell'linin yıl sonuna kadar faturaları ve kontör yüklemeleri bizden.

İşTcell'in 1. yılı şerefine, çekilişle belirlenecek 10 İşTcell'linin Mayıs 2008'den yıl sonuna kadar faturaları / kontör yüklemeleri bizden.

Bireysel hatlı İşTcell üyesiyseniz çekilişe katılmak için 15 Mart 2008'e kadar, IS yazıp boşluk bıraktıktan sonra AD, SOYADI ve ADRES bilgilerinizi 2710'a ücretsiz kısa mesajla gönderin, kazanma şansını yakalayın. Kampanyaya katılım için göndereceğiniz kısa mesaj ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Nasıl İştcellli olabilirim?
Artık sadece şirketler değil, çalışanlar da İşTcell'li.
Bireysel hatların IS KAYIT yazıp kısa mesajla 2222'ye göndermesi ya da Online İşlem Merkezi'ne girerek aboneliklerini gerçekleştirmeleri yeterlidir. Faturalı hat ve Hazır Kart kullanıcıları kayıt olabilirler.
gnçtrkcll ve KampusCell abonelerinin İşTcell'li olabilmeleri için, öncelikle bu aboneliklerini iptal ettirmeleri gerekir.
Kurumsal hatlar zaten İşTcell'lidir, kayıt yaptırmaları gerekmez.

Yazının Yayınlanma Tarihi:06 Mart 2008



Blog Arşivi