CarrefourSA'da Bedava Alışveriş Zamanı Kampanyası

CarrefourSA'da Bedava Alışveriş Zamanı Kampanyası.Bu kampanya 28 Şubat - 02 Nisan 2008 tarihleri arasında CarrefourSA hipermarket mağazalarında geçerlidir. CarrefourSA Hipermarket mağazalarında Gıda, Bazar ve Tekstil reyonlarından her 5 YTL'lik kampanya ürünü ya da Elektronik reyonundan her 10 YTL lik kampanya ürünü alışverişleri için 1 adet altın jeton ve 1 adet çekiliş kuponu verilecektir. Garanti Bankası Bonus kredi kartı ile yapılan ödemelerde 2 adet altın jeton ve 2 adet çekiliş kuponu verilecektir

Bu kampanya 28 Şubat - 02 Nisan 2008 tarihleri arasında CarrefourSA hipermarket mağazalarında geçerlidir. CarrefourSA Hipermarket mağazalarında Gıda, Bazar ve Tekstil reyonlarından her 5 YTL'lik kampanya ürünü ya da Elektronik reyonundan her 10 YTL lik kampanya ürünü alışverişleri için 1 adet altın jeton ve 1 adet çekiliş kuponu verilecektir. Garanti Bankası Bonus kredi kartı ile yapılan ödemelerde 2 adet altın jeton ve 2 adet çekiliş kuponu verilecektir.
Kasalardan alınan altın jetonlar "Açıl Susam Açıl" yazılı şans makinelerine atılarak kazanılan hediye anında makine üzerindeki bölümlerde belirtilecektir. Makine üzerinde kazanılan ödülü gösteren 4 bölüm bulunmaktadır. Bu bölümler "tekrar deneyiniz" ve kazanılan hediye çekinin değerini gösteren bölümlerdir.Alışveriş çeki kazanıldığı taktirde şans makinesinden çıkan fiş ile birlikte en geç 02 Nisan 2008 tarihine kadar danışmaya gidilerek alışveriş çekleri alınacaktır. Alışveriş çeklerin değeri 5YTL, 10YTL ve 20YTL'dir. Alışveriş çekleri 28 Şubat - 30 Nisan 2008 tarihleri arasında CarrefourSA hipermarket mağazalarından yapılacak alışverişlerde üzerlerindeki tutar kadar indirim sağlayacaktır. Ayrıca, kasalardan alınan çekiliş kuponları doldurularak mağazalarda bulunan çekiliş kutularına atılmak suretiyle kampanya dönemi suretiyle kampanya dönemi sonunda yapılacak çekilişe katılım sağlanabilecektir. Bu çekiliş sonucunda her hipermarket mağazası için 1 kişiye 10.000YTL, 1 kişiye 5.000YTL, 10 kişiye 1.000YTL değerinde alışveriş çeki verilecektir.
Ayrıntılı Bilgi tüm CarrefourSa 'larda.
Yazının Yayınlanma Tarihi:29 Şubat 2008



Blog Arşivi