World'le Diasa'dan Alışveriş Yapanlar Bedava Kontör ve Dakika Kazanıyor Çekilişsiz, Kurasız .

Diasa'dan Worldcard'la Yapacağın her 30 YTL. ve üzeri alışverişe 30 Turkcell Kontör ve 7,5 dakika konuşma süresi hediye!!Bu kampanya kaçırılmaz.
Diasa'dan Worldcard'la Yapacağın her 30 YTL. ve üzeri alışverişe 30 Turkcell Kontör ve 7,5 dakika konuşma süresi hediye!!
Bu kampanya kaçırılmaz.

1-31 Mart 2008 tarihleri arasında kampanyaya dahil World Üye İşyeri DiaSA Mağazaları'nda tek seferde 30 YTL ve üzeri alışverişlerinizde 30 Turkcell kontör veya 7.5 dakika konuşma süresi hediye!

1-31 Mart 2008 tarihleri arasında kampanyaya dahil World Üye İşyeri DiaSA Mağazaları'nda tek seferde 30 YTL ve üzeri alışverişlerde 30 Turkcell kontör veya 7.5 dakika konuşma süresi hediye edilecektir. Her müşteri kampanyadan en fazla 3 kez 30 Turkcell kontör veya 7.5 dakika konuşma süresi kazanabilir.

Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahildir. Worldcard alışveriş sliplerinin üzerinde yer alan 9 basamaklı kampanya kodu ve anne kızlık soyadı birer boşluk bırakarak 2414'e, 24 Nisan 2008'e kadar, SMS gönderilerek yükleme yapılabilir.
Hazırkart sahiplerinin kazandığı hediye kontörler hatlarına 1 gün sonra yüklenecektir. Faturalı hat sahiplerinin kazandığı hediye dakikalar bir sonraki faturalarına yansıtılmaktadır. Turkcell faturalı hatlarda yüklenen dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan görüşmelerde kullanılabilir. SMS hangi telefon numarasından gönderildiyse, kontör / dakika o hatta yüklenir.
Diasa Mağazalarına ugramayı unutmayın.
Ayrıntılı Bilgi worldcard.com 'da.

Yazının Yatınlanma Tarihi:03. Mart 2008




Blog Arşivi