Cola Turka'dan yüzbinlerce binlerce taraftar atkısı bedava

Cola Turka'dan Yüz binlerce taraftar atkısı bedava kampanyası
Cola Turka'dan Yüz binlerce taraftar atkısı bedava kampanyası

Cola Turka'dan yüzbinlerce taraftar atkısı ve 2,5lt Sunny kazanma şansı.

Cola turka 2,5lt. promosyonlu ürünlerin yeşil renkli kapaklarının altındaki '' atkı kazandınız'' veya'' Sunny 2,5 lt kazandınız'' yazısını bulunduğunuzda, bu kapağı promosyona katılan herhangi bir satış noktasına veya Cola Turka bayisine götürerek hediyeniz olan atkıyı (FB,GS,BJK,TS) ve Sunny 2,5lt alırsınız. Kampanya 11.Ocak.2009 tarihine kadar geçerlidir.

DR.OETKER 20.YIL HEDİYE KAMPANYASI




DR.OETKER İLE 20 YILLIK LEZZET YOLCULUĞU KAMPANYASI

BELİRTİLEN TARİHLERDE DR. OETKER HAMUR KABARTMA TOZU 5Lİ, 10'LU, 15'Lİ, ŞEKERLİ VANİLİN 5'Lİ, 10'LU, 15'Lİ, ÇEŞNİLİ HAMUR KABARTMA TOZU 21i, TARTJÖLE 3'LÜ, İNSTANT MAYA 3'LÜ, KREMA SERTLEŞTİRİCİ 3'LÜ, DEKOR ŞEKERİ-VANİLYA AROMALI 4'LÜ, DEKOR ŞEKERİ-TARÇINLI 4'LÜ, GOURMET ŞEKERLİ VANİLİN 3'LÜ ÜRÜN PAKETLERİNİN İÇİNDEN ÇIKAN KARTLARIN ARKASINDA YAZILI OLAN (AMBALAJ AÇILMADAN GÖRÜLMEYEN) ŞİFREYİ POSTA,SMS VEYA www.droetker.com.tr ADRESİNDEN GÖNDEREREK KATILABİLİTLER.

-2 ADET 2009 MODEL VW PASSAT VARİANT 1.4 TSİ 122HP COMFORTLINE OTOMOBİL,
-20 ADET BOSCH HSV74D050T GAZLI SOLO FIRIN,
- 200 ADET PHİLİPS 7" PORTABLE DVD PLAYER HEDİYE EDİLECEKTİR.


Katılmak çok kolay:

Posta ile katılım: Paketin içinden çıkan kartın aslını bir zarfa koyun, zarfın üzerine adınızı, soyadınızı, yaşınızı, telefonunuzu ve açık adresinizi yazın, "PK70 Levent/İstanbul" adresine gönderin veya
SMS ile katılım: Kartların arkasında yazılı olan şifre ile ad, soyad, yaş ve adres bilgilerinizi Türkçe karakter kullanmadan ve büyük harflerle arasında birer boşluk bırakarak yazın, tüm operatörler için geçerli olan 3160 servis numaralı hatta gönderin ve şifre yazılı kartı kampanya sonuna kadar saklayın ya da
SMS örnek:
YHDUR74G YONCA CAN 32 BEBEK YOLU NO:36 D:3 BEBEK ISTANBUL
Internet ile katılım: www.droetker.com.tr adresindeki kampanya formuna kartların arkasında yazılı olan şifre, ad, soyad, yaş, telefon ve adres yazın, şifre yazılı kartı kampanya sonuna kadar saklayın.

SON MÜRACAATTARİHİ 12 ŞUBAT 2009



Blog Arşivi