CarrefourSA'da Bedava Alışveriş Zamanı Kampanyası

CarrefourSA'da Bedava Alışveriş Zamanı Kampanyası.Bu kampanya 28 Şubat - 02 Nisan 2008 tarihleri arasında CarrefourSA hipermarket mağazalarında geçerlidir. CarrefourSA Hipermarket mağazalarında Gıda, Bazar ve Tekstil reyonlarından her 5 YTL'lik kampanya ürünü ya da Elektronik reyonundan her 10 YTL lik kampanya ürünü alışverişleri için 1 adet altın jeton ve 1 adet çekiliş kuponu verilecektir. Garanti Bankası Bonus kredi kartı ile yapılan ödemelerde 2 adet altın jeton ve 2 adet çekiliş kuponu verilecektir

Bu kampanya 28 Şubat - 02 Nisan 2008 tarihleri arasında CarrefourSA hipermarket mağazalarında geçerlidir. CarrefourSA Hipermarket mağazalarında Gıda, Bazar ve Tekstil reyonlarından her 5 YTL'lik kampanya ürünü ya da Elektronik reyonundan her 10 YTL lik kampanya ürünü alışverişleri için 1 adet altın jeton ve 1 adet çekiliş kuponu verilecektir. Garanti Bankası Bonus kredi kartı ile yapılan ödemelerde 2 adet altın jeton ve 2 adet çekiliş kuponu verilecektir.
Kasalardan alınan altın jetonlar "Açıl Susam Açıl" yazılı şans makinelerine atılarak kazanılan hediye anında makine üzerindeki bölümlerde belirtilecektir. Makine üzerinde kazanılan ödülü gösteren 4 bölüm bulunmaktadır. Bu bölümler "tekrar deneyiniz" ve kazanılan hediye çekinin değerini gösteren bölümlerdir.Alışveriş çeki kazanıldığı taktirde şans makinesinden çıkan fiş ile birlikte en geç 02 Nisan 2008 tarihine kadar danışmaya gidilerek alışveriş çekleri alınacaktır. Alışveriş çeklerin değeri 5YTL, 10YTL ve 20YTL'dir. Alışveriş çekleri 28 Şubat - 30 Nisan 2008 tarihleri arasında CarrefourSA hipermarket mağazalarından yapılacak alışverişlerde üzerlerindeki tutar kadar indirim sağlayacaktır. Ayrıca, kasalardan alınan çekiliş kuponları doldurularak mağazalarda bulunan çekiliş kutularına atılmak suretiyle kampanya dönemi suretiyle kampanya dönemi sonunda yapılacak çekilişe katılım sağlanabilecektir. Bu çekiliş sonucunda her hipermarket mağazası için 1 kişiye 10.000YTL, 1 kişiye 5.000YTL, 10 kişiye 1.000YTL değerinde alışveriş çeki verilecektir.
Ayrıntılı Bilgi tüm CarrefourSa 'larda.
Yazının Yayınlanma Tarihi:29 Şubat 2008

Çetmen Magazalarına Ugrayın LCD TV nizi Bedavaya Götürün Kampanyası

Çetmen mağazalarında büyük kampanya Çetmen mağazalarında büyük kampanya

Evini yenilemek isteyenler, yeni evlenecekler bu kampanya tam size göre.

*Çetmen magazalarından yapacağınız 4.900 YTL mobilya alımınızda Beko 106 Ekran LCD TV Hediye !

Yada

*Çetmen magazalarından yapacağınız 3.300 YTL Mobilya alımınızda Beko 106 Ekran LCD TV 790 YTL 'ye sahip olun.

Kampanya bitiş süresi belirtilmemiştr.

Ayrıntılı bilgi ve mağaza adresleri tıklayınız.

Yazının Yayınlanma Tarihi: 28 Şubat 2008

Merinos Mobilya 'da Halı , Baza,Yatak,Uyku Seti , Kanepe Ürünlerinden 1 Alana 1 Bedava

Merinos Mobilya'da 3 Büyük Kampanya


Merinos Mobilya'da 3 Büyük Kampanya

1. Kampanya fırsat ürünlerinden bir halı alana bir halı bedava,

2.Kampanya fırsat ürünlerinden 1 baza alana 1 baza , 1 yatak alana 1 yatak , bir uyku seti alana bir uyku seti bedava ,

3.Kampanya Fırsat ürünlerinden 1 kanepe alana 1 kanepe bedava,

Ayrıntılı bilgi Merinos magazalarında.

Bu kampanya kaçmaz. Merinos, yaşadığınız her yerde.

Kinder Chocolate Oyun Çadırı Kampanyası

Kinder Chocolate Oyun Çadırı Kampanyası Oyun Çadırı Kampanyası


Kampanya 15 mayıs tarihine kadar geçerlidir. Toplam 200gr kinder chocolate paketinni , adı , soyadı, yaş, adresi ve telefonu ile birlikte 15 mayıs tarihinden önce PK 90, 34361 Şişli- İstanbul adresine gönderenler Kinder Chocolate Oyun Çadırı Çekilişine katılma hakkını kazanacaklardır ve ilk 1000 kişi çekilişsiz hediye kazanma fırsatı yakalayacaktır.

Çekilişler 17 Mart 2008, 15 Nisan 2008, 30 Mayıs 2008 tarihlerinde yapılacak ve her çekilişte 3000 kişi Kinder Chocolate'dan taban çapı 165 cm, yüksekliği 167 cm boyutlarında harika bir oyun çadırı kazanacaktır.

Çekiliş Duyuruları 21 Mart 2008 , 18 Nisan 2008 , 4 Haziran 2008 tarihlerinde http://www.kcpromosyonlari.com/ sitesinde duyurulacaktır.

Ücretsiz Ayrıntılı bilgi hattı:0 800 211 71 15

Yazını Yayınlanma Tarihi:25 Şubat 2008

HSBC Fotoğraf Yarışması Kampanyası

HSBC Fotoğraf Yarışması: Görmek Dokunmaktır  Kampanyası  HSBC Fotoğraf Yarışması: Görmek Dokunmaktır
Kampanyası
Görmek; fark etmek ve anlamlandırmaktır. Bir şeyi görebilmek için ona iyice yakınlaşmak, hissetmek ve dokunmak gerekir. Bizler de; binlerce yıllık geçmişi olan ve pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan bu coğrafyada, zamanın ve insanlığın süzgecinden geçerek bugüne gelen çok çeşitli hayatları, yapıları, toprağı ve yaşam biçimlerini görüyor, hissediyor ve onlara dokunuyoruz.

