THY Sevgililer Günü Promosyon Kampanyası

thy, kampanya,sevgililer günü


THY Sevgililer gününde, sevgililer için muhteşem bir promosyon düzenliyor. 2 kişilik uçuşlarda yolculardan biri TK Sevgililer Günü özel ücretinin tamamını diğeride 1 Euro'sunu ödüyor.

Uygulama Dönemi:

Seyahat Tarihi: 12-13-14 Şubat 2007 arasında seyahat başlamış olmalıdır.
Biletleme Tarihi: 14 Şubat 2007 (dahil) tarihine kadar biletleme yapılmış olmalıdır.
En Çok Kalış Süresi: 8 Gün
En Az Kalış Süresi: 3 Gün

Toys r us Oyuncak Ucuz Fiyat Garanti Kampanyası

Toys r us, oyuncak kampanyası



En Ucuz Fiyatı Garantiliyoruz
Toys "R" Us'ta satılan herhangi bir ürünün başka bir yerde* daha ucuza satıldığını, en fazla 15 gün öncesine ait fiş veya fatura ile belgelediğinizde, ürünü, belgelenen fiyatın %10 altına veriyoruz.

4x4 Bimeks Çekiliş Kampanyası

bimeks, kampanya


Bimeks teknoport açılışına özel 4x4'lük fırsatlar...: Bimeks'ten 40 gün boyunca çok özel fiyatlı 40 ürün arasından yapacağınız her 100 YTL değerindeki alışverişlerinize muhteşem hediyeler kazanın!

Hediyeler:

*4 adet 2007 Model Land Rover Freelander II 2.2 TD4
*8 adet Sony Vaio VGN-A617B Notebook
*16 adet Toshiba 23WL56 LCD Televizyon
*32 adet Nintendo Wii Oyun Konsolu
*64 Acer CE-5330 Fotoğraf Makinesi
*10.000'lerce indirim çeki (10-20-30 YTL)

Bimeks'ten 40 gün boyunca çok özel fiyatlı 40 ürün arasından yapacağınız her 100 YTL değerindeki alışverişlerinize muhteşem hediyeler kazanma fırsatı sizleri bekliyor.
Yapmanız gereken tek şey faturanın altında bulunan şans numarasını, ad, soyad ve adresini kısa mesajla 0532 754 25 00'a gönderip binlerce hediyeden birini kazanma şansı yakalamak...

Shell'den Ferrari Oyuncak Kampanyası Bedava

shell, kampanya, oyuncak


Shell’den tek seferde 100 YTL’lik Shell V-Power, Shell V-Power Racing yada Shell V-Power Diesel ürünlerinden alanlar, 6 adet Ferrari oyuncak araba modelinden herhangi birini anında kazanıyor.Ayrıca diğer Shell yakıtlarından tek seferde 100 TL’lik alan müşteriler de sadece 2.5 TL ödeyerek yine oyuncak arabalardan birine sahip olabiliyor...

Pantene Çekiliş Kampanyası

migros, kampanya


18 Ocak- 14 Şubat 2007 tarihleri arasında Migrostan veya Sanal Marketten Migros Club Kart ile 5 YTL ve katlarında Pantene alışverişi yapın ve çekilişe katılmaya hak kazanın!

Kampanya Türkiye genelindeki tüm Migros mağazaları ve Sanal markette, Procter&Gamble Satış ve dağıtım Ltd.Şti.nin Pantene ürün alışverişi için bir (1) çekiliş hakkkı verilecektir. Çekilişte ikramiye olarak 1 kişi 09.04.2007-16.04.2007 tarihleri arsında 1 hafta 2 kişilik Hollywood Seyahati kullanılacaktır.

Hollywoodda 5*****otelde 7 gece yarım pansiyon konaklama İstanbul/Los Angeles Gidiş-Dönüş ekonomik sınıf uçak bileti ,yarım günlük Los Angeles turu ,sony film stüdyoları turu, Limuzin ile havaalanı hotel havaalanı transferi dahil paket verilecektir. 10 kişi güzellik paketi kazanacaktır. Dahil olan hizmetler 7-8 Nisan 2007 tarihlerinde şirketin belirliyeceği bir gün MOS Kuaförde yapılacak , saç yapımı ve makyaj sonrası Zümrüt fotoğrafçılıkta 24 adet vesikalık ve 4 adet 10*15 ebatında fotğraf çekim paketi talihlilerin rehber eşliğinde MOS kuaför ve Zümrüt fotoğrafçılığa transferleri İstanbul dışından katılan talihlilerin otobüs ulaşımları ve 1 gece oda kahvaltı La Maison Butik Hotelde konaklamaları sağlanacaktır. Çekiliş 23.02.2007 tarihinde saat 10.00 da

Kodak'ta oyuncak kampanyası

kodak, oyuncak kampanyası




Kodak, oyuncak hayvan hediyeli film kampanyası düzenliyor. İki Kodak Gold film (100, 200 ve Ultra) alan herkese sevimli oyuncaklar hediye...

