Migros'ta 50 YTL'lik Alışverişe 1 Lt Algida Dondurma Bedava


5 Eylül'e kadar Bonus Card ile Migros'tan tek seferde yapacağınız 50 YTL üzeri
alışverişe 1 adet 1 lt lik Algida Dondurma bedava.

Dominos Pizza ile Yedikçe Kazandıran Kampanya

Dominos Pizza ile Yedikçe Kazandıran Kampanya
21 Ağustos'a kadar Domino's Pizza'dan orta veya büyük boy pizza ve Coca-Cola Pet 1L. alın, katılım kartındaki kodu; ad, soyad ve adres bilgilerinizle birlikte TURKCELL 3917'ye
en çok gönderen 5 kişiden biri olun muhteşem hediyelerden birini de siz kazanın

Shell Ferrari Kolleksiyon Kartları ile Kazandırıyor

Shell Ferrari Kolleksiyon Kartları ile Kazandırıyor
* 10 kişiye Acer Ferrari Laptop ve Acer Notebook Çanta
* 100 kişiye Apple iPod Nano 2GB
* 1000 kişiye Ferrari Oyuncak Araba Seti

10 Ağustos - 1 Ekim 2007 tarihleri arasında, Türkiye genelindeki kampanyaya katılan Shell istasyonlarından, tek seferde yapılacak her 90YTL ve üzerindeki Shell V-Power, Shell V-Power Diesel veya Shell V-Power Racing akaryakıtlarından ya da 4 lt Helix Plus veya 4 lt Helix Ultra motor yağı ürünlerinden herhangi birinin satın aldığınızda verilecek Ferrari Koleksiyon Kartları Paketi’nin içindeki kartların birinde bulunan şifreyle birlikte aralarında boşluk bırakarak Ad, Soyad, Adres bilgilerinizi, TURKCELL 3922'ye, gönderin çekilişe katılın muhteşem hediyelerden birini de siz kazanın...


Tamamı 24 adet karttan oluşan Ferrari Koleksiyon Kartları, Formula 1 keyfini sadece izleyerek değil, Ferrari araçlarının kartlarını biriktirerek de yaşamak isteyen Ferrari meraklılarının ve çocukların gözdesi olacak. Kartları tamamlayarak Shell akaryakıt istasyonlarına getiren herkes özel koleksiyon dosyası ve boyama kitabı almaya hak kazanacak.

Reckitt Benckiser ürünleri Adese Kart ile kazandırıyor

 Reckitt Benckiser ürünleri Adese Kart ile kazandırıyor




Hediyeler;
11 kişiye Beko Çamaşır Makinesi
21 kişiye Beko Bulaşık Makinesi
31 kişiye Bisan Bisiklet
41 kişiye Vestel 37 Ekran TV
51 kişiye Motorola C140 Cep Telefonu
61 kişiye Sinbo Çay Makinesi
71 kişiye Sinbo Tost Makiesi
81 kişiye Sinbo Ekmak Kızartma Makinesi
91 kişiye Sinbo Mikser
101 kişiye AW Freshmatik

03 Ağustos-07 Ekim tarihleri arasında Adese'de Reckitt Benckiser ürünlerinden alışveriş Adese Kart ile yapanlar hediye yağmuruna tutulacaklar. Reckitt Benckiser ürünlerinden (Calgon, Calgonit, Veet, Air Week, Marc, Woolite, Calcor, Cillit Bang, Kolsa) tek seferde 10 YTL ve katlarında alışveriş yapanlar, birbirinden güzel hediyelerin yer aldığı kampanyaya katılmak için çekiliş hakkı kazanacaklar.
Detaylar için tıklayınız.

Aygaz Euro LPG ile Kazı Kazan

aygaz euro lpg kazı kazan

Kampanyaya katılan Aygaz istasyonlarından 20 Eylül 2007 tarihine kadar yapacağınız her 40 YTL’lik otogaz alımınızla hem yüz binlerce hediyeden birini anında kazanabilir, hem de çekilişe katılıp birbirinden güzel hediyeler kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken 40 YTL’lik otogaz alımınız karşılığında size verilecek olan kazı kazan kartını kazımak.

Kartın sağ tarafında bulunan 3 kazıma alanının 2’sinde aynı bulunan hediyeyi anında kazanabilirsiniz. Anında kazanabileceğiniz hediyeler arasında Goldaş Chip Gold 1 gr külçe altın, futbol topu, termos bardak, Coca Cola veya Fanta, ıslak mendil ve araç kokusu bulunuyor. Anında kazandığınız hediyeyi sadece otogaz alımınızı yaptığınız istasyondan temin edebilirsiniz.

Ayrıca kartınızın sol kısmında bulunan kazıma alanında bulunan şifreyi kısa mesaj ile 0 532 754 29 66’ya adınız, soyadınız ve adresinizle birlikte göndererek çekilişe katılabilirsiniz. (Örnek: GA123XQ45 Ahmet Dogru Bomonti Firin Sok. No:51 Sisli/Istanbul) Çekilişe katılarak LPG Dönüşümlü Chevrolet Aveo Sedan, Arçelik LCD televizyon, Keysmart dijital fotoğraf makinesi, Samsung cep telefonu ve Beldeyama çocuk bisikleti hediyelerinden birini kazanma şansını elde edebilirsiniz.



Blog Arşivi