Facebook'ta Ülker İçim Yoğurt Hediyeler Dağıtıyor. Bu Kampanya Kaçmaz!!!

içim yoğurt kampanyası
Ülker İçim Kampanyası,  Kampanya, 28.05.2012-30.06.2012 tarihleri arasında, haftalık dönemler olarak, Türkiye genelinde http://tr-tr.facebook.com/ulkericim (ücretsiz) adresli Ülker İçim facebook sayfası üzerinden uygulanmaktadır. Haftalık dönmeler Pazartesi’den Pazar’a yedi eşit günlüktür.
Ülker İçim Kampanyası kapsamında, Türkiye genelinde, kampanya süresince, http://tr-tr.facebook.com/ulkericim (ücretsiz) adresli Ülker İçim facebook sayfasını beğenerek uygulama sayfasındaki forma Ad, Soyad, E-Mail Adresi ve Gsm numarası bilgileri ile kayıt olup sitedeki Soru-Cevap uygulamasına katılanlara 1 çekiliş hakkı verilecektir (başarı veya doğru cevap şartı aranmaksızın) ve ayrıca aynı hafta içinde Ülker İçim sayfasına davet ettiği arkadaşlarından daveti Kabul ederek sayfaya gelip uygulamaya katılan her 5 arkadaşı için daveti yapana ilave 1 çekiliş hakkı verilecektir.
Kampanyaya katılım, uygulamaya katılmaktan 1 çekiliş hakkı ve başarılı arkadaş davetinden 5 çekiliş hakkı olmak üzere haftada 6 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Her hafta için ayrı soru sorulacaktır ve sorular yoğurt hakkındadır.
Kampanyaya katılım ve sayfadaki işlemler ücretsizdir, Türkiye sınırları içinde yaşayan facebook kullanıcısı isteyen herkes katılabilir. isteyen herkes, ücretsiz facebook kullanıcısı (üyesi) olabilir.
Haftalık dönemler için, her bir haftalık kampanya dönemi sonunda, dönemin toplam katılımcı datasından yapılacak Şirket çekilişiyle her hafta 10 kişiye ödül verilecektir…
Ödüller;
1. Hafta; 10 kişiye Profilo Su Isıtıcısı,
2. Hafta; 10 kişiye Profilo El Mikseri,
3. Hafta; 10 kişiye Profilo Narenciye Sıkacağı,
4. Hafta; 10 kişiye İçim Hediye Paketi ödülü verilecektir (İçim Hediye Paketi ödülü; birer adet Ülker İçim 2.250 g Kaymaklı Yoğurt (kare), İçim 2.000 g Ev Tipi Yoğurt, İçim 650 g Light Yoğurt, İçim 650 g Süzme Yoğurt, İçim 1.000 g Beyaz Peynir, İçim 500 g Labne, İçim 500 g Kaşar ürünlerini içerir).
Çekilişler her hafta bittikten sonraki takip eden hafta Cuma günleri yapılacaktır ve kazananlar çekilişi takip eden bir sonraki hafta Cuma günleri sitede ilan edilecektir. Çekilişte bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.
Ödül kazananlara ayrıca, kayıt bilgilerindeki e-mail adresine e-mail gönderilerek ulaşılacaktır.



Blog Arşivi