Aviva Facebook Sayfasında Otofoto Kampanyası İle Her Hafta 1 Kişiye Petrol Ofisi'nden 1000TL Değerinde Akaryakıt Hediye Ediyor!!!!

aviva pertol ofisinden 1000tl değerinde akaryakıt hediye kampanyası

Kampanyaya Katılanlara
-Her Hafta1 Kişiye Petrol Ofisinden 1000 TL değerinde akaryakıt
-20 Adet Petrol Ofisinden 50 TL akaryakıt çeki,


02/07/2012 – 13/08/2012 tarihleri arasında https://www.facebook.com/Avivaturkiye adresine ücretsiz olarak giriş yaparak arabalarının fotoğraflarını yükleyerek karşılarına çıkan formu eksiksiz dolduran katılımcılar kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.
Jüri üyeleri: Alemşah Öztürk (Ajans başkanı), Mert Alankaya (Kampanya Yöneticisi), Hidayet Bayraktar ( Teknik Direktör), Gencer Soytemiz (Proje Yöneticisi)’dir.
Her haftanın en çok beğenilen fotoğrafının sahibi Jüri değerlendirmesiyle Petrol Ofisi’nden 1000 TL değerinde akaryakıt kazanacaktır. Ayrıca her hafta en çok başarılı davet getiren 10 kişi 50 TL’lik, her hafta oy veren 10 kişi 50 TL’lik akaryakıt çeki kazanacaktır. Davetlerin başarılı sayılabilmesi için davet edilen kişinin uygulamaya gelmesi gerekmektedir.
 Uygulamaya yüklenen fotoğraflar beğeniye sunulmaktadır. Aynı kullanıcı tarafından yüklenen birden fazla fotoğraf kullanıcıya gelen oyların bölünmesine yol açar ve şansı azaltır. Her hafta değerlendirmeye fotoğraf sahibi değil yüklenen fotoğraf girecektir.
 Yarışmanın kazananları 9, 16, 23, 30 Temmuz 6, 13 Ağustos 2012 tarihlerinde https://www.facebook.com/Avivaturkiye sayfasında yayınlanacaktır.



Blog Arşivi