İki Kodak Gold kutu… İçi keyif, dışı hediye dolu!

Fil, panda, köpek, ayı, civciv, tavşan, kedi, fare, maymun, quala… Kodak’ın sevimli oyuncak serisi çok zengin! 10 farklı hayvandan oluşan seriyi tamamlayın; sevimli bir koleksiyona sahip olun!

Acele edin! Kampanyamız, stoklarla sınırlı!

Teknosa'da Sevgililer Günü Kampanyası

teknosa, kampanya, sevgililer günü


20 Ocak - 15 Şubat 2007 tarihleri arasında cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi veya dijital video kamera ile çekeceğiniz sevgi filmini gönderin, 106 ekran Philips Plazma TV kazanma şansını yakalayın.

Roberto Pırlanta'da Sevgililer Günü Kampanyası




Roberto Pırlanta'da Sevgililer Gününe Özel Kampanyalı ürünler
Üye olan her 100. üye ve katlarına 1'er gr altın...

Bellona'da Daha Fazla İndirim Kampanyası

bellona, kampanya
DAHA FAZLA İNDİRİM..! Şimdi tüm Bellonalar şaşırtıcı fiyatlarla... Bellona'ya gelin, hem hesaplı hem keyifli alışverişin tadını çıkarın...

İş Bankası’ndan İnternet Şubesi Kullanıcılarına Özel Kampanya

işbankası, notebook, kampanya


İş Bankası, ilk İnternet Şubesinin kuruluşunun 10. yılında, İnternet Şubesi kullanan müşterilerine yönelik bir çekiliş kampanyası düzenliyor.

Büyük ödülün HP marka dizüstü bilgisayar olduğu çekilişe, internet şubesine giriş yapan her müşteri, işlem yapmaya gerek kalmadan katılma hakkına sahip.

Dört hafta sürecek kampanya boyunca, her hafta 50’si internet şubesi ile ilk kez tanışan müşterilerine olmak üzere 100 müşterisine, toplam 400 kişiye birer adet HP CQ NC8430 dizüstü bilgisayar verilecek. Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonuçları her hafta Perşembe günleri Radikal Gazetesi’nden duyurulacak.

Ayrıca her gün, İnternet Şubesinde belli işlemleri yapan ve gerekli kriterleri sağlayan İş Bankası müşterileri anında çeşitli hediyeler kazanma imkanına da sahip olacak. Günün işlemini doğru zamanda yapan müşterilerimiz, küçük ev aletleri, saatler, DVD filmler gibi on binlerce sürpriz hediyeden birini seçebilecekler. Seçilen hediyeler, talihlilerin adreslerine gönderilecek.

Avea'dan ÖTV'yi taksitlendirme kampanyası



Avea, yeni bir kampanya ile bireysel faturalı hat sahibi abonelerine özel iletişim vergisini 12 eşit taksitte ödeme imkanı sunuyor.

Avea'dan yapılan açıklamada, 1 Ocak - 1 Nisan 2007 tarihleri arasında yeni hat alan tüm Avea bireysel faturalı hat abonelerinin, aktivasyon tarihlerinden itibaren özel iletişim vergisini 12 eşit taksitte ödeyebilecekleri belirtildi.

Garanti'de Emeklilik Kampanyası

garanti, kampanya


6 Ay Boyunca Kazandığınız Tüm Bonuslar Kadar
Ekstra Katkı Payı Hediye!
28 Şubat'a kadar Bonus card ile Garanti Emeklilik üyesi olun,
8 Ocak-30 Haziran 2007 tarihleri arasında tüm üye işyerlerinden kazandığınız bonuslar kadar ekstra katkı payı bireysel emeklilik hesabınıza eklensin

Ayakkabı Dünyası'nda Maximum Kampanya

ayakkabı dünyasında kampanya


Maximum Kart ile 10 Taksit

Ayakkabı Dünyası mağazalarında Maximum Kart'a özel 10 taksit fırsatı sizi bekliyor. Üstelik tek ödemelerde %3, taksitli ödemelerde %1 MaxiPuan avantajıyla…

BEKO 2007 Kampanyası

kampanya


2007 OCAK KEA UYGULAMASI




Şimdi Beko küçük ev aletleri yeni yıla özel 3 YTL'den başlayan taksitlerle.