Peki tüm bu zenginliğin içinde sizin gözleriniz neyi fark ediyor, neye dokunuyor? Sizin zihninizde, "biz"i anlatan hangi “an”lar var? Belki üzerinden binlerce yaşamın akıp geçtiği mahallenizdeki bir köprü, babaannenizin yüzü, kapalı çarşıdaki kilimcinin kedisi, ya da göz alabildiğine uzanan mısır tarlaları... Yani aslında yalnızca gördüğünüz zaman dokunabileceğiniz bizi anlatan o “an”lar. Bu defa o “an”lara objektifinizle dokunun ve gördüklerinizi bize anlatın.

Yarışmanın Amacı
Yarışmanın amacı, fotoğraf sanatını ve 35 yaş altı genç fotoğrafçıları desteklemek ve yerel kültürün önemini, dünyamıza kattığı zenginliği toplumun kültür ve sanat birikimine katkıda bulunarak vurgulamaktır.

Kategoriler
Yarışma “portfolyo” yarışmasıdır. Aynı konuda ya da teknikte çekilmiş siyah-beyaz ya da renkli olarak en az 10, en çok 15 fotoğraf ile katılım kabul edilir (Yarışma dijital manipülasyon yapılan fotograflara da açıktır).

Ödüller
-Biriciye 15.000 YTL
-İlk 10’a girenlere 1.000’ er YTL

Ödül kazanan yarışmacılara, HSBC Bank A.Ş. tarafından telefon veya elektronik posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.
Son Katılım : 30 Mayıs 2008

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
Yazının Yayınlanma Tarihi: 24 Şubat 2008

Çocuklar için Hamurdan Hayaller Yarışması

Çocuklar için Hamurdan Hayaller Yarışması


7.'si düzenlenen Hamurdan Hayaller Yarışması ile çocuklarımızın hayalgücü ve yeteneklerini gösterdikleri hamurdan eserleri yarışacak, ödüller kazanacak.

Ödüller;

3-6 yaş kategorisi;
Boyu kadar oyuncak hediyeler

7-9 yaş kategorisi;
Büyümix'ten süpriz hediyeler...

Katılmak için yapılması gereken tek şey, çocuğunuzun hamurdan yapmış olduğu şekillerin fotoğraflarını çekip bize göndermek.

Bunu üç türlüde yapabilirsiniz;

Mail ile info@hasbrointertoy.com.tr ' göndererek,
Yada Hamurdan Hayaller PK 221 Şişli/istanbul adresine postalayarak,
Veya http://www.hamurdanhayaller.com sitesinden yükleyerek yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kinder Bueno Yiyenler Kazanıyor

Kinder Bueno paketlerinde süper hediyeler sizi bekliyor
Kinder Bueno paketlerinde süper hediyeler sizi bekliyor

04 Şubat - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında Kinder Bueno 2 kat ambalajlarından çıkan şifreyle birlikte adını, soyadını , adresini, aralarında bire boşluk bırakarak yazıp Turkcell 5434 ' e kısa mesajla yada www.ikikatkeyif.com / www.2katkeyif.com adresinden gönderenler kazanıyor.

Hediyeler

-17 Sony Playstation 3
- 117 Sony 2GB video walkman Player + 1 ekstra kulaklık
- Turkcell'lilere binlerce kontör veya dakika kazanma şansı

Kampanya her hafta en çok kısa mesaj'ı gönderen 1 kişi, 1 adet Sony Paly Station3 çekilişsiz kazanacak ve toplam 17 adet Sony Paly Station3 kazanılacaktır.
Hergün en çok kısa mesaj gönderen bir kişi , 1 adet Sony 2GB video walkman Player + 1 ekstra kulaklık çekilişsiz kazanacak ve toplam 117 Sony 2GB video walkman Player + 1 ekstra kulaklık kazanılacaktır.
Turkcell 5434 katılanlar milyonlarca kontör kazanma şansı yakalayacaklar.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Ücretsiz Kişisel Gelişim e-kitaplar Okumak İçin

ücretsiz , bedava e-kitap okumak
Kampanya bul fırsatları bitmiyor!!!!

İnternette kendinizi geliştirmek ve bedava kişisel gelişim kitapları okumak istermisimiz?

Ücretsiz e-kitap bilgisayarınıza yüklemek, bu şekilde kitabı hiç bir ücret ödemeden ve istediğin zaman okumak istermisin?

Kim istemez ki bunun için tek yapman gereken http://www.bireyselgelisim.com/ linkine tıklamak. Daha sonra kampanyabul'a teşekkür edeceğinizi biliyoruz.
Yayınlanma Tarihi:21.Şubat.2008

Bimeks Fotoğraf Yarışması Süper Hediyeler Kazandırıyor!!!

Bimeks Fotoğraf Yarışması Kampanyası başlıyor Bimeks Fotoğraf Yarışması başlıyor!'değerlerimiz'i en güzel anlatacak fotoğrafı arıyoruz! Fotoğraf tutkusunu içinde yaşatan herkes için geri sayım başladı. Son katılım 3 Mart 2008.Bimeks
ve Fotofanclub işbirliği ile 5 Ocak – 3 Mart 2008 tarihleri arasında düzenlediğimiz 'değerlerimiz' konulu fotoğraf yarışmasında fotoğrafseverleri bir araya getiriyoruz.

Yarışmanın Konusu
Yarışmamızın konusu sahip olduğumuz eşsiz tarihi, doğal ve kültürel 'değerlerimiz'. Türkiye'nin dört bir yanında bize miras kalmış tarihi değerler, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin sayısız doğal zenginlikleri, toplumsal yaşamımızın vazgeçilmezleri, bizi biz yapan tüm değerlerimiz bu yarışmanın konusunu oluşturuyor.

