COCA COLA KIRMIZI KASA BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER KAMPANYASI

KIRMIZI KASA KAMPANYASI



Hediyeler Kırmızı Kasa’da Kasa’nın Şifresi Kapaklarda!
Coca Cola AçmaHalkası ve kapaklardaki kodları coca-colakirmizikasa.com sayfasına girerek puanları biriktirmeye başla. Biriktirdiğin puanlarla kırmızı kasada hediyeler seni bekliyor. Kampanya 30 Haziran 2012’de saat 23:59 kadardır.
HEDİYELER
COCA COLA DÜKKAN’ından Hediye seçenekleri
444Çiçek %30 indirim      15 PUAN
AVEA 100 MB Hediye    15 PUAN
AVEA 100 SMS Hediye 12 PUAN
AVEA 60 Dakika Hediye 15 PUAN
Babylon Soundgarden Festivali,         200 PUAN
D&R ‘da Belirli Ürünlerde %70’e varan İndirim 18 PUAN
MARKAFONİ 20 TL İndirim Çeki  25 PUAN
MARKAFONİ KARGO BEDAVA     12 PUAN
Mavi 5TL hediye çeki   21 PUAN
McDonald's Fırsat 1    3 puana, McRoyal Menü alırken, içecek ve patatesinin bir boy büyüğünü alabilirsin  3 PUAN
McDonald's Fırsat 2  Bir McRoyal Menü’den sonra canın dondurma çekerse Coca-Cola Kırmızı Kasa'nın bu avantajını kaçırma 3 PUAN
McDonald's Fırsat 3  Bir McRoyal Menü’den sonra canın Sundae çekerse Coca-Cola Kırmızı Kasa'nın bu avantajını kaçırma. 3 PUAN
  McDonald's Fırsat 4  Bir McRoyal Menü’den sonra canın McFlurry çekerse Coca-Cola Kırmızı Kasa'nın bu avantajını kaçırma.
Survivor Çekiliş Kuponu Coca-Cola Kırmızı Kasa tam 5 çifti Survivor Adası’na götürüyor! 5 günlük muhteşem bir program, adanın doğal güzelliklerine geziler, Survivor yarışmalarını izleme ve yarışmacılarla tanışma şansıve daha pek çok şey Dominik’te seni bekliyor!Unutma ne kadar çok katılırsan şansın o kadar çok olur! 3 PUAN
TTNET Max Müzik paketi ile 100 MP3 senin olsun.  6 PUAN
 TTNET - Tivibu Web 3 ay ücretsiz üyelik 6 PUAN
TURKCELL 100 MB Hediye    15 PUAN
TURKCELL 100 SMS Hediye 12 PUAN
TURKCELL 60 Dakika Hediye 15 PUAN
VODAFONE 100 MB Hediye    15 PUAN
VODAFONE 100 SMS Hediye 12 PUAN
VODAFONE 60 Dakika Hediye 15 PUAN

Turkcell ile Her Gün Yeni İpad Kazanma Şansı Kampanyasıı


Yeni iPad benim olsa kampanyası 3G mobil internet şampiyonu Turkcell’in kalitesiyle yeni iPad sizin olsa, hayatınızda ne gibi kolaylıklar ve farklılıklar olacağını bizimle paylaşın, jüri üyeleri değerlendirsin, yeni iPad kazanma fırsatı sizin olsun!
(Örneğin; Turkcell kalitesiyle yeni iPad benim olsa tüm işlerimi olduğum yerden takip edebilir, en sevdiğim diziyi vapurdayken seyredebilir, hayatın her anını dolu dolu yaşayabilirdim.)

Her günün sonunda jüri tarafından belirlenecek en güzel sloganı yazan kişi bir Yeni iPad 16 GB (3G + Wifi) kazanacaktır.
25 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Kampanyamız 7 gün sürecek ve toplamda 7 adet Yeni iPad 16 GB (3G + Wifi) verilecektir.



Yarışmanın amacına göre kullanıcılardan gelen sloganlar içinden Jüri tarafından en güzel
slogan seçilecektir. Bu seçim her gün gelen sloganlar arasında gün bazında yapılacaktır.
Her gün en güzel slogan seçilen metnin sahibi bir adet Yeni iPad 16 GB (3G + Wifi) kazanmış olacaktır. Yarışmacılar birden fazla metin girerek şanslarını artırabilirler. Katılmak için tıklayınız.


