Türk Telekom Sevgililer Günü Kampanyası

Türk Telekom Sevgililer Günü KampanyasıTürk Telekom, Sevgililer Günü için çok özel bir kampanya başlatıyor;

7-28 Şubat tarihleri arasında Videofon başvurusu yapan herkesin tüm vergiler dâhil ayda 29 TL yerine 19 TL karşılığında, Videfon’un görüntülü iletişim hizmetleriyle tanıştırılması hedefleniyor.

Türk Telekom, iletişimin olanaklarından herkesin faydalanabilmesi için Sevgililer Gününe özel Videofon kampanyasını hiçbir ön koşul gerektirmeden başvuran tüm müşterilerine sunuyor. Kampanya dâhilinde başvuru yapan kullanıcılara ücretsiz olarak görüntülü konuşma cihazı ve ayrıca kampanyanın devam ettiği 24 ay boyunca geçerli olacak, aylık 3000 dakika Videofon içi görüşme hediye ediliyor.

World Card Sevgililer Günü Kampanyası

World Card Sevgililer Günü Kampanyası
World Card Sevgililer Günü Kampanyası
ile 100 YTL'ye kadar sevgililer günü akşam yemeği bedelini sizin yerinize world Card ödeyecek. "Kim demiş aşk karın doyurmaz diye" sloganı ile duyurulan World Card kampanyası ayrtıntıları devamında.

Yapı Kredi Worldcard, 1–14 Şubat tarihleri arasında World üye işyerlerinde toplam 500 TL’lik giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, optik alışverişi yapan müşterilerine, Sevgililer Günü akşamı istedikleri restoranda yapacakları harcamanın 100 TL’ye kadarki bölümünü hediye ediyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Worldcard sahiplerinin, alışveriş sliplerinde çıkacak kampanya kodunu ASK yazıp bir boşluk bırakarak Turkcell 4454'e kısa mesajla göndermesi gerekiyor. Kart sahipleri aynı dönemde, kampanyanın geçerli olduğu sektörlerde yapacakları her 100 TL’lik alışverişte +3 Worldtaksit fırsatına da sahip oluyor.

THY Sevgililer Günü Promosyonu 2.kişi 1 Euro

THY Sevgililer Günü Promosyonu 2.kişi 1 Euro
Türk Hava Yolları (THY) Sevgililer Günü için düzenlediği promosyonla yurt dışı hatlarda 2. kişiyi 1 euroya uçuracak.

THY'den yapılan açıklamaya göre, Sevgililer Günü promosyonu çerçevesinde İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey-Batı-Doğu Afrika'ya ekonomi sınıfta bir kişi gidiş-dönüş (vergiler hariç) 199 euro'ya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi biletini sadece 1 euro'ya alabilecek. Ayrıca bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular (vergiler hariç) 499 euro'ya, beraberindeki kişi de 1 euro'ya uçabilecek.

Amerika, Uzak Doğu ve Johannesburg-Capetown'a ise ekonomi sınıfta (vergiler hariç) 399 euro'ya bilet alan yolcuların birlikte seyahat edeceği ikinci kişi de 1 euro'ya seyahat edebilecek. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ücret gidiş-dönüş 699 euro olacak.

Sadece THY uçuşlarında geçerli olan vergiler hariç özel promosyon fiyatları, 9-14 Şubat 2009 tarihleri arasında seyahate başlamak ve en fazla 8 gün kalmak koşuluyla geçerli olacak. İstanbul çıkışlı uygulanacak fiyatlara Türkiye'nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanından seyahat edecek yolcular da 40 euro ilave ederek bu promosyondan yararlanabilecekler



Blog Arşivi