Üstelik Axess'e özel +10 taksit imkanıyla

Turkcell Kampanyası

kampanya, turkcell

Yeni Yıla Yeni Cep Kampanyası


Yeni yılda yeni bir cep telefonuna, üstelik 1000 kontör/300 dakika hediyesiyle sahip olmak ister misiniz?
Hemen bir TurkcellExtra ya da Abone Merkezi'ne gelin, kampanyaya dahil telefonlardan birini seçin, dört ay boyunca Hazır Kartlıysanız her ay kontör yükleyin 1000 kontör kazanın. Faturalı hat kullanıyorsanız dört ay Alo 60,Al0 120, Alo 480 ya da Alo 1200 üyeliğinizi devam ettirin 300 dakika hediye konuşma süresi kazanın.

Kampanyaya dahil telefonları incelemek ve kampanyadan yararlanmak için sizi en yakın TurkcellExtra'ya veya Abone Merkezi'ne bekliyoruz.

Beyaz Eşya Alan Kazanıyor Kampanyası

kampanya,beyaz eşya, profilo

Beyaz Eşya Alan Kazanıyor Kampanyası


Bir profilo beyaz eşya alana tam 325 ytl değerindeki 5 adet küçük ev aleti, sadece 19YTL.
Buzdolaplrı 45 ytl , çamaşır makineleri 36 ytl, fırın 40 ytl, televizyon 12 ytl, ütüler 3 ytlden başlayan taksitlerle profilo bayilerinde sizleri bekliyor. Üstelik World karta + 6 taksit ve 36 aya varan vade farklı taksit vantajlarıyla.

Pikniktube Kampanyası

kampanya, promosyon

Pikniktube Kampanyası


Yeni Yıl'ın en ilginç an'ını yakala, videoya çek! PiknikTube'den Motorunu al!

15 Ocak'a kadar gönderilen "2007'ye GİRERKEN" başlıklı videolar arasından oylarınızla seçilecek videonun sahibi motosiklet kazanacaktır.

Siemens Promosyon Kampanyası

Siemens Promosyon Kampanyası


kampanya, promosyon

Siemens'te Bedava Kampanyası

Buzdolabı, çamaşır -bulaşık maikası, fırın

alan herkese 217 milyon değerindeki elektrikli süpürge BEDAVA

HSBC Uçak Bileti Kampanyası

kampanya, promosyon

HSBC Uçak Bilet Kampanyası


HSBC Advantage Mastercard'ınızı kullanın, sevdiklerinize bedava uçak bileti ile kavuşun! 15 Kasım 2006 -15 Ocak 2007 tarihleri arasında 75 YTL ve üzeri en çok alışveriş işlemi gerçekleştiren 1000 kişi yurt içi uçak bileti kazanıyor.

Telekom'da Borç faizi indirimi

kampanya, promosyon


Telekom'da Borç faizi indirimi
Türk Telekom’un borcundan dolayı telefonları kapanmış abonelerine
"tatlıya bağlayalım" kampanyası ile borç faizi indirimi uygulayacağı bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, borçlarını ödeme zorluğu içine girmiş ve bu yüzden telefonları kapanmış 2 milyona yakın aboneye borç faizi indirimi uygulanacağı, kullanıcıların 8 Ocak-28 Şubat 2007 tarihleri arasında birikmiş faizlerini yüzde 90’a varan indirimlerle ödeyerek borçlarından kurtulacağı ve tekrar Türk Telekom hizmetlerinden yararlanabileceği kaydedildi...

Sony'de Bravia Kampanyası

kampanya, promosyon


Sony'de Muhteşem Hediyeler Sizi Bekliyor
BRAVIA LCD TV'ler 31 Ocak'a kadar 900 YTL'ye varan hediyelerle.

Halkbank'ta Kampanya

kampanya, promosyon


Süper bir Kampanya
Halkbank'tan


Chip&Pin şifrenizi tanımlayın 5 çekiliş hakkı kazanın... Halkbank Kredi Kartı'yla yapacağınız her 25 YTL'lik şifresiz alışverişte 1 çekiliş hakkı kazanın. Aynı alışverişi şifrenizi kullanarak yapın, 1 yerine 2 çekiliş hakkı kazanın. Ayrıca en yakın Halkbank Şubesi'ne uğrayın, bilgilerinizi güncelleyin, 3 çekiliş hakkı daha sizin olsun...