Pınar Süt Facebook'ta "Bebeğin Neşesi" yarışması ile Her hafta Dijital Kamera Hediye Ediyor



Pınar Süt Facebook'ta Bebeğin Neşesi,Annenin Neşesi Yarışması
-Her hafta 1 kişiye Sony Dijital Kamera 
-Çocuğunun fotoğrafı ile Pınar Süt paketinde olma Şansı
Facebook’ta Pınar Çocuk Sütü sponsorluğunda hazırlanan “Annenin Günlüğü” sayfasının yepyeni uygulaması Bebeğin Neşesi Annenin Neşesi’nde anneler ve çocuklarını birbirinden güzel hediyeler bekliyor! Yarışma :22.05.2012-15.08.2012 tarihleri arasında yapılacaktır

Yarışmaya katılmak isteyen anneler, bebeklerinin neşeli anlarının yer aldığı fotoğraf ya da videoları uygulamaya yüklüyor. Böylece bebeklerinin neşeli video veya fotoğrafları sadece kendilerini değil, tüm Türkiye’yi neşelendiriyor.
Her hafta en beğenilen fotoğraf ve videolar arasından, jüri tarafından belirlenen bir bir başvurunun sahibi Sony Dijital Kamera ve çocuğunun fotoğrafı ile Pınar Çocuk Sütü ürün paketlerinde yer alma hakkı kazanıyor. Bu sayede bebeğinin neşesi Türkiye’nin dört bir yanına ulaşıyor. Yarışmaya facebook.com/anneningunlugu sayfasından katılım yapılmaktadır.

DoğadanÇay 3 Çifti Bali Tatiline Gönderiyor

- 3 şanslı Çifte Bali Tatili Hediye
30.06.2012 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazalarından Doğadan ürünlerinden tek seferde yapacakları 5 TL ve katları tutarındaki alışveriş için (her 5 TL’lik satın alım için bir çekiliş hakkı) Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi tüketicilere 1 (bir) çekiliş hakkı verilecektir.



Yapıkredi Facebook Kampanyası.Facebook Sayfasını Beğenen 10 Kişiye İpad Hediye

Yapıkredi Kampanyası




10 adet Apple iPad New (16 GB wi-fi)


07.06.2012 Tarihine kadar , Türkiye genelinde Yapı Kredi Bankası bankacılık ürünlerinin tanıtımı amacıyla hazırlanan http://www.facebook.com/#!/YapiKredi internet sitesine ücretsiz giriş yaparak sayfayı beğen butonuna tıkladıktan sonra çıkan forma ad, soyad, adres, telefon numarası ve doğum tarihi bilgileriyle ücretsiz olarak kayıt olan tüketicilere bir çekiliş hakkı verilecektir.

Kampanyabul Facebookta Caldion Zen Bayan Parfüm ve Deodorant Seti Hediye ediyor.

https://www.facebook.com/Kampanyabulblog  sayfasını beğenip,yorum yapan ve yorumu ve sayfayı en çok beğendiren kişiye orjinal Caldion Zen Bayan Parfüm ve Deodorant Set Hediye !!!edilecektir.
Not: sadece yorumu beğendirme yeterli olmamaktadır yorumu beğenen kişinin sayfayıda beğenmesi gerekmektedir. Sayım yapılacaktır.
Son Katılım: 30 Mayıs 2012 tarihidir. Hediye kazanan kişi https://www.facebook.com/Kampanyabulblog  sayfasında duyurulacak ve hediye adresine en geç 3 gün içerisinde gönderilecektir.

KNOR ANADOLU LEZZETLERİNDEN FACEBOOK'TA BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER


KNOR ANADOLU LEZZETLERİ KAMPANYASI
Knor Anadolu Lezzetleri Kampanyası
25 Mayıs 2012 tarihine kadar Anadolu Lezzetleri Facebook sayfasında yer alan “Knorr Şefleri ile Anadolu Lezzetlerine Yolculuk” uygulamasında form dolduran herkes 1 adet çekiliş hakkı kazanıyor. Ayrıca 7 coğrafi bölge ile belirlenmiş soruları cevaplandırdıkça ilave çekiliş hakkı kazanılabilmekte.
Kampanya ya katılan kişilere;
- 1 kişi Karaca evlilik paketi(91 parça çatal bıçak seti, 84 parça porselen yemek takımı, 22 parça çelik tencere seti)

- 8 kişi Tefal Actifry Deep Fryer

- 15 kişi Tefal Smart Power “Cam Hazneli” Blender Set -700W
- 75 kişi Knorr ürün sepeti [1 adet 12’li Knorr Et Tablet Bulyon, 1 adet 4’lü Knorr Tavuk Suyu, 2 adet Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi (Mangal Lezzeti ve Otlu Çeşni), 1 adet Knorr Köfte Harcı, 1 adet Knorr Çıtır Pane Harcı, 1 adet Knorr Mercimek Köfte Harcı, 1 adet Knorr Ezogelin Çorbası, 1 adet Knorr Kremalı Mantar Çorbası, 1 adet Knorr Şehriyeli Tavuk Çorbası, 1 adet Knorr Analı Kızlı Çorbası, 1 adet Knorr Tutmaç Çorbası]kazanıyor.

