THY Sevgililer Günü Promosyonu 2.kişi 1 Euro

THY Sevgililer Günü Promosyonu 2.kişi 1 Euro
Türk Hava Yolları (THY) Sevgililer Günü için düzenlediği promosyonla yurt dışı hatlarda 2. kişiyi 1 euroya uçuracak.

THY'den yapılan açıklamaya göre, Sevgililer Günü promosyonu çerçevesinde İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey-Batı-Doğu Afrika'ya ekonomi sınıfta bir kişi gidiş-dönüş (vergiler hariç) 199 euro'ya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi biletini sadece 1 euro'ya alabilecek. Ayrıca bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular (vergiler hariç) 499 euro'ya, beraberindeki kişi de 1 euro'ya uçabilecek.

Amerika, Uzak Doğu ve Johannesburg-Capetown'a ise ekonomi sınıfta (vergiler hariç) 399 euro'ya bilet alan yolcuların birlikte seyahat edeceği ikinci kişi de 1 euro'ya seyahat edebilecek. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ücret gidiş-dönüş 699 euro olacak.

Sadece THY uçuşlarında geçerli olan vergiler hariç özel promosyon fiyatları, 9-14 Şubat 2009 tarihleri arasında seyahate başlamak ve en fazla 8 gün kalmak koşuluyla geçerli olacak. İstanbul çıkışlı uygulanacak fiyatlara Türkiye'nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanından seyahat edecek yolcular da 40 euro ilave ederek bu promosyondan yararlanabilecekler



Blog Arşivi