DANKEK FACEBOOK'TAN HER HAFTA 88 KİŞİYE 8KEK KOLİSİ HEDİYE

DANKEK FACEBOOK KAMPANYASI
KATILIM KOŞULLARI


24/02/2012 – 08/04/2012 tarihleri arasında Dankek Facebook Sayfası üzerinde yer alan “Dankek 8 Kek Sana Sormadan Hediye Verir Miyiz Hiç?” Facebook Uygulamasında istenen koşulları yerine getiren katılımcılar ödül kazanma şansı yakalayabilecektir.

Kullanıcı uygulamaya girdiği zaman karşısında gördüğü sorulara çoktan seçmeli olarak yanıt verir. Soruların yanıtlarını aynı ekranda karşısına çıkan videodan bulabilir.

Kullanıcı cevaplarını vetrdikten sonra karşısına bir form çıkar. Hediye kazanma şansı yakalamak için bu formu eksiksiz doldurmak zorunludur. Her hafta çekiliş ile 88 kişi Dankek’den ürün kolisi kazanacaktır.

Kazanlar, her hafta Pazartesi günleri saat 12:00'den önce açıklanacaktır.

Bir yarışmacı her hafta form doldurarak o haftanın çekilişine katılabilir. Bir yarışmacı bir haftanın çekilişinde yalnızca 1 defa ödül kazanabilir. Arkadaşlarını davet ederek birden fazla çekiliş hakkı kazanabilir. Bu durum sadece kazanma şansını arttırabilir. Her kullanıcıya sadece bir kere arkadaş davet etme hakkı verilir. En fazla 50 arkadaşını davet edebilir. İkinci bir arkadaş davet hakkı verilmez.

Ödül, 6 Hafta boyunca verilecek olan 528 adet Dankek Ürün Kolisi’dir. Her hafta çekiliş sonucu kullanıcılara verilecektir.

Talihlilerin formda belirttikleri e-posta adreslerinin geçerli olmaması ve/veya yanlış adres beyanı veya benzeri problemlerden dolayı ikramiyelerini teslim alamamasından Yıldız Holding ya da Manajans-JWT sorumlu tutulamaz. Ayrıntılı bilgi: ulker.com.tr adresinde



Blog Arşivi