Kazananlar 04 Haziran 2012 tarihinde Radikal gazetesinde ve Anadolu Lezzetleri Facebook sayfasında ilan edilecektir.

AKPATI ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE BLUE JEAN GRİPİN,MANGA VE YALIN KONSERİ ÜSTELİK ÜCRETSİZ!!!

19 MAYIS GENÇLİK ETKİNLİGİ  BEDAVA GENÇLİK KONSERİ
19-20 MAYIS’TAKİ FESTİVALDE MANGA, GRİPİN VE YALIN SAHNE ALACAK.
19 MAYIS GENÇLİK ETKİNLİĞİ
GİRİŞ ÜCRETSİZ!

 Bahçeşehir’deki Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin önündeki açık alanda gerçekleşecek festivalin ilk gününde, yani 19 Mayıs’ta Gripin ve maNga sahne alacak. Böylece 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da coşkulu bir şekilde kutlamış olacağız. Festivalin ikinci gününde ise Türkçe popun başarılı ismi Yalın sahne alacak. Bu üç büyük ismin konserine ve festivalin eğlenceli aktivitelerine ücretsiz katılabileceksiniz.

ETKİNLİKLER
Festival, bir şölen havasında 19 Mayıs Cumartesi günü öğlen 14.00’de başlayacak. Power FM’den Emre Karakurt’un DJ performansı gün boyunca devam edecek. Bu sırada katılabileceğiniz etkinliklerden bazıları: Langırt turnuvası, jonglör gösterisi, elektronik boks makinesi turnuvası, mc ile sahne oyunları, basket atışı turnuvası, dart turnuvası… Gün boyunca eğlenceli aktiviteler devam edecek. Tüm bu aktivitelerle Akbatı AVYM bir karnaval alanına dönüşecek.

KONSER PROGRAMI
Aktivitelerden sonra gözler sahneye dönecek. Her şarkısıyla dillere pelesenk, duygularımıza tercüman olan Gripin 19 Mayıs Cumartesi 18.00’de sahne alacak. Türkiye’yi fethettikten sonra MTV ve Eurovision’ı da zaferlerine ekleyen maNga’nın şovu ise 19 Mayıs Cumartesi 20.30’da başlayacak. 20 Mayıs Pazar günü ise Yalın 18.00’de sahne alacak. Yalın’dan sonra jonglör gösterisi, MC ile sahne oyunları yapılacak ve iki gün boyunca aralarda çalan Emre Karakurt’un müzik yayını ile festival sona erecek.

SERVİS BİLGİLERİ
Bu muhteşem organizasyona birçok Blue Jean’in okurunun katılmak istediğini tahmin ediyoruz. Bahçeşehir uzak diye dertlenmeyin. Onu da düşündük:) Akbati.com adresinden tüm servis saatlerini öğrenebilirsiniz. Servisler de festival gibi ücretsiz. Blue Jean yazarları da o günlerde mekanda olacak, gelin, beraber eğlenelim:)