Yarışmaya Katılım
Tüm Bimeks mağazalarından yapacağınız alışverişlerde alacağınız fatura üzerindeki yarışma kodunu kullanarak www.fotofanclub.com adresinden hesabınızı aktive edip yarışmaya fotoğraf gönderebilirsiniz. www.fotofanclub.com adresine fotoğrafınızı yüklemeden önce değerlerimiz (Bimeks) kategorisini seçmeniz gerekmektedir. Site kuralları gereğince kategori bir kez kaydedilmekte ve bir daha değiştirilememektedir. Bu nedenle kategori kısmını değerlerimiz (Bimeks) olarak işaretlemeyi unutmayınız!

Ödüller:
Jüri özel ödülü: Toshiba Satellite A200-1VL Notebook
1. Apple iMac 20" Apple Aperture 1,5 Profesyonel fotoğraf işleme yazılımı
2. Pentax K100D D-SLR
3. Kodak Easyshare EX1011 10" dijital fotoğraf çerçevesi
4. Western Digital 250 GB taşınabilir HDD
5. Western Digital 120 GB taşınabilir HDD
6. HP 618 Foto Yazıcı
7. HP 618 Foto Yazıcı
8. HP 618 Foto Yazıcı
9. HP 618 Foto Yazıcı
10. HP 618 Foto Yazıcı
- İlk 100 kişiye 180 YTL değerinde Fotofanclub Platin üyelik
- Mağazalarımızdan alışveriş yapan herkese 40YTL değerinde Fotofanclub 1 yıllık Silver üyelik

Fotofanclub sitesinden oylamaya katılacaklar arasında çekilişle verilecek ödüller
• 5 Adet HP 618 Foto Yazıcı
• 5 Adet Kingston 2 GB CF Card
•10 Adet Suha Derbent İmzalı Fotoğraf
Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız. Tıkladıktan sonra kampanyalar bölümünden detay bilgi alabilirsiniz.

Son katılım tarihi 3 Mart 2008
Seçiçi Kurul Değerlendirmesi: 8 Mart 2008
Sonuçların Açıklanması: 12 Mart 2008
Ödül Gecesi ve Yarışma Sergisi Açılışı 21 Mart 2008

Yazının Yayınlanma Tarihi: 20.Şubat. 2008

Ülker Golden Çikolatadan Müthiş Hediye Kampanyası !!

Ülker Golden Çikolataları kazandırıyor.Farkın Olsun Kampanyası
Ülker Golden Çikolataları kazandırıyor.

Ülker Golden paketlerinin içindeki şifreyi, ad, soyad ve adresinizi aralarında boşluk bırakarak, Turkcell 2944'e kısa mesaj atın. veya Dilerseniz: Şifrenizi www.ulker.com.tr 'dan ücretsiz yollayın ya da PK 90 Bostancı - İstanbul adresine gönderin. Muhteşem hediyelerden birini de siz kazanma şansı yakalayın..

Kampanya Hediyeleri:

- 1 Kişiye 1 adet DODGE NITRO SXT 2.8 CRD 2008 Model Otomobil ,

- 10 Hafta süre ile her hafta toplamında ençok katılım yapan 1. kişiye, toplam 10 kişiye PIAGGIO MP3 250 2008 Model Motosiklet,

- Hergün toplamda en çok katılım yapan 1.kişiye toplam 70 kişiye APPLE IPOD TOUCH 8GB

-sadece kısa mesaj katılımlarında raslantısal olarak 1 kişiye 10 kontör olmak üzere yüzlerce kontör hediye edilecektir.

Kampanyaya Son Katılım : 27.Nisan.2008 Tarihi mesai bitimine kadar sürecektir.
Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi:19.02.2008

YKM' den Paris Seyahati Kampanyası

YKM' den Paris Seyahati kampanyası
YKM' den Paris Seyahati kampanyası

YKM magazalarından YKM kart ile yapacağınız 100 YTL. ve üzeri alışveriş yapan 4 Talihliye kişiye Paris Seyahati Hediye !!

Üstelik Axess'inizi kullanın şansınızı 2'ye katlayın.

Ayrıntılı Bilgi YKM Magazalarında.
Yayınmlanma Tarihi: 18.02.2008

Akbank Mobil İmzaya Başvur 200 Kontör / 50 Dakika Hediye Kazan !!!!!

Akbank Mobil İmza Kampanyası 200 Kontör / 50 dakika Kazandırıyor
Akbank Mobil İmza Kampanyası 200 Kontör / 50 dakika Kazandırıyor.

Şubat - Mart aylarında Akbank Bireysel İnternet Şubesi'nden Mobil İmzaya başvuranlar 200 kontör /50 dakika kazanıyor!

Başvurunuzu Akbank Bireysel İnternet Şubesi'nden yapın,
Size özel kurye ile Turkcell Extra'ya gitmeden Mobil İmza sim kartınızı alın,
Bireysel İnternet Şubesi'nden Mobil İmzanızı aktif hale getirin ve Turkcell'den 100 kontör /25 dakika, Akbank'dan 100 kontör /25 dakika olmak üzere,

Toplam 200 kontör /50 dakika hemen kazanın!

Mobil İmzanız ile hem banka hem de banka dışı işlemlerinizi, ıslak imza yerine sanal ortamda Mobil İmza ile kolayca gerçekleştirin!

Mobil İmza ile Akbank'ta yapabileceğiniz işlem listesi ve kampanya ile ilgilidetaylı bilgi için tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi:18.02.2008

Ödemelerini Card Finans ile Yap Vatan'dan Bedava Ürünleri Kap

Sözünüze Bedava Teknoloji kampanyası

CardFinans ' da sözünüze bedava TEKNOLOJİ Kampanyası !

Sözünüze Bedava Teknoloji kampanyasından nasıl yararlanırım ?
CardFinans sahiplerine 12 ay süresince verecekleri ekstre bakiye sözü karşılığında, Vatan Bilgisayarda satılan 9000 çeşit teknolojik üründen bir veya birkaçına bedava sahip olunmasını sağlayan bir kampanyadır.
Ben bu ekstre sözünü nasıl gerçekleştireceğim?

Sizler her ay Elektrik, su, ev telefonu, cep telefonu, akaryakıt, ADSL, giyim, gıda, eğitim, ulaşım, Kira, aidat gibi standart ödemeler yapmaktasınız.

