Ülker Biskrem Facebook Hediye Paketi Kampanyası



Ülker Biskrem Kampanyası
Ülker Biskrem Facebook Kampanyası
Ülker Biskrem Facebook Kampanyası Muhteşem Biskirem kutusu hediye. Kampanyayı Kaçırmayın.
Biskrem Hayranı uygulamasına katıl, 5 soruyu yanıtla 500 Biskrem kutusundan birini kazan! http://on.fb.me/biskremhayrani

Ülker Biskrem Kampanyası, ÜLKER BİSKÜVİ SAN. A.Ş. tarafından Ülker Biskrem Ürünü için düzenlenmektedir. Kampanya, 06.06.2012 - 01.07.2012 tarihleri arasında, Türkiye genelinde, www.facebook.com/biskrem (ücretsiz) adresli Ülker Biskrem facebook sayfası üzerinden uygulanmaktadır.
Ülker Biskrem Kampanyası kapsamında, Türkiye genelinde, kampanya süresince, www.facebook.com/biskrem (ücretsiz) adresli Ülker Biskrem facebook sayfasını beğenerek sayfadaki kampanya uygulamasına girip Biskrem Soru-Cevap uygulamasına katılıp kayt formuna Ad, Soyad, Adres, E-Mail Adresi ve Telefon bilgilerini girip kayıt olarak katılanlara 1 çekiliş hakkı verilecektir (başarı veya doğru cevap şartı aranmaksızın) ve ayrıca sorulara doğru cevabı verenlere her doğru cevap için ilave 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım, uygulamaya katılmaktan 1 ve doğru cevaptan ilave 5 olmak üzere toplam 6 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.



Blog Arşivi