İklimsa'dan Kombi veya Klima Al Kazan

iklimsa kombi klima petrolofisi hediye çekleri veriyorİklimsa'dan kombi veya klima alan herkese Petrol Ofisi'nden bedava hediye çeki.500 YTL varan hediye çek fırsatları İklimsa'da

Turkcell ile Rixos Otelleri'nde Konaklama %30 İndirimli

Turkcell istcell ile rixos otelleri %30 indirimliİşTcell'li çalışanlar tatilde de kazanıyor. 13 Haziran - 1 Ekim 2007 tarihleri arasında, tüm Rixos Otelleri'nde konaklamak İşTcell'lilere %30 indirimli.

Kampanyadan yararlanmak için Turkcell İşTcell tarifeli olmak yeterli. Rixos otellerinde %30 indirimli konaklamak için, www.rixos.com sayfasından veya otel rezervasyon numaralarını arayarak rezervasyon yapabilirsiniz.

Panda Magic ile Porsche Cayman Kazan !!!

Panda Magic ile Porsche Cayman KazanPanda Magic çubuklarında yazan şifreyi, ad, soyad ve adres bilgileriniz ile birlikte Turkcell 1599'a göndererek çekiliş için şans elde edebilir ve yapılacak çekiliş sonucunda muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz.
Kampanya iki çekiliş dönemi halinde yapılacaktır. Her bir çekilişte belirtilen hediyeler verilecektir. İkinci çekiliş dönemi 19 Temuz- 15 Ağustos tarihleri arasında olacaktır.
Hediyeler:
Her saat en çok gönderim yapana Turkcell'den 100 kontör,
Her gün çekilişle Samsung E870 Cep Telefonu,
Her hafta LG LCD 81 Ekran TV ve
Her ay bir adet Porsche Cayman kazanma şansı yakalayabilirsiniz.
Çekiliş Sonucu Star Gazetesinde 26.07.2007

Öğrencilere Karne Hediyesi Shareton Çeşme'den

Karne Hediyesi Shareton Çeşme den iPod Nano
15 Haziran- 20 Temmuz arasında 7-18 yaş grubu öğrenciler, 2 yetişkin ile deniz manzaralı veya family odalarında yapacağı konaklamalarda karne hediyelerini kazanma fırsatını yakalıyor.

* Minimum 5 gecelik konaklamalarda iPod Nano 4 GB ve 7 gecelik konaklamalarda iPod Nano 8 GB hediye verilecektir.
* Annelere 200 YTL değerinde Botanica Thermal Spa hediye çeki
* Babalara ve tüm aileye havaalanı - otel arası ücretsiz VIP transfer

Detaylar için tıklayınız.

Telekom'dan Evleneceklere Bedava Telefon ve Ücretsiz Bağlantı

Türk Telekom,Bedava Panasonic Telefon,Ücretsiz Bağlantı

Evlilik Kampanyası ile çiftlerin telefonları ücretsiz bağlanıyor, Panasonic marka telefon veriliyor.

Türk Telekom, yeni başlattığı Evlilik Kampanyası ile 15 Mayıs – 30 Eylül tarihleri arasında evlenen tüm çiftlerin telefonlarını ücretsiz bağlıyor; 99.9 YTL değerinde Panasonic marka, SMS atma özelliğine sahip TG7100 model DECT telefon veriyor; Hem ev ve iş hem de cep telefonlarına gönderebilecekleri 300 adet SMS gönderiyor

Türk Telekom; evliliklerin arttığı yaz döneminde, evlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan ev telefonlarını çiftlere ücretsiz olarak sunuyor. Ucuz ve kesintisiz iletişim fırsatı sağlayan ev telefonlarının imkanlarından yeni evli çiftlerin de faydalanması için Evlilik Kampanyası düzenliyor.

Turkcell Online İşlem Yap Hediyeler Kazan!!!

Turkcell Online İşlem Yap Hediyeler Kazan
6 Haziran – 15 Temmuz 2007 tarihleri arasında Turkcell Online İşlem Merkezi'nden işlem yapın yapılacak çekilişle muhteşem hediyeler kazanma şansını yakalayın.



İşte hediyeler:
* 1 adet Vespa LX 150
* 5 adet HP Notebook
* 10 adet Blackberry Pearl
* 10 adet Sony Ericsson W880i
* 1000 kişiye 100 kontör
* 1000 kişiye 25 dakika

Kazanmak için sadece SüperŞifrenizle Online İşlem Merkezi'ne girerek faturalı ya da faturasız hattınızla ilgili herhangi bir işlem yapmanız yeterli. Henüz SüperŞifreniz yoksa almak için SIFRE yazıp 2222'ye gönderin.
Online İşlem Merkezi'ne girmek için tıklayın.

Opet'te Kazı Kazan

Opet Kazı Kazan Hediyeler DağıtıyorOPET Kart ve tüm diğer parolu kartlar ile 75 puan’lık harcama karşılığında bir adet Kazı Kazan kartı almaya hak kazanırsınız.

Kazı Kazan kartlarındaki yaldızı kazıyarak, kazandığınız hediyeyi anında Opet market görevlisinden teslim alabilirsiniz.

Kazı Kazan Kartlarında “Boş Yok”

Hediyelerimiz;
- Mike / Peluş bebekleri
- GITT
- Sıvı Sabun (500 ml)
- Islak Mendil
- G Mobil telefon temizleme kiti
- Kutu Coca Cola / Fanta

Kampanya 28 Mayıs – 28 Haziran tarihleri arasında katılan istasyonlarımızda geçerlidir.Detaylar için tıklayınız

JVC Video Kamera Alan Kazanıyor !!!

JVC Video Kamera Alan Kazanıyor

JVC video kamera alanlar, JVC marka LCD televizyon kazanma şansı yakalıyor.

Kampanyada ayrıca çekilişe katılan herkese JVC Gummy renkli kulaklık hediye ediliyor.
31 Temmuz'a kadar sürecek kampanyada herhangi bir JVC video kamera alarak çekilişe katılan şanslı 5 kişi 37'' (96 ekran), 25 kişi 32'' (82 ekran), 125 kişi 20'' (51 ekran) JVC LCD TV kazanacak.

Kampanyanın geçerli olduğu tarihler arasında Vestel satış noktalarından ve tekno marketlerden JVC video kamera alanlara ödeme noktalarında aldıkları her ürün için bir adet kampanya katılım şifre kartı verilecek. Çekilişe katılmak için kartı kazıyıp, çıkan şifreyi ad soyad ve adres bilgisiyle 31 Temmuz'a kadar kısa mesaj olarak Turkcell 2363'e göndermek yeterli.



Blog Arşivi