Kampanya Axess'te her 100. kişi 25 YTL kazanıyor

kampanya, promosyon


Axess'ini hafta sonu kullanan her 100. kişi 25 YTL'ye kadar chip para kazanıyor. Kazandınız mesajı anında cebinize geliyor.

Mudo'da %50 indirim kampanyası

kampanya, promosyon

Mudo'da %50 İndirim Kampanyası

Tüm Hazır Giyim Ürünlerde %50

İş Bankası Otomatik Fatura Ödemesi Kampanyası

kampanya, promosyon


10 adet Nokia 6111555 adet 60 dk. ücretsiz görüşme
Avea faturalı hatları için 1 Aralık 2006 – 28 Şubat 2007 tarihleri arasında İş Bankası'na otomatik ödeme talimatı verin; çekilişle 10 adet Nokia 6111 ve 555 adet 60 dakika ücretsiz görüşme süresi kazanma şansını yakalayın!

Cola Turka Jeep Kampanyası

kampanya, promosyon


1 kişiye Grand Cherokee Limited40 kişiye takımı ile rüya günü
28 Şubat 2007 tarihine kadar, Cola Turka yaşil kapaklarının altındaki 8 haneli şifreyi; ad, soyad, takımınızı (kısaltılmış harfleri ile BJK, FB, GS, TS), adresinizi tüm operatörlerden, 0532 752 3001'e kısa mesajla ya da Cola Turka web sayfasından gönderin, çekilişe katılın, muhteşem bir Jeep kazanma şansına ortak olun.

Desa'da Kampanya

kampanya, promosyon


Desa yeni yıl alışverişlerinize özel olarak bir kampanya sunuyor. 15 Ocak'a kadar yaptığınız her 100 YTL'lik alışverişinizde hediye kuponu kazanacaksınız. Aralık boyunca yaptığınız ilk 100 YTL'lik alışverişinize 20 YTL'lik, 100 YTL'yi izleyen her 100 YTL'lik alışverişinizde ise 10 YTL'lik hediye kuponu kazanacaksınız.

Teknosa'da Kampanya:Hediye Çekleri

kampanya, promosyon


TEKNOSA'dan yapacağınız Her 1000 YTL'lik alışverişlerinize 100 YTL değerinde hediye çeki! 500-1000 YTL arasında alışverişlerinize 50 YTL değerinde hediye çeki! 250 - 500 YTL arasında alışverişlerinize Polar Atkı & Bere hediye! 500-1000 YTL arasında alışverişlerinize T Box Şal!Tüm PDA' ler Samsonite Çanta Hediyeli!Tüm Notebook ve PC' ler Benetton Çanta Hediyeli!

Yeni bir yılda, yeni bir hat, yeni bir telefon Avea'dan

kampanya, promosyon


31 Ocak 2007 tarihine kadar Avealı olun, yeni hattınızı telefonuyla birlikte alın, hediye kontörler kazanın.25 kontörlü Avea hattı, her yöne 500 hediye kontör ve BenQ Siemens A38, KDV dahil sadece 89 YTL'ye... Üstelik de isterseniz Maximum kartınıza vade farksız 12 ay taksitle.

Bedava Uçak Bileti Kampanyası

kampanya, promosyon, çekiliş


31 Mart 2007'ye kadar Worldcard'la Sony Ericsson W710i, W850i. W950i Walkman telefon alanlar, Avrupa'nın gözde şehirlerine çekilişsiz kurasız gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor.

İstanbul Şehir Tiyatroları 1 YTL !

Etkinlik Kampanyası: Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İstanbullulara tiyatroyu sevdirmek ve seyirci sayısını artırmak için bilet fiyatlarında yüzde 87 oranında tenzilata gitti. İki ay boyunca bilet fiyatları 1 YTL…Şehir Tiyatroları’nın 1 Aralık 2006 - 1 Şubat 2007 tarihleri arasında geçerli olacak fiyat tarifesine göre; müzikal ve normal oyunlarda tam bilet fiyatı 1 YTL, çocuk oyunlarında ise 50 YKR olacak. Öte yandan, oyunları seyretmek isteyen engelli vatandaşlar 25 YKR ödeyecek ve yanlarındaki refakatçiler de indirimli tarifeden bilet alabilecek.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda geçtiğimiz sezon Müzikal oyunların tam bilet fiyatları 7,5 YTL, indirimli bilet fiyatları 6 YTL’ydi. Normal oyunlarda ise, tam biletler 6,5 YTL, indirimli biletler 5 YTL’den satılıyordu. Çocuk oyunlarının biletleri de 2,5 YTL’ydi