Fıat Punto Facebook'ta Kadınların Dilinden Anlayan Adam Kampanyası

Kurallar
1. Bütün yarışmacı ve kullanıcıların Facebook uygulamamızı kullanabilmek için önce uygulamaya gerekli izinleri vermeleri, sonra da eğer Facebook Fiat Türkiye sayfasını beğenmemişler ise bu sayfayı beğenmeleri gerekmektedir.
2. Uygulamada sadece erkek kullanıcılar (bundan sonra erkek kullanıcılar yarışmacılar olarak anılacak) yorum yapabilecektir. Erkek kullanıcılar isterlerse hem yarışmacı hem de beğenerek puan veren taraf olabilir. Kadın kullanıcılar ise sadece erkeklerin yaptığı yorumlara beğenerek puan verebilecektir.
3. Yarışmacıların yorumlayabileceği 5 adet video vardır.
4. Her yarışmacı, her videoya sadece 1 adet yorum yazma hakkına sahip olacaktır. Yani yarışmacı isterse toplam maksimum 5 yorumla şansını deneyebilir.
5. Yarışmacının yaptığı yorum, öncelikle moderasyon için bekleyecektir. Yarışmacının moderasyon bekleyen yorumları, yarışmacı tarafından “Yorum Yap” sayfasında görülebilecektir.
6. Yorumlar genel ahlak ve görgü kurallarına uygun olmalıdır. Toplumun herhangi bir kesimine karşı küçük düşürücü, gurur kırıcı, hakaret içeren; toplum içinde nefret, öfke ve ayrımcılığa davet eden cümleler kullanılması yorumların yayımlanmamasına neden olabilir.
7. Yarışmacının yaptığı yorum, moderasyon ekibi onay verdiğinde yarışmacının Facebook duvarında paylaşılır.
8. Moderasyon ekibinin onayından geçmeyen yorum, Yorum Yap sayfasında belirtilir. Yarışmacı dilerse bu yorumu silip tekrar yorum yazabilir. Aynı şekilde yeni yazılan bu yorum da moderasyon sürecine girer. Moderasyon ekibinin, bu imkanı mükerrer şekilde uygunsuz yorumlar yazarak kötüye kullanmak isteyenlerin uygun olmayan yorumlarını kilitleme hakkı vardır.
9. Moderasyon ekibi Pure New Media çalışanları arasından tayin edilir.
10. Yarışmacıların moderasyon ekibinin onayından geçmeyen yorumlarına itiraz hakkı yoktur.
11. Yarışmacının yaptığı yorumlar, uygulamayı kullanan diğerleri tarafından Facebook paylaş butonu vasıtası ile kendi duvarlarında paylaşılabilir.
12. Yarışmacılar dilerse, videolar için kendi yaptıkları yorumlara puan verebilmesi için, kadın ve erkek arkadaşlarına uygulama içinden davetiye gönderebilir.
13. Yarışmacı, bir kadın veya erkek arkadaşına sadece 1 konuya yaptığı yoruma puan vermek için istek gönderebilir. Yani, daha önce başka bir yorumu için puan istediği Facebook listesindeki arkadaşından, farklı bir cevabı için tekrar puan talebi gönderemez.
14. Uygulamanın galeri bölümünde, moderasyon tarafından onaylanan yarışmacı yorumları yayımlanır.
15. Galeri bölümünde yayımlanan ve puan talebi olarak arkadaşlara gönderilen yarışmacı yorumları, hem erkek hem de kadın uygulama kullanıcıları tarafından beğenilerek puan toplayabileceklerdir.
16. Bu beğenme puanlaması uygulamaya özel bir beğenme sistemidir ve puanlar kullanıcı cinsiyetine göre değişmektedir:
a. Kadın beğenirse: 3 puan kazanır.
b. Erkek beğenirse: 1 puan kazanır.
17. Beğenme sistemine göre en iyi 10 kişi, halkın seçimi olarak “Ödüller” sayfamızda yayımlanır.
18. Yarışma ödüllerimiz:
a. Büyük ödül: Setur’dan 2500 TL değerinde tatil.
b. Halkın Seçtikleri: Topladığı beğenme puanlarıyla ilk 10 sıralamasına giren yarışmacılara verilmek üzere, her otomobile uygulanabilen 400 TL değerinde Fiat Komple Oto Koruma veya 750 TL değerinde Fiat’tan araç alımında geçerli indirim.
19. Yarışma 26 Nisan – 24 Mayıs 2012 tarihleri arasında devam edecektir. Bu süre boyunca Kadınların Dilinden Anlayan Adam katılım koşulları doğrultusunda yarışan ve kazanan kullanıcılar ödül kazanma hakkına sahip olacaktır. Yarışma 26 Nisan 2012 Perşembe günü saat 12:00‘da başlayacak, 24 Mayıs 2012 saat 12:00‘da kazananlar açıklanacaktır. Yarışmada büyük ödülü alacak kişiyi belirlerken; jüri değerlendirmesi %60, beğenme sıralamasındaki değerler ise %40 ağırlık puanı ile etkili olacaktır.
20. Yarışma sonunda Jüri puan tablosu ve en çok beğenilen listesindeki 10 kişi ilan edilecektir.
21. Yarışma sonunda ödül kazananlar kampanya kapanış sayfamızda yayımlanacaktır. Ödül kazanan yarışmacılarımızla irtibata geçilerek hediyelerini nasıl teslim alacakları konusunda bilgi verilir. Yarışmacılar, Facebook hesaplarında verdikleri kişi ve iletişim bilgilerinin doğruluğundan kendileri sorumludur. Yanlış şahıs bilgisi beyanında ödül hakkı elde edilemez.
22. Yarışmacıların yaptığı yorumlardan TOFAŞ ve Pure New Media sorumlu tutulamaz.
23. Birbirinin aynısı olan yorumlar “en iyiler listesi”nde ilk 10’a girerse, veri tabanında yorum yazım tarihi daha önce olan yorum değerlendirmeye alınır. Diğer yorum kopya yorum olarak muamele görür ve ödüle hak kazanamaz. Kopya yorum, en iyiler listesinde görünebilir ancak kampanya sonunda kazananlar sayfasında yer almayacaktır. Kopya yorum elendiğinde, listeden sıradaki kişiler yerine geçer.
24. Jüri üyeleri TOFAŞ ve/veya Pure New Media tarafından belirlenir.
25. TOFAŞ ve Pure New Media uygun görmediği takdirde hiçbir sebep belirtmeksizin ödül vermeme hakkına sahiptir.
26. Yarışmacı iki ödül birden kazanamaz. facebook.com/kadinlarianlayanadam sayfasından katılabilirsiniz.