Nakit ya da başka banka kredi kartı veya başka banka otomatik ödeme talimatı ile zaten yaptığınız aylık harcamaları 12 ay boyunca CardFinans ile yapmaya söz verirseniz, dilediğiniz bir ürüne bedava sahip olabilirsiniz.
Örnek: Her ay 800 YTL kira ödüyorsunuz. Bu kirayı her ay CardFinans la ödemek için talimatı verirseniz 400 YTL lik bir ürüne bedava alabilirsiniz. Aylık ortalama 200 YTL olan elektrik faturasınızı da CardFinansla ödeme talimatı verirseniz toplam ( 800 YTL + 200 YTL) 1,000 YTL / 2 = 500 YTL’lik bir ürünü bedava alabilirsiniz. Ayrıca aylık 250 YTL’lik benzin ve 350 YTL’lik giyim harcamanızı da CardFinans’la yaparsanız toplamda ( 800 YTL + 200 YTL + 250 YTL + 350 YTL) 1600 YTL / 2 = 800 YTL’lik ürünü bedava alabilirsiniz .
Böylece harcadığınız her kuruşu CardFinans’a yönlendirerek bedava alabileceğiniz ürün tutarını artırabilirsiniz.

Söz verilmesi istenen “kredi kartı ekstre bakiyesi” olduğu için; devreden borcunuz, dönem içi harcamalarınız, otomatik ödeme talimatlarınız, nakit avans ve varsa dönem faizleriniz hedef ekstre bakiyenize dahildir.
Ayrıntılı Bilgi : cardfinans.com.tr / Kampanyalar bölümünde bulabilirsiniz.
Yayınlanma tarihi:16.02.2008

Migros'tan Pantene Ürünü Alana Süper Hediyeler !!

Pantene ürünlerini şimdi Migros ' tan alımanın tam sırası.

Migros Mağazaları ve Sanal Market'ten Migros Club Kartı ile Pantene alın Hediyeler Kazanın
14 Şubat - 12 Mart 2008 tarihleri arasında Migros Mağazaları ve Sanal Market'ten Migros Club Kart ile tek seferde yapılacak 5 YTL'lik PANTENE ürün alışverişi için bir çekiliş hakkı, kazanılacaktır.
Pantene ürünleri Migroslarda hediyeler kazandırıyor

Çekiliş sonucunda Hediyeler,

-1 kişiye 1 arkadaşıyla beraber 4gece/5 gün Los Angeles Universal Stüdyoları seyahati ve seyahatte kullanılmak üzere 1000 YTL'lik seyahat çeki,

-300 kişiye Cosmopolitan Makyaj Yazılım CD'si ikramiye olarak verilecektir.

Çekiliş, 26 Mart 2008 tarihinde saat 11:00'de, Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Caddesi, UBM Plaza No:59 Şişli-İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir.


Kazanan talihliler, 28 Mart 2008 tarihli Akşam Gazetesinde duyurulacaktır.

Asil talihliler, ödül teslimi için en geç 12 Nisan 2008 tarihine kadar;yedek yetkililer ise ödül teslimi için 27 Nisan 2008 tarihine kadar başvurmaları halinde ödüllerini teslim alabilecekler; aksi takdirde haklarını kaybedeceklerdir.
Ayrıntılı Bilgi migroslarda ve migros.com.tr 'da.

Penti İç Giyim'de %50 indirim Kampanyası

Penti İç Giyim'de %50 indirim Kampanyası


Penti iç giyim de kampanya !



Penti çoraplarda olduğu kadar iç giyimde de ideali üstelik şimdi % 50 indirimli . Renk renk desen desen iç çamaşırları modern ve güzel desen modelleri ile bayanların ilgisini çekiyor.

Model model iç çamaşırları kampanyası pentide.

Pentide sevimli çoraplarda çok dikkati çekiyor . Üstelik bu çorapları sevdiklerinize hediye edebilir onlara minik mutluluklar verebilirsiniz.

Küçük ama güzel ve onu düşündüğünüzü anlatan bir hediye olur.


sevimli penti çorapları 16,50 YTL.



Bu çorapların fiyatı kdv dahil 16,50 YTL.
Bu çoraplardan almak için penti.com.tr girebilir ve istediğiniz renk ve desende alışveriş yapabilirsiniz.

Yayınlanma Tarihi:14.02.2008

Cola Turka Milyonlarca Kontör Hediye Kampanyası

Cola Turka ' dan milyonlarca kontör ve hediye dakika hediye kampanyası.


Cola Turka ' dan milyonlarca kontör ve hediye dakika hediye kampanyası.

10 kontör , 25 kontör , 100 kontör ve 250 kontör kazanma şansı . Kampanyaya katıl kontörleri topla.

Cola Turka gümüş kapaklarının veya açma halkalarının altında çıkan şifreyle ister colaturka.com.tr 'ye gir, istersen şifreyi Turkcell 3001'e gönder, anında Turkcell kontör veya konuşma süresi kazanma şansını yakala.

Hadi ne duruyosun aç bi Colaturka.

Ayrıntılı bilgi : colaturka.com.tr 'da yada

Kontör Kampanyası Danışma Hattı: 0212 567 15 67 de.

Hala geçkalmış Degilsiniz, Ten Sevgililer günü Özel Ürünü !!!

Ten Sevgililer günü özel ürün kampanyası

Ten Sevgililer günü özel ürün kampanyası

Sevgililer günü için hala geç kalmış değilsiniz. Aynı gün kargoya teslim ve hemen teslimat . Ve kargo ücretsiz.

Ayrıca Sevgililer gününe özel sınırlı sayıda üretilen bu bu ürünü kaçırmayın.

50,00YTL. ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava.
Tükenmeden alın sevgiliniz sevgililer gününde kendini özel hissetsin.

Bu özel ürün Fiyatı: 59,50 YTL.(kdv dahil ve kargo ücretsiz.)

Online alışveriş için tıklayınız.

Bu kampanyayı kaçırmayın!!!!

Onurair Sevgililer Günü Uçak Bileti Kampanyası

Onur Havayolları 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası Onurair 14000 kişiye 14.00YTL uçak bileti kampanyası.