2007 Hayallerini seç KAZAN ! (Turkcell 10kontür & 5 dijital baskı)

2007 Hayallerini seç KAZAN ! (Turkcell 10kontür & 5 dijital baskı)

2007de yapmak istediklerini seç; bu iki hediyeden biri anında senin olsun !1-bedava 5 adet dijital fotoğraf baskı2-bedava 2,5 dk.yada 10 kontür (Turkcell)http://www.hayallerinisec.com/Ayrıca sitede seçtiğiniz hayalleri e-kart la arkadaşlarınıza gönderebilir; hayallerinizi paylaşabilirsiniz!

Tatil Kampayaları:75 YTL Hediye Tatil Çeki

kampanya, promosyon

20 Kasım 2006 – 20 Mart 2007 tarihleri arasında herhangi bir kısıtlama olmaksızın Tatil.com web sitesi üzerinden alınan otel, uçak, paket tur için rezervasyon sahibine 75 YTL değerinde tatil çeki verilecektir.

Alınan hizmetin 20 Kasım 2006 – 20 Mart 2007 tarihleri arasında alınan seyahat hizmetinin tamamlanmış olması gerekmektedir.

Belirtilen tarihler arasında birden çok rezervasyon yapmış olan kullanıcılar, rezervasyonları sayısınca hediye çeki almaya hak kazanacaklardır.

Aynı rezervasyon içinde sadece bir hediye tatil çeki kullanabilecektir.

Tatil çeki 01 Haziran 2007 – 01 Eylül 2007 tarihleri arasında yapılacak rezervasyon ve konaklamalarda kullanılabilir.

Tatil çeki Tatil.com sitesinde yer alan yurt içindeki tüm 4, 5 yıldızlı tesislerde ve 1.sınıf tatil köylerinde yapılacak 7 gece 8 günlük konaklamalarda kullanılacaktır.

75 YTL değerindeki hediye tatil çekinin kullanımı diğer promosyon, kampanya ve indirimlerle (balayı indirimi, erken rezervasyon-ulaşım dahil kampanyası, tek çekim-nakit ödeme-havale indirimleri, gençlik-yaşlılık indirimleri vb.) birleştirilemez.

Tüm tatil çeki sahipleri Tatil.com sitesinde ve hediye tatil çekinde yazan kuralları kabul etmiş sayılır.

Hediye Tatil çeki aynı şartlar dahilinde kullanılmak üzere bir başkasına devredilebilir.