Domino's Pizza' dan ''Pizza Birader'' Oyunu, Bu Kampanyada Boş yok Herkese Ödül var

Dominos Pizza'dan süper ödüllü Facebook oyunu. Boş yok . Dominos Pizza Kampanyası
Pizza Birader

- En iyi puanı alan 3 kişiye İphone 4
- Sonraki 5 kişiye PlayStation 3
-İlk 100 kişiye yeni İtaliano Pizza
-Herhangi bir oyunu tamamlayan herkese % 50 indirim

2 Mayıs-15 Haziran 2012 tarihleri arasında katılım.
Katılım :Facebook  Domino's Pizza Türkiye / Pizza Birader sayfası  

Calgon Alana, Vestel'de % 50'ye Varan İndirim Kampanyası

Vestel Kampanyası
Vestel KampanyasıMigrostan 15 TL'lik Calgon alın, fişinizdeki kodla birlikte Vestel Mağazaları'na gidin, Kurutma Makineleri, Çamaşır Makineleri ve Elektrikli Süpürgelerde %50' ye varan indirimler kazanın.
CMH-XL 9212TE model Çamaşır Makinesinde %42 , KMP-XXL 8600L model Çamaşır Kurutma Makinesinde %50 , Power Max Elektrikli süpürgede %50 ve Eco Max 1603 Compact Beyaz elektrikli süpürgede %48 'dir. Kampanyadaki indirimlerden 15 Mayıs- 15 Haziran 2012 tarihleri arasında yararlanabilirsiniz.Calgon Alana , Vestel 'de % 50' ye Varan İndirim Kampanası

Migros'ta tek seferde 30 TL'lik alışverişe Saç Kurutma Makinesi Hediye

migros'ta tek seferde 3oTL'lık alışverişe Saç Kurutma Makinesi hediye KampanyasıMigros Kampanyası.Tek Seferde 30TL ve üzeri kozmetik alışverişlerinizde Raks Saç Kurutma Makinesi hediye!!!
23 Mayıs tarihine kadar Migros magazalarından yapacağınız 30 TL'lik kozmetik alışverişinizle beraber Raks RK-1200 Saç kurutma makinesini bedelsiz olarak alabilirsiniz.


 

Kervan Anneler Günü Kampanyası 1 Alana 1 Bedava !!!

anneler günü kampanyası



Anneler günün de Kervan mağazalarında 1 Alana 1 Bedava KampanyasıKervan Mobilya Aksesuar ve Tekstil mağazaları Anneler günü'de sevindirici haber 1 Alana 1 Bedava Kampanyası. Ayrıntılar Kervan mağazalarında. Kampanya 13.05.2012 tarihine kadar geçerlidir.

Mercedes-Benz Facebook'ta Annenize Muhteşem Bir Yemek Hediye Ediyor!!!




anneler günü kampanyası
Mercedes-Benz Anneler Günü Kampanyası

Mercedes-Benz facebook sayfasında annenizle çektirdiğiniz en güzel fotoğrafı uygulamaya yükleyin, Mersedes-Benz B Serisi ile gideceğiniz dört kişilik bir akşam yemeği kazanma şansı yakalayın!

Ayrıca beğenilen ilk 10 fotoğrafa süpriz hediyeler.

