YATAŞ'TA HER ŞEY % 30; MODÜLER MOBİLYALAR İSE %30 + %10 İNDİRİMLİ!


Yastıktan yorgana, ev tekstilinden mobilyaya şimdi Yataş’ta her şey %30 indirimli, hem de 12 taksit… Üstelik tüm modüler mobilyalarda + %10 indirim…

Yatak, mobilya ve ev tekstili sektörünün modern, yenilikçi ve özgün markası Yataş; 2006 yılının son günleri için hazırladığı “her şeyin %30’u bedava” kampanyasına ek olarak kısa bir süre için modüler mobilyalarda + % 10 indirim avantajı ile ev kuracaklara ya da evini yenilemek isteyenlere yılın kaçırılmayacak fırsatını sunuyor.

Siz sadece yeni evinizi kurmaya karar verin yeter… Yapacağınız alışverişin %30’u, modüler mobilyaların ise %30 + %10’u Yataş’tan hediye...

Hayatının her anında; kaliteyi ve güveni arayanların değişmez adresi Yataş’ın sunduğu bu çok özel kampanyada; evlerini modern akımın yenilikçi çizgileri ve kullanışlı detayları ile döşemek isteyen herkesin ortak beğenisi için tasarlanan Quadro Yatak Odası Takımı’na 1.704 YTL, Quadro Yemek Odası’na 1.206 YTL, 180’lik Quadro Plazma Tv Ünitesi’ne 301 YTL indirimle sahip olabilirsiniz.

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyen herkes, bu kış Yataş ile kuracakları yuvalarında hem şıklığın, rahatlığın hem de avantajlı alışverişin keyfini çıkaracaklar.

www.yatas.com.tr



Blog Arşivi