Onur Havayolları 14 Şubat Sevgililer Günü'ne bir bakış açısı getirdi.

"Herkesin bir sevdiği vardır ve ona ulaşmak gerekir" sloganıyla yola çıkan Onurair Kampanyayı 14 Şubat'ta başlatıp 14 Mart'a kadar sürecek bir aylık kampanyada 14.000 bileti 14,00 YTL. satacak.

Onurair Genel Müdürü , Şehabettin Bolukçu ; Küçük bir kitle yerine herkesin ulaşabilmesi için tarihi esnetip rakamı 14.000 gibi yüksek bir rakama çıkarttık 14,00 YTL. 'lik bedel ise ticari olmaktan öteye yolcularımıza sunduğumuz ikramdır.

Kampanya ile ilgili detay bilgi ve bilet alımı için tıklayınız.

Satışa sunulan biletler en erken 3 gün sonrasına alınabiliyor.

Kinder ile Hediyeler Kazanma Fırsatı

Kinder ile Hediyeler Kazanma Fırsatı


Kinder Bueno Çikolata ile iki kat keyif ambalajlarından çıkan şifreyle birlikte adını, soyadını, adresini aralarında birer boşluk bırakarak yazıp Turkcell 5434'e kısa mesajla ya da www.ikikatkeyif.com, www.2katkeyif.com adresinden gönderenler güzel hediyeler kazanma şansı yakalıyor.. Kampanya 04 Şubat - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında devam edecektir.

Kinder Bueno kampanyası boyunca her hafta en çok kısa mesajı gönderen 1 kişi 1 adet Sony Playstation 3 (ilave 1 adet wireless joystick ile birlikte), her gün en çok mesajı gönderen 1 kişi Sony 2GB Video Walkman (1 adet ilave kulaklıkla birlikte) kazanacaktır.

Ayrıntılı bilgi almak için tıklayın...

LC Waikiki de %50 İndirim

LC Waikikinin kış koleksiyonundaki yüzlerce ürün arasından yüzde 50 ye varan indirim
LC Waikiki indirim fırsatı Kampanyası!!

LC Waikiki nin kış koleksiyonundaki yüzlerce ürün arasından yüzde 50 ye varan indirim fırsatı ile dilediğiniz hediyeyi seçmek ve sevgilinizi mutlu etmek zor olmayacak.

İster şık simli triko, kaban, bere ve atkılarla onu kış soğuklarına karşı koruyun; ister elbiseler, tunikler, gömlek-etek-ceket takımları ile şıklığına şıklık katın.

Bu Kampanya fırsatını Sakın Kaçırmayın .

Kampanya Son gün 28.02.2008

Koton da % 70 Büyük İndirm Kampanyasını Kaçırmayın !!!

Koton da % 70 Büyük İndirm Kampanyasını Kaçırmayın !!!

Modern Giyim Markası Koton % 70 Büyük Kampanyası çok konuşulacak.
Ayrıca Hale sevgiline hediye almamış olanlar içinde uygun şık ve aynı zamanda kaliteli bir seçim olur Kotondan alışveriş yapmak.
Yada sevgililer günü için güzel bir giysi alabilirsiniz, ogün sevgiliniz için ve aşkınız için özel bir gün şık olmak çok güzel olur , unutmayın.
Kampanya bitmeden hemen bir koton magazalarına ugrayın.
Koton Magazaları için tıklayınız.

Shell Ferrari Oyuncak Araba Kampanyası

Shell Ferrari Oyuncak Araba Kampanyası
Shell geçen sene büyük ilgi gören ferrari oyuncak araba kampanyası, 2008 de Shell istasyonlarında yeniden yeni model ferrari arabalarını müşterilerine dağıtmaya başladı.

Kampanyada Shell’den tek seferde 100 YTL’lik Shell V-Power, Shell V-Power Racing yada Shell V-Power Diesel ürünlerinden yada 4 litrelik Shell Helix motor yağlarından alan herkese anında, 7 adet Ferrari modelinden biri hediye ediliyor.

Ayrıca diğer Shell yakıtlarından tek seferde 100 TL’lik alan müşteriler ise, sadece 3 YTL ödeyerek yine oyuncak arabalardan birine sahip olabiliyor.

Böylece Shell müşterileri, yine Shell’in geçtiğimiz yıl hediye ettiği, her biri iki vitesli 6 adet Ferrari oyuncak arabalarından oluşan eşsiz Ferrari koleksiyonunu genişletme fırsatını yakalayacak


Shell için özel olarak tasarlanan yeni arabalar, 1:38 ölçeğinde ve 7 farklı GT Ferrari modelinden oluşuyor. Birbirinden şık tasarıma sahip arabaların her biri kendine özgü ve dinamik motor sesi ve geri çek-bırak aksiyonu ile gerçek bir Ferrari aracının yarattığı heyecanı evlerinize taşıyacak.

Modeller:Ferrari FXX, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari F430 Challenge, Ferrari 250 GTO, Ferrari F40, Ferrari Challenge Stradale ve Ferrari 575 GTC.

Detaylı bilgi shell istasyonlarında...

Garanti.com.tr 'den Yüzlerce Kontör Hediye Kampanyası !!!!!

Garanti yüzlerce kontör kampanyası

Şubat ayı boyunca bankacılık işlemlerinizi garanti.com.tr'den yapın, kazandığınız zamanı sevdiklerinizle konuşarak harcayın.
Yapmanız gereken çok basit.
1 Şubat-29 Şubat 2008 tarihleri arasında hergün saat 10:00- 20:00 saatleri arasında İnternet Şubesi veya Cep Şubesi'ne login olan:
-ilk müşteri 250,
-sonraki on müşteri 50,
-sonraki elli müşteri 10,
-sonraki yüz müşteri ise 5 kontör kazanıyor.
Kampanya detayı:
Kampanyadan 1-29 Şubat 2008 tarihleri arasında İnternet Şubesi veya Cep Şubesi'ne giriş yapan Turkcell, Hazırkart veya Muhabbet Kart sahipleri katılabilir.
Hediye kontör yüklemesi kampanya katılımını takip eden 72 saat içerisinde gerçekleşecek, dakika yüklemesi bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır.
Her katılımcı, her gün sadece bir kez hediye kontör/dakika kazanabilir.
Ayrıntılı Bilgi : garanti.com.tr sitesinde kampanyalar bölümünde.