Annenizi ne kadar sevdiğinizi anlatan fotoğrafınızı ve yorumunuzu paylaşın, aileniz için Mercedes-Benz ile gideceğiniz akşam yemeği ve sürpriz hediyeler kazanın! Katılmak için hemen tıklayın: http://bit.ly/annemveben

Uygun Kombi Fiyatları, Spot Kombi Fiyatları, Ucuz Spot Kombi Fiyatı

uygun kombi fiyatları
Uygun Kombi Fiyatları, Spot Kombi Fiyatları, Ucuz Spot Kombi Fiyatı

Kombi Kampanyası
Uygun ucuz kombi fiyatları için KombideFiyatlar.com sitesini incelediniz mi?Eyüboğlu Isı'nın En uygun kombiler listesinden seçebileceğiniz 100lerce ürünü. Eyüboğlu Isı, 23 yıldır tecrübesiyle sektörde hizmet veriyor. Eyüboğlu Isı'ya 0-216-371 19 19 numaralı telefondan ulaşıp, kombi fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Luna3 Avant 240 Fİ Yoğuşmalı Kombi:

Luna 3 Avant 240 Fİ, yoğuşmalı kombi modeli, hermetik. 3 Eşanjörlü Kombiler, 7 yıl garanti, Yüksek Verim: %103,14, Enerji Verimliliği (92/42/CEE), Elektrikli Üç Yollu Vana, 17 L/dak. kadar sıcak su kapasitesi, Dijital arıza tespit sistemi, Baxi Patentli Özel deflektör, Uzaktan kumanda ve dış hava sensörü (opsiyonel).

En gelişmiş ısıtma teknolojisi ve İtalyan estetiğinin buluştuğu Luna klasiğinin son jenarasyon yoğuşmalı kombileri, Avrupa 92/42/CEE standartlarına göre 4 yıldız ile ödüllendirilmiştir. Luna3 Avant serisi kombilerde gelişmiş kontrol uygulamaları üzerindeki DİJİTAL EKRAN tarafından programlanabilir ve kontrol edilir.

Diğer uygun kombi fiyatlarını incelemek isterseniz KombideFiyatlar.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Eyüboğlu Isı Adresi: Bağdat Caddesi Cevizli Mah. No:523/C Maltepe / İstanbul

Eyüboğlu Telefon Numarası: 0 - 216 - 371 19 19

RodiMood Anneler Günü Kampanyasında 79 TL ve Üzeri Alışverişlerinize 49 TL Değerinde Gerçek “İnci Set” Hediye Fırsatı

Anneler Günü kampanyaları ve hediyelerine bir yenisi daha.
RodiMood anneler günü kampanyasında  79 TL ve üzeri alışverişlerinize 49 TL değerinde gerçek “İnci Set” hediye fırsatı sizleri bekliyor kaçırmayın! Bu kampanya kaçmaz.
Kampanya sadece katılımcı RodiMood Mağazalarında geçerli olup, hediye olarak verilecek İnci Set stoklarla sınırlıdır.

Arzum Facebook'ta ''Annene Şiir'' ile Annenizi Mutlu Edecek Şiir Yazmanızı ve Hediye Ürünler Kazanmanızı Sağlıyor

Facebookta , Annenizin ismini ekrandaki klavyeyi kullanarak yazın.
Her harf için karşınıza çıkacak mısralardan birini seçin, engüzel şiiri siz yazmış olun. Hem de Arzum'dan hediyeler kazanın.

-5 kişiye AR260 Arzum Spinfry Fritöz,
- 5 kişiye AR632 Arzum Steamart Supreme Hlide Ceramic tabanlı ütü hediye
facebook.com/arzumevaletleri  sayfasından katılabilirsiniz.

Anneler Günü'ne Özel Flo ve Polaris'te 100TL ve Üzeri Alışverişlerde Parfüm Setleri Hediye !!!!