www.tatil.com

Kodak'tan yeni yıl kampanyası

kampanya, promosyon, indirim

Kodak'tan yeni yıl kampanyası

Kodak, Aralık ayını kapsayan yeni kampanyasıyla, EasyShare C ve V serisi dijital fotoğraf makinelerinde özel indirimler sağlıyor.
Aralık ayını kapsayan kampanyada, EasyShare C ve V serisi dijital fotoğraf makineleri çok özel indirimlerle sunuluyor. Kampanya ürünleri, Kodak Express ve Yalçınlar mağazalarından temin edilebiliyor. Kampanya kapsamında, Worldcard sahiplerine 12 taksit imkanı sağlanıyor.
Kampanya ÜrünleriEasyShare C503/C533: KDV dahil 249 YTL'den ve şarj cihazı hediyeli sunulan bu ürünler, gelişmiş teknik özellikleriyle, dijital fotoğrafçılık deneyimini daha zevkli hale getiriyor. Dahili ek belleğiyle fotoğraf çekim süresini uzatan 5.0 MP çözünürlüklü C503, 50x75 cm'ye kadar canlı baskılar alma imkanı sağlıyor. C503'ün Kodak AF 3X tam küresel olmayan optik yakınlaştırması, en ince detayları bile yakalıyor. 5X dijital yakınlaştırma ise fotoğrafları daha da büyütüyor. C503, 13 çekim ve 3 renk modu, sesli video çekimi imkanı ve 16 MB'lik dahili bellek sunuyor.
EasyShare C643/C603: Bu ürünler, etkileyici özellikleri ve sezgisel tasarımları ile dikkat çekiyor. C643, 50×75 cm'ye kadar baskılar için 5.0 MP çözünürlük, 3X optik yakınlaştırma objektif, iç/dış çekim yapabilen 2.4 inç'lik renkli ekran, VGA video (30 fps hızda 640×480) ve fotoğraf geliştirme özellikleri içeriyor. Share (Paylaş) tuşuyla paylaşımı kolaylaştıran ürün, güçlü bir dahili belleğe sahip bulunuyor. C603 ve C643, KDV dahil 339 YTL'den ve şarj cihazı hediyeli olarak sunuluyor.
EasyShare C875: 8.0 MP çözünürlüğe ve 5X tamamen cam Schneider-Kreuznach optik zoom lense sahip olan C875, nesnelere daha fazla yaklaşma ve 76x102 cm'ye kadar kaliteli baskılar alma imkanı sunuyor. Son derece gelişmiş bir tasarımı kullanım kolaylığı ile birleştiren ürün, en iyi çekim modunu otomatik olarak belirleyen 'akıllı poz' özelliği sayesinde, şaşırtıcı derecede başarılı fotoğraflar çekiyor. Kullanıcılar, TV kalitesinde video çekebiliyor, videodan baskı alabiliyor, MPEG-4 sıkıştırmayla daha az bellek kullanarak tek tek kareleri görüntüleyip paylaşabiliyorlar. Ürün, KDV dahil 559 YTL'den satışa sunuluyor.
EasyShare V705: Çift lensli V705, dünyanın en küçük geniş açılı ve optik yakınlaştırmalı dijital fotoğraf makinesi olarak tanımlanıyor. 7 MP'lik iki sensörü, 5X optik zoom'u, 22 çekim ve 3 renk modu bulunuyor. V705 ile, en geniş kareleri panorama moduyla birkaç saniyede çekmek ve yalnızca 3 çekimde 180 dereceye kadar genişleyen açılarda görüntü elde etmek mümkün oluyor. Ürün ayrıca, sesli video çekebiliyor; üzerindeki video düzeltme araçlarıyla, sahneleri kırpma, videodan baskı alma, tek tek kareleri görüntüleme ve paylaşma imkanı veriyor. V705, KDV dahil 649 YTL'den satılıyor.
EasyShare V610: Dünyanın 10X optik yakınlaştırmaya sahip en küçük fotoğraf makinesi ve Bluetooth'lu ilk fotoğraf makinelerinden V610, KDV dahil 699 YTL'den satışa sunuluyor. Görüntü keskinliği sağlayan Kodak Retina çift lens teknolojili V610, cebe de sığabilen çok şık bir gövdeye sahip. 6 megapikselli cihaz, bulanıklaşmayı önleyen teknolojisiyle, uzaktaki nesnelerin son derece yakın ve yüksek kaliteli fotoğraflarını çekebiliyor.
EasyShare V570: Kodak Retina Çift Lens teknolojisine sahip ilk dijital fotoğraf makinesi olan ve PC World 2006 Yenilikler Ödülü alan V570, ultra geniş açılı ve 5X optik yakınlaştırma, Schneider-Kreuznach C-Variogon lensler, 50x75 cm'ye kadar baskılar için 5.0 megapiksel çözünürlük, ileri düzey video seçenekleri, cihaz üzerinde panorama birleştirme seçeneği, portreden manzaraya 22 çekim modu ve kırmızı gözü yok etme gibi fotoğraf geliştirme özellikleri sunuyor. KDV dahil 599 YTL'den satışa sunulan V570, Kodak EasyShare Photo Frame Dock 2 birimiyle birlikte geliyor.

www.kodak.com.tr

Arçelik'te Küçük Ev Aletleri Kampanyası

kampanya, promosyon


Küçük Ev Aletleri Kampanyası
Arçelik’te küçük ev aletleri +6 Worldtaksit ilaveli.

Şimdi Herkes Turkcell Online İşlem Merkezi'nde!


Turkcell Online İşlem Merkezi'nden Kontör ya da Fatura İşlemlerinden birini yapanlar, Turkcell PDA kazanma şansını yakalıyor!
1 Aralık 2006 - 28 Şubat 2007 tarihleri arasında her gün Turkcell Online İşlem Merkezi kullanıcıları kontör ya da fatura işlemlerinden birini yaparak 92 adet Turkcell PDA'den birini kazanma şansını yakalayacaklar.

Yeni Yılda Konut Kampanyaları


Piyasayı canlandırmak için yılbaşı ve Kurban Bayramı’nın çakışmasını fırsat bilen inşaat firmaları, peş peşe uygulamaya koydukları kampanyalarla dikkati kendi projelerine çekmeye çalışıyor.