Twigy Sevgililer Günü Kampanyası ve Güzel Modelleriyle Karşınızda!!!!

Twigy Sevgililer Günü Kampanyası ve Güzel Modelleriyle Karşınızda
Twigy terliklerinin sevgililer gününe özel modeller ve güzel fiyatlarla sevgilinizi çok mutlu eder.

Twigy bu yıl da Sevgililer Günü'ne özel modelleriyle aşıkların duygularına tercüman oluyor.

Örneğin, üzerindeki çiçeğin her bir yaprağında yazan 'Seviyor-Sevmiyor' yazan terlik, aşkınızı itiraf etmenin en sempatik yolu olabilir.

Çok şirin ama anlamlı hediyeler.
Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız.
Twigy Terliklerini İnternetten almak için : tıklayınız
Twigy Sevgililer günü kalpli terlik : 15,00 ytl

NeoFly Magazalarında Sevgililer Günü İndirim Kampanyaları

NeoFly magazaları 14 Şubat Sevgililer gününe özel süper kampanyaları
Ünlü Markaların bulunduğu NeoFly magazaları 14 Şubat Sevgililer gününe özel süper kampanyaları ile sevgililere güzel hediye fırsatları sunuyor.

Ürünlerde hem %50 indirim hemde 3al 2 öde kampanyası

Magaza Ünlü Markaları
Chevignon
VonDutch
Freesoul,
Schott
airwalk
montanacolors- mtn
Nike
Puma
Onitsuka Tiger
Converse
New balance
Vans
Replay
Merrell
Cat
Quiksilver

Ayrıntılı Bilgi: tıklayınız.

Magazalar :
Beyoğlu : Asmalı Mescit Mah. Asmalı Mescit Sok. No:3/A Beyoğlu /İSTANBUL Tel:0212 245 52 70
Kadıköy : Caferağa Mah. Mühürdar Cad. No:47 Kadıköy/İSTANBUL Tel : 0216 414 13 34
Nişantaşı: Nişantaşı Mah. Ak Kavak Sok. No: 19-21 Şişli / İSTANBUL Tel :0212 240 44 54
Ümraniye : M1 Meydan Alışveriş Merkezi Eskibağlar Mah. Üniversite Cad. No:243-3 Ümraniye /İSTANBUL Tel:0216 313 29 65
Eskişehir: Espark Alşveriş Merkezi Eskibağlar Mah. Üniversite Cad. No:21/1F117 ESKİŞEHİR Tel :0222 333 03 85
Mersin : Forum Mersin Alışveriş Merkezi Güvenler Mah. 20.Cad. No: 1/FF27-A Mersin Tel: 0324 331 51 85

Baby Star Bedava Numune Kampanyası

Baby Star Bedava Numune Kampanyası Baby Star Numune Kampanyası



Baby Star’ın yeni nesillere hediyesi!Tüm annelere Baby Star hediye!


Üye olan herkesi, yeni nesil bebek bezi Baby Star’ın üstün 3’lü performans özelliği ile tanıştırıyoruz.


babystar.com.tr sitesinde formu dolduran herkese Baby Star numune paketi gönderilecektir.Gönderiler kargo ile ücretsiz olarak adrese teslim edilecektir.

Baby Star kuralları:

*Sitemize birden fazla kayıt yaptığı tespit edilen üyelerimizin, sadece ilk kayıtları dikkate alınacak, mükerrer kayıtlar silinerek iptal edilecektir.

*Numune paketi alabilmeniz için; (babystar.com.tr) sitemize üye olduktan sonra e-posta adresinize gelen aktivasyon linkine tıklamanız gerekmektedir.

* Numunelerin adresinize ulaşması için lütfen adres bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurunuz.

Ayrıntılı Bilgi ve numune için tıklayınız.
Açılan siteden, kampanyalar bölümünden; bedava numune için başvurunuzu yapınız.

Bp ' den Samsung Cep Telefonları Hediye !!!!

Bp'den  Samsung C260 ve Samsung E250 marka telefon Hediye !!!!!!! Bp'den Akaryakıt Alanlara Samsung C260 ve Samsung E250 marka telefon Hediye !!!!!!!


Bu fırsat Kaçmaz



Samsung C260
-299 Litre tüm benzinlerden veya
-399 Litre tüm dizellerden peşin veya
-kredi kartı ile akaryakıt alan herkese
29 YTL’ye hediye.

Samsung E250
-749 Litre tüm benzinlerden veya
-999 Litre tüm dizellerden peşin veya
-kredi kartı ile akaryakıt alan herkese 49 YTL’ye hediye.


Auto LPG için gereken alım miktarı; Samsung C260 için 799 Litre, Samsung E250 için 1999 Litredir.

BP Clup Card’ınız ile puanları toplayın, Yepyeni Samsung cep telefonları sizin olsun.
399 BP Clup Puan Card’ınız ile Puan + 29 YTL’ye SAMSUNG C260, 999 BP Clup Puan + 49 YTL’ye SAMSUNG E250 Hediye

1 Litre Ultimate Kurşunsuz 1,3 BP Club Puan
1 Litre Kurşunsuz Benzin 1,3 BP Club Puan
1 Litre Ultimate Diesel 1 BP Club Puan
1 Litre Dizel 1 BP Club Puan
1 Litre Auto LPG 0,5 BP Club Puan
Ayrıntılı Bilgi BP Akaryakıt istasyonlarında.

Veet Soğuk Ağda Bantları Bedava Numune Dağıtıyor!!!

Veet Soğuk Ağda Bantları Bedava Numune Veet Soğuk Ağda Bantları Denemeyenler İçin Bedava Numune Veriyor.

Klasik ağdanın bile almadığı tüylerden kurtulmak istemez misin? Artık Veet Soğuk Ağda Bantı kullanarak 4 haftaya kadar pürüzsüz kalabilirsin.

Veet® , bu ürünü denemeyenler için Veet Soğuk Ağda Bantlarından 10.000 adet numuneyi ücretsiz olarak veriyor; numune istek formunu doldurarak ücretsiz numune siparişinizi şimdi veriniz
Numune için tıklayınız.

