İŞBANKASI 5 ÇİFTİ PORTEKİZ/İSPANYA TATİLİ HEDİYE EDİYOR

İşbankası 5 Adet çifti Portekiz/İspanya Tatili Hediye Ediyor.

3 Haziran’a kadar İnternet Şubesi’ni ve Mobil Bankacılığı kullananları eşsiz bir tatil bekliyor. Madrid’i, Barcelona’yı, Lizbon’u, Sevilla’yı, Granada’yı ve daha birçok eşsiz tarihi ve kültürel güzelliklere sahip şehri gezmek için İnternet Şubesi’ne giriş yapın çekilişe katılın. İşCep, İşWap veya İşPad’e giriş yapın ilave bir çekiliş hakkı daha kazanın. Üstelik son 12 ay içerisinde ilk defa İnternet Şubesi’ne giriş yapıyorsanız bir çekiliş hakkı daha!
30 Nisan – 3 Haziran tarihleri arasında her hafta İnternet Şubesi’ni ve Mobil Bankacılığı kullanın şansınızı arttırın, Eylül ayında 9 günlük Portekiz-İspanya seyahatine gidecek 5 çiftten biri olun.
Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Kampanyaya katılmak için 30 Nisan – 3 Haziran 2012 tarihleri arasında İnternet Şubesi'ne girmeniz yeterlidir.
Kampanya tarihleri arasında İnternet Şubesi'ne girişinizde bir çekiliş hakkı kazanırsınız. İnternet Şubesi’ne girdikten sonra İşCep, İşWap veya İşPad’den birine giriş yaptığınızda ilave bir çekiliş hakkı daha kazanabilirsiniz. Üstelik son 12 ay içerisinde ilk defa İnternet Şubesi’ne giriş yapıyorsanız bir çekiliş hakkı daha kazanırsınız. Her hafta İnternet Şubesi’ni ve Mobil Bankacılığı kullanırsanız her hafta yeni çekiliş hakkı kazanıp şansınızı katlayabilirsiniz.
İnternet Şubesi'ni kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
İnternet Şubesi'ne müşteri numaranız ve müşteri şifrenize giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi yoksa veya hatırlamıyorsanız isbank.com.tr’deki "Anında Şifre" butonundan, Bankamatiklerimizden şifrenizi oluşturabilir veya Şubelerimizden Geçici İnteraktif Şifre’nizi alabilirsiniz. Ayrıntılar : isbankası.com.tr'de



Blog Arşivi