Anneler Günü'ne özel Flo ve Polaris'te 100 TL ve üzeri alışverişlerde parfüm seti hediye Kampanyası
Parfüm setleri, SHE,Caldion,Caldion Jeans 
 Kampanya Detayları
Kampanya 03.05.2012 Perşembe günü itibarı ile geçerli olacaktır.
  •   Tüm Flo Mağazalarından (Outlet Mağazalar ve Erbil hariç) ve Flo.com.tr´den yeni sezon ürünlerden yapılan her 100 TL ve üzeri alışverişte parfüm seti hediye olarak verilecektir.
  •   Kampanya 13 Mayıs 2012 tarihine kadar geçerlidir.
  •   Outlet ve indirimli ürünlerde kampanya geçerli değildir.  
  •   Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  •   Hediye çekleri bu kampanyada geçerli değildir.
  •   Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.
  •   FLOCARD ile yapacağınız alışverişler bu kampanyada geçerli değildir.
  •   Bu kampanya, Flo mağazaları, flo.com.tr ve kampanyaya katılan satış noktalarında geçerlidir.
  •   Tipografik hatalardan firmamız sorumlu değildir.
  •   Özel fiyatlı toplu satışlarda kampanya geçerli değildir.
  •   Ziylan Mağ. Hiz. Ve Paz. A.Ş. kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  •   Promosyonlu ürünlerde iade kabul edilmez.
  • Burda Marketlerinden Yıl Dönümü Hediyeleri Kampanyası

    Burda Markerleri kuruluş yıl dönümü cebinize ucuzluk kapınıza araba kampanyası.
    20.04.2012-17.05.2012 tarihleri arasında Burdacard ile yapacağınız her 30 TL ve katları alışveişinize 1 çekiliş hakkı.
    - 1 Adet Renault Symbol 1.2 16V
    - 5 Adet Samsung 40D503 LCD TV
    - 5 Adet Samsung Çamaşır Makinesi (WF0600NCE)
    - 5 Adet Samsung Bulaşık Makinesi (DMS300TRW) kazanma şansı

    Bu piyango Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 05.04.2012 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.04.00-255.01.02.1031-4385 sayılı izni ile Burda Marketçilik San. ve Tic.A.Ş. tarafından düzenlenmiştir. Kampanya 20.04.2012-17.05.2012 tarihleri arasında gerçekleşecektir.Kampanya İstanbul ve İzmir'de bulunan Burda Marketler kapsamındadır. Çekilişe katılmak için  Burda kart ile tek seferde her 30 TL için 1 çekiliş hakkı verilecektir. burdamarket.com.tr

    Facebook Turkcell Superonline Süper Anneler Günü Fırsatı

    Turkcell Superonline Süper Anneler Günü Facebook Kampanyası, Her saat 2 talihliye 50 TL Markafoni Hediye Çeki Fırsatı !!!

    Kampanyadan yararlanmak için ne yapmalıyım?
    Kampanyadan yararlanmak için herhangi ücret gerekmemektdir. Kampanyadan yararlanmak için www.facebook.com/superonline adresini beğenerek, aynı adreste yer alan ‘Anneler Günü’ sayfasından kampanyaya giriş yapmak ve ‘Bilgilerim’ bölümünde yer alan bilglileri doğru ve eksiksiz doldurmak gerekmektedir.

    Nasıl ödül kazanabilirim?
    Her saat sorulacak soruya, o saat aralığı içerisinde doğru cevabı vererek, o saat aralığının çekilişine katılacaksın. Soruyu cevapladıktan sonra kampanyayı Facebook duvarında paylaşır, arkadaşlarını davet eder veya kampanyayı Twitter’da paylaşırsan o saat aralığının çekilişi için 1’er çekiliş hakkı daha kazanacaksın. Her saat dilimi için en fazla 4 çekiliş hakkı kazanabilisin. Aynı soruya, aynı saat aralığı içerisinde doğru cevabı veren tüm katılımcılar arasında yapılacak çekilişte seçilen 2 kişiden biri olman durumunda ödül kazanmaya hak kazanacaksın. Turkcell Superonline önceden duyurmaksızın sitedeki ödülleri değiştirme ve/veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

    Kampanya kapsamında kaç adet ödül kazanabilirim?
    Kampanya kapsamında her 1 kullanıcı yanlızca 1 kez ödül kazanabilir.

    03 Mayıs 2012, 16:00 – 13 Mayıs 2012 23:59 tarihleri arasında www.facebook.com/superonline adresinde yer alan Anneler Günü sayfası üzerinden her saat başında sorulacak olan soruya doğru cevap veren katılımcılara, o saat dilimi içerisinde doğru cevap veren katılımcılar arasından yapılacak çekiliş için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

    Kampanyayı Facebook duvarında paylaşan, arkadaşlarını davet eden veya kampanyayı Twitter’da paylaşan katılımcılar o saat diliminin çekilişi için 1’er çekiliş hakkı daha kazanacaktır. Her bir saat diliminin çekilişi katılımcı başına 4 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

    Her kullanıcı o saat diliminin çekilişine yalnızca 1 kez katılabilir.