Numune sınırlı sayıdadır. Teklifimiz stoklarla sınırlıdır ve bütün stoklar tükenince sona erecektir. Lütfen teslimat için 28 gün bekleyiniz.

Fiat 'dan Arac Bakımınız Bedava



Fiat yetkili servislerinde aracınıza 250 YTL ve üzerinde bakım yaptırın, Park Sensörü, Güvenlik Paketi yada Görüş Paketi seçeneklerinden biri sizin olsun. Üstelik ücretsiz check-up ve World’e özel 2 ay taksit erteleme avantajıyla.
Ayrıca Hayat Boyu Fiat Kulübü üyelerine Arçelik veya Migros’tan süpriz hediyeler.
Son Katılım : 29 Şubat 2008
Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız.

Avea TTNet Kampanyası

Avea İle Bedava Konuşun. İnternete TTNet'le bağlanıyorsanız, hemen faturalı Avea hattı alın, 3 ay boyunca toplam 109 YTL'lik ücretsiz konuşun. TTNet'li değilseniz, hemen TTNet'e abone olun, Avea'nın bu kampanyasını kaçırmayın. Toplamda kazanacağınız hediye 960 dakika ile tüm Avea, ev ve iş numaralarıyla doya doya konuşun. Son gün 01 Nisan 2008

-TTNet'in hem mevcut, hem de yeni aboneleri, yeni bireysel veya kamu faturalı Avea hattı aldıklarında 3 fatura dönemi boyunca TümEvİşAvea320 Paketi'nden ücretsiz yararlanacaklardır.
-Hediye dakikalar, Avea, ev ve iş numaralarına yönelik kullanılabilecektir.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Tekin Acar Cosmetics'ten Alacağınız Bir Parfüme İkinci Parfüm Hediye Kampanyası !!!

Tekin Acar Cosmetics'ten Alacağınız Bir Parfüme İkinci Parfüm Hediye Kampanyası !!!
Kaliteli Kozmetik ürünlerinin bulunduğu kozmetik mağazalar zinciri Tekin Acar Cosmetics ' ten
çok özel Sevgililer günü kampanyası , parfüm hediyesi .


Tekin Acar Cosmetics Mağazaları'ndan 15 Şubat 2008 tarihine kadar yapacağınız her parfüm alışverişlerinizde aldığınız parfümle aynı boyda bir parfüm HEDİYENİZ!!!!


Axess 'e özel 8 taksit imkanı ' da Tekin Acar Cosmetics 'ten.

Stoklarla sınırlıdır.

Desa ' da Ayakkabı Etiketin Yarısı , Giyim ve Çanta %50 İndirimli

Desa Deride Ayakkabıda etiketin yarısı! Konfeksiyon ve bayan çantada  %50 , Çanta ve valiz grubunda da % 50 ' ye varan indirimler
Desa ' da Kampanya

Desa Deride Ayakkabıda etiketin yarısı! Konfeksiyon ve bayan çantada % 50 indirim , Çanta ve valiz grubunda da % 50 ' ye varan indirimler ve 20 YTL 'lik anında kullanabileceginiz hediye çekleri Desa 'da.
Kampanya : 10 Şubat 2008 tarihine kadar geçerlidir.
Ayrıntılı Bilgi için : tıklayınız.
0212 4731800

Avea Sevgililer Günü Pırlanta Kampanyası

Avea Sevgililer gününde yine sevenleri unutmadı !!!

Avea sevgililer günü hediyesi pırlanta kampanyasıİster WAP'ta Sevgililer Günü sayfasına gir, Ringa, Müzikİndir, logo-melodi, HediyeMMS içerikleriyle romantizmin tadını çıkar.

İster sevgilinin seni ne kadar çok sevdiğini öğrenmek için 5275 Aşkometre servisini ara, bu sorunun cevabını öğren.

İstersen de *100#'yi tuşla, Sevgililer Günü menüsüne gir, alacağın hediyeden gideceğin romantik mekana kadar her bilgiye kolayca ulaş.

Yapman gereken cep telefonundan wap.avea.com.tr'deki pırlantalara en çok sen tıkla, 14 Şubat'ta 14 pırlanta tek taştan biri senin olsun! Ayrıca pırlantalara tıklayan her 1000. kişiden biri sen ol, 25 kontör 10 dakika hediye kazan. Son gün 14 Şubat 2008.

Ayrıntılı bilgi için tıklayabilirsiniz.

İstanbul Cevahir’de sıra dışı bir Sevgililer Günü Fırsatı

Cevahir Alışveriş Merkezinde Sevgiler Gübü Fırsatı


İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, son zamanların en yeni teknolojisini kullanarak interaktif Sevgiler Günü etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


Hem sevimli, hem amatör hem de çok eğlenceli bir fotoğraf yarışması…



01–14 Şubat tarihleri arasında İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ni ziyaret eden; dijital fotoğraf makinesi ya da cep telefonunda kamerası ve bluetooth sistemi olan herkes bu fotoğraf yarışmasına katılabilecek. Katılımcılar anında hediyeler kazanma şansına sahip olurken sevgi fotoğraflarını alışveriş merkezinin içerisine konumlandırılmış dev ekrandan izleyebilecekler.


İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Türkiye’de bir alışveriş merkezinde ilk kez kullanılacak bu teknolojiye ev sahipliği yapacak. Bluetooth cihazları ile donatılacak alışveriş merkezinde, yarışmaya katılıp fotoğraflarını sisteme yüklemek isteyen katılımcılarla bu teknoloji sayesinde iletişim kurulacak.

Sisteme yüklenen fotoğraflar Alem FM’in aşk şarkıları eşliğinde alışveriş merkezi içerisindeki dev ekranda gösterilecek.


Etkinlik süresince İstanbul Cevahir’in çeşitli köşelerine yerleştirilen bluetooth vericiler zaman zaman tarama yaparak, alışveriş merkezini ziyaret edenlere tamamen rastlantısal olarak şifreler yollayacak ve bu sayede sürpriz hediyeler dağıtılacak.


