Fıat Punto Facebook'ta Kadınların Dilinden Anlayan Adam Kampanyası

Kurallar
1. Bütün yarışmacı ve kullanıcıların Facebook uygulamamızı kullanabilmek için önce uygulamaya gerekli izinleri vermeleri, sonra da eğer Facebook Fiat Türkiye sayfasını beğenmemişler ise bu sayfayı beğenmeleri gerekmektedir.
2. Uygulamada sadece erkek kullanıcılar (bundan sonra erkek kullanıcılar yarışmacılar olarak anılacak) yorum yapabilecektir. Erkek kullanıcılar isterlerse hem yarışmacı hem de beğenerek puan veren taraf olabilir. Kadın kullanıcılar ise sadece erkeklerin yaptığı yorumlara beğenerek puan verebilecektir.
3. Yarışmacıların yorumlayabileceği 5 adet video vardır.
4. Her yarışmacı, her videoya sadece 1 adet yorum yazma hakkına sahip olacaktır. Yani yarışmacı isterse toplam maksimum 5 yorumla şansını deneyebilir.
5. Yarışmacının yaptığı yorum, öncelikle moderasyon için bekleyecektir. Yarışmacının moderasyon bekleyen yorumları, yarışmacı tarafından “Yorum Yap” sayfasında görülebilecektir.
6. Yorumlar genel ahlak ve görgü kurallarına uygun olmalıdır. Toplumun herhangi bir kesimine karşı küçük düşürücü, gurur kırıcı, hakaret içeren; toplum içinde nefret, öfke ve ayrımcılığa davet eden cümleler kullanılması yorumların yayımlanmamasına neden olabilir.
7. Yarışmacının yaptığı yorum, moderasyon ekibi onay verdiğinde yarışmacının Facebook duvarında paylaşılır.
8. Moderasyon ekibinin onayından geçmeyen yorum, Yorum Yap sayfasında belirtilir. Yarışmacı dilerse bu yorumu silip tekrar yorum yazabilir. Aynı şekilde yeni yazılan bu yorum da moderasyon sürecine girer. Moderasyon ekibinin, bu imkanı mükerrer şekilde uygunsuz yorumlar yazarak kötüye kullanmak isteyenlerin uygun olmayan yorumlarını kilitleme hakkı vardır.
9. Moderasyon ekibi Pure New Media çalışanları arasından tayin edilir.
10. Yarışmacıların moderasyon ekibinin onayından geçmeyen yorumlarına itiraz hakkı yoktur.
11. Yarışmacının yaptığı yorumlar, uygulamayı kullanan diğerleri tarafından Facebook paylaş butonu vasıtası ile kendi duvarlarında paylaşılabilir.
12. Yarışmacılar dilerse, videolar için kendi yaptıkları yorumlara puan verebilmesi için, kadın ve erkek arkadaşlarına uygulama içinden davetiye gönderebilir.
13. Yarışmacı, bir kadın veya erkek arkadaşına sadece 1 konuya yaptığı yoruma puan vermek için istek gönderebilir. Yani, daha önce başka bir yorumu için puan istediği Facebook listesindeki arkadaşından, farklı bir cevabı için tekrar puan talebi gönderemez.
14. Uygulamanın galeri bölümünde, moderasyon tarafından onaylanan yarışmacı yorumları yayımlanır.
15. Galeri bölümünde yayımlanan ve puan talebi olarak arkadaşlara gönderilen yarışmacı yorumları, hem erkek hem de kadın uygulama kullanıcıları tarafından beğenilerek puan toplayabileceklerdir.
16. Bu beğenme puanlaması uygulamaya özel bir beğenme sistemidir ve puanlar kullanıcı cinsiyetine göre değişmektedir:
a. Kadın beğenirse: 3 puan kazanır.
b. Erkek beğenirse: 1 puan kazanır.
17. Beğenme sistemine göre en iyi 10 kişi, halkın seçimi olarak “Ödüller” sayfamızda yayımlanır.
18. Yarışma ödüllerimiz:
a. Büyük ödül: Setur’dan 2500 TL değerinde tatil.
b. Halkın Seçtikleri: Topladığı beğenme puanlarıyla ilk 10 sıralamasına giren yarışmacılara verilmek üzere, her otomobile uygulanabilen 400 TL değerinde Fiat Komple Oto Koruma veya 750 TL değerinde Fiat’tan araç alımında geçerli indirim.
19. Yarışma 26 Nisan – 24 Mayıs 2012 tarihleri arasında devam edecektir. Bu süre boyunca Kadınların Dilinden Anlayan Adam katılım koşulları doğrultusunda yarışan ve kazanan kullanıcılar ödül kazanma hakkına sahip olacaktır. Yarışma 26 Nisan 2012 Perşembe günü saat 12:00‘da başlayacak, 24 Mayıs 2012 saat 12:00‘da kazananlar açıklanacaktır. Yarışmada büyük ödülü alacak kişiyi belirlerken; jüri değerlendirmesi %60, beğenme sıralamasındaki değerler ise %40 ağırlık puanı ile etkili olacaktır.
20. Yarışma sonunda Jüri puan tablosu ve en çok beğenilen listesindeki 10 kişi ilan edilecektir.
21. Yarışma sonunda ödül kazananlar kampanya kapanış sayfamızda yayımlanacaktır. Ödül kazanan yarışmacılarımızla irtibata geçilerek hediyelerini nasıl teslim alacakları konusunda bilgi verilir. Yarışmacılar, Facebook hesaplarında verdikleri kişi ve iletişim bilgilerinin doğruluğundan kendileri sorumludur. Yanlış şahıs bilgisi beyanında ödül hakkı elde edilemez.
22. Yarışmacıların yaptığı yorumlardan TOFAŞ ve Pure New Media sorumlu tutulamaz.
23. Birbirinin aynısı olan yorumlar “en iyiler listesi”nde ilk 10’a girerse, veri tabanında yorum yazım tarihi daha önce olan yorum değerlendirmeye alınır. Diğer yorum kopya yorum olarak muamele görür ve ödüle hak kazanamaz. Kopya yorum, en iyiler listesinde görünebilir ancak kampanya sonunda kazananlar sayfasında yer almayacaktır. Kopya yorum elendiğinde, listeden sıradaki kişiler yerine geçer.
24. Jüri üyeleri TOFAŞ ve/veya Pure New Media tarafından belirlenir.
25. TOFAŞ ve Pure New Media uygun görmediği takdirde hiçbir sebep belirtmeksizin ödül vermeme hakkına sahiptir.
26. Yarışmacı iki ödül birden kazanamaz. facebook.com/kadinlarianlayanadam sayfasından katılabilirsiniz.



Blog Arşivi