Ancak, düzenledikleri yılbaşı kampanyalarında bu kez, çekilişle ev, otomobil, tatil, mobilya gibi promosyon araçlarını kullanmak yerine, müşterilerine faiz ve peşin alım indirimi ve ödeme kolaylığı sağlayarak, satışları artırmayı amaçlıyor. Bunda da, hediye kampanyalarının konut satışlarına etkisi yüzde 20’de kalırken, indirim ve ödeme kolaylığı sağlayan promosyonların satışları yüzde 40 artırması etkili oluyor.

Ölü sezona girilmesiyle birlikte satışların yavaşladığı gayrimenkulde, piyasayı canlandırmak için firmalar şimdi yılbaşı kampanyalarını devreye sokmaya başladı. Kurban Bayramı ve yılbaşı tatilinin bu yıl birleşmesini fırsat bilen gayrimenkul şirketleri, peş peşe uygulamaya koydukları kampanyalarla dikkati kendi projelerine çekmeye çalışıyor. Ancak, düzenledikleri yılbaşı kampanyalarında bu kez çekilişle ev, otomobil, tatil, mobilya gibi promosyon araçlarını kullanmak yerine, müşterilerine faiz ve peşin alım indirimi ve ödeme kolaylığı sağlayarak, satışları artırmayı amaçlıyor.

Bunda da, otomobil, mobilya, beyaz eşya ve tatil gibi promosyonların konut satışlarına etkisi yüzde 20’de kalırken, indirim ve ödeme kolaylığı gibi kampanyalarının satışları yüzde 40 artırması etkili oldu. Taşyapı’nın 36 aya, İkebana’nın da 24 aya 0 faiz kampanyasıyla ön plana çıkmaya çalıştığı sektörde, Saroz, Hektaş, Varlıbaşlar ve Teknik Yapı da firmaların yılbaşı rekabetine 12 aya yüzde 0.45’lik faiz kampanyasıyla katılıyor. Petek Evler’de peşin ödemeye yüzde 15 indirim sağlanırken, bu Taşyapı’da yüzde 10’da, Ömerli Park Evleri’nde ise yüzde 5’i buluyor.

Yüzde 40 getiri:
Geçtiğimiz Nisan ayında kredi faizlerinin yükselmesiyle birlikte satışların durma noktasına geldiği gayrimenkul sektöründe satışları canlandırmak için promosyona yönelen firmalar, bu yılbaşı kampanya yağmurunu da başlattı. Kampanya ve promosyonların satışları olumlu etkilemesi firmaların yılbaşında ev sahibi olmak isteyenlere yönelik olarak da cazip ödeme koşullarını gündeme getirmesini sağladı.

Gayrimenkul şirketleri, bu yıl özellikle çok etaplı projelerin son etaplarında uygulamaya konulan kampanyalarda, müşterilerin satış ofisine ziyaretlerini yüzde 80 oranında artırmasını sağladığını vurguluyor. Tatil gibi promosyonlar ise satışları sadece yüzde 10 oranında etkilerken, "Satılan her eve bir otomobil" gibi kampanyalarda bu oran yüzde 20’lere çıkıyor. Satışları en fazla tetikleyen promosyon uygulaması ise ödeme planlarına yönelik yapılan cazip kampanyalar oluyor. Bu uygulamaların projelerin satış hızına etkisi yüzde 40’ları buluyor.

Kredi faizlerinin yüzde 1’ler seviyesinde olduğu dönemde mevcut taleple yetinmemek için otomobilden tatile, mobilya çekinden LCD televizyona kadar farklı hediyelerle projelerini ön plana çıkartmaya çalışan firmalar kredi fazi oranlarının yükselmesiyle birlikte çözümü faiz oranını ve döviz kurunu sabitlemekte buldu. Faiz oranından doğan farkı üstlenme yoluna giden bazı firmalar ayrıca 36 aya varan vadelere faiz yansıtmadan satışlarını da sürdürmeyi başardı. Emlak Yaşam olarak biz de bu hafta hangi projede yılbaşına hangi kampanyayla girildiğini ve bu kampanyaların satışları nasıl etkilediğini araştırdık.

Yüzde 35’i peşin, yüzde 15’i teslimde:
Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı Ortaklığı ile Ataşehir ve Bahçeşehir’de gerçekleştirilen Uphill Court projelerinde yılbaşında ev sahibi olmak isteyen müşterilere yüzde 35 peşinat ile 12 aya 0.45 faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. 13 ile 30 Aylık vade için yüzde 30 peşinat karşılığı 0.95’lik oranla kredilendirme yoluna giden firmalar teslim sırasında da konut bedelinin yüzde 15’ini alıyor.

