Ülker Hanımeller Facebook'ta Annene ve Sana İPhone 4S Hediye Veriyor. Daha Birçok Hediyede Var Kaçırma!!!!



ÜLKER HANIMELLER FACEBOOK KAMPANYASI
ÜLKER HANIMELLER KAMPANYASI
Ülker Hanımeller ,Annelere ve kızlara güzel bir kampanya yapmış. Kampanyaya katılmayan kalmasın. Facebook kampanyalarına bir yenisi daha.
Kampanya Hediyeleri
1.Kişiye iPhone 4S 16 GB Seti (talihli ve annesi için çift kişilik),
2. Kişiye iPad 16 GB 3G ve
3.Kişiye Sony PS3 160 GB (Playstation3) ödülü sunulacaktır.
4.Her hafta 10 kişiye Hanımeller ürün Paketi sunulacaktır.

Hanım Eller Anne Mucizesi Kampanyası, Ülker Bisküvi San. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Yarışmaya son katılım  28.06.2012 tarihidir.     http://www.facebook.com/ulkerhanimeller adresli Ülker Faceboook sayfası üzerinden uygulanmaktadır.
   
Yarışmacılar, http://www.facebook.com/ulkerhanimeller (ücretsiz) adresli Ülker Hanımeller Facebook sayfasını beğenerek sayfada duyurusu yapılan http://apps.facebook.com/annemucizeleri/ adresli yarışma uygulamasına girip kayıt formuna Katılımcı Ad-Soyad, Adres, Doğum Tarihi, E-Mail Adresi ve Telefon bilgilerini yazarak kayıt olup, yarışma konusunda, kendi özgün içeriklerini yazıp sayfaya yükleyerek katılım yapabilirler.
Yarışma ve sitedeki işlemler ücretsizdir, Facebook kullanıcısı isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur. İsteyen herkes, ücretsiz Facebook kullanıcısı (üyesi) olabilir. Ayrıntılı bilgiler ülkerhanımeller facebook sayfasındadır.
   
.



Blog Arşivi