Facebook Turkcell Superonline Süper Anneler Günü Fırsatı

Turkcell Superonline Süper Anneler Günü Facebook Kampanyası, Her saat 2 talihliye 50 TL Markafoni Hediye Çeki Fırsatı !!!

Kampanyadan yararlanmak için ne yapmalıyım?
Kampanyadan yararlanmak için herhangi ücret gerekmemektdir. Kampanyadan yararlanmak için www.facebook.com/superonline adresini beğenerek, aynı adreste yer alan ‘Anneler Günü’ sayfasından kampanyaya giriş yapmak ve ‘Bilgilerim’ bölümünde yer alan bilglileri doğru ve eksiksiz doldurmak gerekmektedir.

Nasıl ödül kazanabilirim?
Her saat sorulacak soruya, o saat aralığı içerisinde doğru cevabı vererek, o saat aralığının çekilişine katılacaksın. Soruyu cevapladıktan sonra kampanyayı Facebook duvarında paylaşır, arkadaşlarını davet eder veya kampanyayı Twitter’da paylaşırsan o saat aralığının çekilişi için 1’er çekiliş hakkı daha kazanacaksın. Her saat dilimi için en fazla 4 çekiliş hakkı kazanabilisin. Aynı soruya, aynı saat aralığı içerisinde doğru cevabı veren tüm katılımcılar arasında yapılacak çekilişte seçilen 2 kişiden biri olman durumunda ödül kazanmaya hak kazanacaksın. Turkcell Superonline önceden duyurmaksızın sitedeki ödülleri değiştirme ve/veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında kaç adet ödül kazanabilirim?
Kampanya kapsamında her 1 kullanıcı yanlızca 1 kez ödül kazanabilir.

03 Mayıs 2012, 16:00 – 13 Mayıs 2012 23:59 tarihleri arasında www.facebook.com/superonline adresinde yer alan Anneler Günü sayfası üzerinden her saat başında sorulacak olan soruya doğru cevap veren katılımcılara, o saat dilimi içerisinde doğru cevap veren katılımcılar arasından yapılacak çekiliş için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Kampanyayı Facebook duvarında paylaşan, arkadaşlarını davet eden veya kampanyayı Twitter’da paylaşan katılımcılar o saat diliminin çekilişi için 1’er çekiliş hakkı daha kazanacaktır. Her bir saat diliminin çekilişi katılımcı başına 4 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Her kullanıcı o saat diliminin çekilişine yalnızca 1 kez katılabilir.

Her bir saat dilimin talihlileri, Şirket Yetkililerinin huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya kapsamında yapılacak olan her çekilişte 2 talihli 50 TL DEĞERİNDE MARKAFONİ HEDİYE ÇEKİ ikramiyesi kazanacaktır.Kampanya süresince her kullanıcı yalnızca 1 kez ikramiye kazanabilir.

Markafoni hediye çekleri 3 Haziran 2012'ye kadar geçerlidir.

Kazanan talihliler, www.facebook.com/superonline adresinde ilan edilecektir. İkramiyeler talihlilere e-posta yoluyla iletilecektir.
İkramiye bilgi yarışmasını kazanan talihliye ve taahhüt edildiği şekilde teslim edilecektir.



Blog Arşivi