    Her bir saat dilimin talihlileri, Şirket Yetkililerinin huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya kapsamında yapılacak olan her çekilişte 2 talihli 50 TL DEĞERİNDE MARKAFONİ HEDİYE ÇEKİ ikramiyesi kazanacaktır.Kampanya süresince her kullanıcı yalnızca 1 kez ikramiye kazanabilir.

    Markafoni hediye çekleri 3 Haziran 2012'ye kadar geçerlidir.

    Kazanan talihliler, www.facebook.com/superonline adresinde ilan edilecektir. İkramiyeler talihlilere e-posta yoluyla iletilecektir.
    İkramiye bilgi yarışmasını kazanan talihliye ve taahhüt edildiği şekilde teslim edilecektir.

    Philips Anneler Günü Hediyesi

     Anneler için en güzel hediye Philips'ten !

    Philips markalı ürünlerden Carrefoursa Hipermarketlerinde yapacağınız 50 TL ve üzeri kişisel bakım ürünü alışverişinizde şık seyahat çanta hediye.

    Philips Anneler Günü Kampanyası. 3 Mayıs-13 Mayıs 2012 Tarihleri arasında geçerlidir.

    Royal Halı'dan Annelere Anneler Günü Hediyesi Halılar

    Royal Halı Anneler Günü Kampanyası
    Royal Halı BİRBİRİNDEN GÜZEL ANNELER İÇİN, BİRBİRİNDEN GÜZEL HALILAR HEDİYE ediyor.
    royalhali.com 'daki Katılım formunu doldurarak sen de halı kazanma şansı elde edebilirsin.
    Lütfen bilgileri doğru bilgilerle doldurunuz, hediye kazanmanız halinde size bu bilgiler ile ulaşıp, bu bilgilere göre hediyenizi teslim edilecektir.
    Şimdiden bol şans ...
    * Kampanyaya katılım 13 MAYIS 2012 saat 23:59'a kadar yapılabilecektir.
    * Kampanya sonucunda 9 şanslı katılımcıya Royal Halı hediye edilecektir.
    * Kampanya sonucunda kazanılan hediyeler, katılımcının, katılım formunda belirttiği bilgilere göre teslim edilecektir. Katılım formunun eksik doldurulması ve katılımcıya ulaşılamaması durumu, katılımcının sorumluluğundadır.
    * Kampanyaya katılan kişiler arasından yapılacak olan çekiliş, noter huzurunda, noter kanalı ile yapılacaktır.
    * Kampanyada kazanılan halının katılımcıya ulaştırılması Royal Halı tarafından yapılacaktır, kargo ve taşıma masrafları Royal Halı'ya ait olacaktır.

    Real Marketlerde Anneler Günü Kampanyası

    Real Marketlerde Kozmetikte Anneler gününe Özel Her 20 TL'ye 10 TL Hediye çeki kampanyası yapmıştır.
    1-16 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılan 20 TL'lik kozmetik alışverişine 10 TL hediye çekini ertesi gün bir Real magazasında  kullanabilir ve enson 13 Haziran 2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Real Marketler ayrıca 1-16 Mayıs 2012 tarihleri arasında kataloglarda belirtilen belirli ürünlerde de hediye çeki fırsatları sunuyor. Ayrıntılar Real Marketlerde.

    Carrefoursa 4 Alışverişinize 1'i Hediye Kampanyası

    Carrefoursa Kampanyası, 4 Alışverişinizin 1'i Hediye Kampanyası
    Carrefoursa, 1-28 Mayıs 2012 tarihleri arasında Sadece Carrefoursa Hipermarketlerinde 4 farklı günde Carrefoursa Plus Kart veya Carrefoursa Axess ile
    yapılan alışverişler için geçerlidir.Farklı günlerde yapılan her 4 alışveriş içerisinden en düşük tutarlı alışveriş miktarı,6 Haziran 2012 tarihinde Carrefoursa Plus Kart veya Carrefour Axess'lere Plus Para olarak yüklenecektir.Aynı gün içerisinde yapılan birde fazla alışverişlerde en yüksek tutarlı olan kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyadan faydalanmak için 4 alışverişinde aynı kart ile yapılması gerekmektedir.

    Yüklenen Plus paralar 6 Haziran-9 Ağustos 2012 tarihleri arasında Carrefoursa Hipermarketlerinde kulanılabilinecektir. Kullanılmayan Plus paralar 10 Ağustos 2012 tarihinde silinecektir. Ayrıntılı bilgi Carrefoursa Hipermarketlerinde bulabilirsiniz.



    Blog Arşivi