Peşin ödemede indirim: Yılbaşında Beykoz Vadi Konakları projesinde peşin ödemeye yüzde 5 indirim vaad eden Mert İnşaat, 9 ay vade için sıfır faizle satış yapma yoluna da gidiyor. 12 ay için 0,35’lik faiz oranı uygulayan firma konut bedelinin yüzde 35’ini ise peşinat olarak alıyor. 48 konuttan oluşan projede, daire büyüklükleri 182 ve 275 metrekare arasında değişiyor. Firma Nisan 2008 olarak duyurduğu teslim tarhini de Aralık 2007’ye çekerek ön plana çıkmaya çalışıyor.

36 aya kadar vade farkı uygulamıyor: Hasanoğlu İnşaat’ın Banu Evleri projesİnin Lal Katlı Evler etabında ev sahibi olmak isteyenlere 36 aya 0 faiz imkanı sunuyor. 10 blokta toplam 177 konutun yer aldığı Lal Katlı Evler’in 2007 yılında tamamlanması planlanıyor. Projede dairelerin genişliği 131 metrekareden başlayıp 330 metrekareye kadar çıkıyor.

Faizi % 1’in altına çekti: Güneri İnşaat Bahçeşehir’de gerçekleştirdiği İkebana projesinden ev almak isteyenlere yılbaşında 24 aya 0 faiz imkanı sunuyor. 60 ay için de faiz oranını 1’in altına çekerek 0,94’de tutan firmanın İcra Kurulu üyesi Neşe Beyatlı, "Gerçekleştirdiğimiz bu kampanyada 24 aya ’0’ faiz seçeneğinin tercih edilmesi durumunda enflasyon da göz önüne alındığında müşteri yüzde 17’lik bir indirim almış oluyor" dedi.

12 aya yüzde 0.45: Hektaş yılbaşında İdealistkent projesinden konut ve villa almak isteyen müşterilerine yönelik olarak 12 aya 0.45’lik faiz oranıyla ödeme kolaylığı yapıyor. 30 aya 0.95’lik faiz uygulayan firma 60 aylık vadeyi ise 1.20’lik faiz oranıyla kredilendiriyor.

Yeni yıl hediyesi: Çelik konstrüksiyon teknolojisini Türkiye’de ilk uygulayan firmalar arasında yer alan ODC İnşaat, Ömerli Park Villaları-II projesi için peşin ödeme yapan müşterilerine yüzde 5 oranında indirim yaparak müşterilerine yeni yıl hediyesi vermeyi planlıyor.

Tamamını peşin öde indirimi sen kap: Taşyapı inşaat tarafından inşa edilen Mashattan ve Almondhill projelerinde peşin alıcılara yüzde 10 oemlakindirim yapılıyor. Fiyatların 199 bin ile 500 bin dolar arasında değiştiği projelerde vadeli alımlarda ise 24 aya kadar vadesiz kredilendirme imkanı sunuluyor.

www.hurriyet.com.tr

YATAŞ'TA HER ŞEY % 30; MODÜLER MOBİLYALAR İSE %30 + %10 İNDİRİMLİ!


Yastıktan yorgana, ev tekstilinden mobilyaya şimdi Yataş’ta her şey %30 indirimli, hem de 12 taksit… Üstelik tüm modüler mobilyalarda + %10 indirim…

Yatak, mobilya ve ev tekstili sektörünün modern, yenilikçi ve özgün markası Yataş; 2006 yılının son günleri için hazırladığı “her şeyin %30’u bedava” kampanyasına ek olarak kısa bir süre için modüler mobilyalarda + % 10 indirim avantajı ile ev kuracaklara ya da evini yenilemek isteyenlere yılın kaçırılmayacak fırsatını sunuyor.

Siz sadece yeni evinizi kurmaya karar verin yeter… Yapacağınız alışverişin %30’u, modüler mobilyaların ise %30 + %10’u Yataş’tan hediye...

Hayatının her anında; kaliteyi ve güveni arayanların değişmez adresi Yataş’ın sunduğu bu çok özel kampanyada; evlerini modern akımın yenilikçi çizgileri ve kullanışlı detayları ile döşemek isteyen herkesin ortak beğenisi için tasarlanan Quadro Yatak Odası Takımı’na 1.704 YTL, Quadro Yemek Odası’na 1.206 YTL, 180’lik Quadro Plazma Tv Ünitesi’ne 301 YTL indirimle sahip olabilirsiniz.

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyen herkes, bu kış Yataş ile kuracakları yuvalarında hem şıklığın, rahatlığın hem de avantajlı alışverişin keyfini çıkaracaklar.

www.yatas.com.tr



Blog Arşivi