Shell Ferrari Oyuncak Araba Kampanyası

Shell Ferrari Oyuncak Araba Kampanyası
Shell geçen sene büyük ilgi gören ferrari oyuncak araba kampanyası, 2008 de Shell istasyonlarında yeniden yeni model ferrari arabalarını müşterilerine dağıtmaya başladı.

Kampanyada Shell’den tek seferde 100 YTL’lik Shell V-Power, Shell V-Power Racing yada Shell V-Power Diesel ürünlerinden yada 4 litrelik Shell Helix motor yağlarından alan herkese anında, 7 adet Ferrari modelinden biri hediye ediliyor.

Ayrıca diğer Shell yakıtlarından tek seferde 100 TL’lik alan müşteriler ise, sadece 3 YTL ödeyerek yine oyuncak arabalardan birine sahip olabiliyor.

Böylece Shell müşterileri, yine Shell’in geçtiğimiz yıl hediye ettiği, her biri iki vitesli 6 adet Ferrari oyuncak arabalarından oluşan eşsiz Ferrari koleksiyonunu genişletme fırsatını yakalayacak


Shell için özel olarak tasarlanan yeni arabalar, 1:38 ölçeğinde ve 7 farklı GT Ferrari modelinden oluşuyor. Birbirinden şık tasarıma sahip arabaların her biri kendine özgü ve dinamik motor sesi ve geri çek-bırak aksiyonu ile gerçek bir Ferrari aracının yarattığı heyecanı evlerinize taşıyacak.

Modeller:Ferrari FXX, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari F430 Challenge, Ferrari 250 GTO, Ferrari F40, Ferrari Challenge Stradale ve Ferrari 575 GTC.

Detaylı bilgi shell istasyonlarında...



Blog Arşivi