Alem FM’in canlı yayınlarıyla destekleyeceği fotoğraf yarışması 14 Şubat akşamı sona erecek.
Sisteme yüklenen binlerce fotoğraf arasından profesyonel jüri üyelerinin seçeceği aşk fotoğrafları; 21 Şubat günü İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak.İstanbul Cevahir Alış veriş merkezinin sevgililer günü fotoğraf yarışmasına katılmak için bir de e-mail adresi mevcut. Eğer aşkın fotoğrafını çektiğinizi düşünüyorsanız fotoğrafınızı ya da fotoğraflarınızı sevgililergunu@istanbulcevahir.com adresine adınızı, soyadınızı, telefonunuzu yazarak yollayabilirsiniz.


Yarışmada ilk üçe girenlere Samsung s750, 7.2 megapixel dijital fotoğraf makinesinin hediye edileceği törende ayrıca ilk ona girmeye hak kazananlara da çeşitli hediyeler verilecek. Detaylar için tıklayınız.

Panatel’den Sevgiliye Özel Kampanya

Panatel, Sevgililer Günü yaklaşırken akıllardaki “sevdiğim insana ne almalıyım” sorusuna yanıtını çok avantajlı bir şekilde sunuyor.

1 – 14 Şubat 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanya Panatel den Sevgililer Gününe Özel Kampanyadahilinde ,aşk ve sevginin rengi kırmızı Cowon D2 mpeg4 çalar’a ve Vivitar marka Dijital fotoğraf makinesi’ne çok özel bir fiyata ulaşmak mümkün .

Bu yıl , Sevgililer Günü’nde hem siz hem de sevgiliniz sevinecek .


Türk tüketicisini en son teknolojilerle buluşturan Panatel distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunulan Dünyanın en iyi ses teknolojisine sahip Cowon marka Mpeg 4 çalarlar arasında yer alan D2 ile Avrupa ve ABD başta olmak üzere dünya çapında 70 yıllık bir deneyime sahip olan Vivitar marka dijital fotoğraf makinesi , Sevgililer Günü’ne özel çok uygun bir fiyatla satışa sunuluyor. Online alışveriş sitelerinde ,1 - 14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya dahilinde her iki ürüne toplam
499 YTL’ ye sahip olabilir, ‘’ müzik ve fotoğraf tutkunu sevgilinizi ‘’ iki kere sevindirebilirsiniz.

Ayrıntılar için tıklayınız.

Sevgililer Gününde Telefon Almak İsteyenler Turkcell Kampanyasını Kaçırmasın

Sevgililer Gününde Telefon Almak İsteyenler Turkcell Kampanyasını Kaçırmasın Turkcell Telefon Alana Hediye Yağmuru
Sevgilisine telefon almak isteyenler Turkcell sevgililer günü kampanyasını kaçırmasın

1 Şubat- 1 Nisan 2008 tarihleri arasında Turkcell Extra veya Turkcell Satış Noktaları’ndan Nokia 2630 model cep telefonunu 179 YTL’ye satın alan ;
Hazır Kart’lılar :

-Yeni müşteriler, herhangi bir Hazır Kart tanışma seti ile birlikte, kontör yükleme şartı olmaksızın 1 ay süresince Turkcell’den Turkcell’e yurtiçi konuşmalarında kullanmak üzere 1000 kontör ve 1 ay kullanım süreli ücretsiz MMS kazanır.
-Mevcut müşteriler; en az 100 kontör yüklemeleri şartıyla, 1 ay süresince Turkcell’den Turkcell’e yurtiçi konuşmalarında kullanmak üzere 1000 kontör ve 1 ay kullanım süreli ücretsiz MMS kazanır.

Faturalılar :

Yeni ve mevcut müşteriler; başka bir şart olmaksızın, 1 ay süresince Turkcell’den Turkcell’e yurtiçinde yapmış olduğu aramalarda kullanmak üzere 1000 Dakika ve 1 ay kullanım süreli ücretsiz MMS kazanır.
Üstelik World’e Özel peşin fiyatına 6 World taksit imkanıyla!

Kampanyalı Nokia 2630 kutusundan çıkacak şifreyi NK boşluk şifre yazıp 2383 'e göndermenizin (Örnek: NK 0123467) ardından;Eğer faturasız Turkcell hattınız var ise en az 100 kontör yüklemeniz halinde 1 ay kullanım süreli 1000 kontör ve ücretsiz MMS’ler 5 gün sonra hesabınıza yüklenir.Eğer kampanyalı Nokia 2630 telefonu yeni bir Hazır Kart Tanışma seti ile birlikte satın aldıysanız 1000 kontör ve ücretsiz MMS’ler 5 gün sonra hesabınıza yüklenir. Ya da yeni veya mevcut faturalı hat abonesiyseniz 1 ay kullanım süreli 1000 dakika ve ücretsiz MMS’ler 5 gün sonra hesabınıza yüklenir.Önemli nokta: Şifrenin satın aldığınız Nokia 2630’dan gönderilmesi gerekmektedir.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Kampanya, 01.04.2008 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.
Detaylı Bilgi:
tıklayınız .

Arzum Sevgililer Günü Kampanyası - Arzum Formina Saç Düzleştirici

Arzum Sevgililer günü kampamyası için yeni ürünü. Sevgililer günü için süper hediye! AR 542 Arzum Formina Saç Düzleştirici

Arzum Sevgililer gününde sevgilinize alacağınız ürünü bayanların çok işine yarayacak saç şekillendirici. Her gün saçlarınız bakımlı görünsün tıpkı kuaför gitmiş gibi.
Arzum Sevgililer günü kampamyası için yeni ürünü. Sevgililer günü için süper hediye!
AR 542 Arzum Formina Saç Düzleştirici
-25 W
-20 sn’de hızlı ısınma
-Tourmalin ve seramik kaplı plakalar
-Özel plaka yapısı sayesinde bukle yapabilme özelliği
-Her saç tipine uygun sıcaklık ayarı (80ºC - 210ºC)
-Özel termal saklama çantası
-360º dönebilen kablo girişi
-Pratik asma halkası
-Renk: Kırmızı, yeşil
Satış Fiyatı:79,00 YTL.
Online Alışveriş için: tıklayınız .



Blog Arşivi